Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Jesensko O-srečanje, SOL 7 - dolga

Orientacijski klub Trzin, Trzin, 2. 10. 2011

M12 (1.62km / 75m / 11KT)

1Matej Škarabot Orientacijski Klub Polaris19:16+00:00
2Žan Ravnikar Orientacijski klub Komenda22:14+02:58
3Gašper Petrovič Orientacijski Klub Polaris22:17+03:01
4Brin Smole Orientacijski Klub Polaris28:01+08:45
5Peter Zupan Orientacijski Klub Polaris29:55+10:39
6Matjaž Kavčič Orientacijski klub Komenda33:57+14:41
7Sašo Škvarc OK Azimut36:38+17:22
8Nejc Pahor OK Azimut37:57+18:41
9Matic Blaž Orientacijski klub Komenda51:22+32:06
10Aljaž Žiberna OK Polaris109:13+89:57
Juš Smole Orientacijski Klub PolarisMP+ --:--
Matej Vogrin Skofjeloski orientacijski klubDNS+ --:--

M14 (3.13km / 150m / 11KT)

1Gašper Rejec OK Azimut38:53+00:00
2Maj Hrovat OK Trzin40:33+01:40
3Žiga Kotnik Orientacijski klub Komenda46:08+07:15
4Luka Štor OK Azimut52:07+13:14
Martin Špendl OK TrzinDNS+ --:--
Filip Jakob Špendl OK TrzinDNS+ --:--

M16 (5.77km / 265m / 16KT)

1Blaž Petrovič Orientacijski Klub Polaris65:27+00:00
2Tilen Rupnik OK Azimut73:56+08:29
3Patrik Celik OK Azimut89:14+23:47
Jernej Rupnik OK AzimutMP+ --:--
Matija Celik OK AzimutDNS+ --:--

M18 (5.77km / 265m / 16KT)

1Jošt Lapajne OK Azimut62:17+00:00
2Jaka Pišljar Orientacijski klub Komenda86:45+24:28
3Aljaž Borštnik OK Tivoli88:09+25:52
4Tomaž Hvala OK Azimut110:24+48:07

M20 (7.2km / 265m / 20KT)

1Vid Bogovič OK Brezice69:13+00:00

M21A (7.2km / 265m / 20KT)

1Valentin Eržen OK Azimut88:48+00:00
2Matej Sedej OK Azimut96:50+08:02
3Denis Kokelj Orientacijski klub Komenda97:58+09:10
4Janez Cimerman OK Azimut98:57+10:09
5Franc Knap OK Azimut115:04+26:16
6Nejc Močnik OK Azimut135:51+47:03
Samo Vodopivec OK AzimutDNS+ --:--

M21B (4.83km / 235m / 14KT)

1Matjaž Draksler Skofjeloski orientacijski klub55:51+00:00
2Aleš Zupan Orientacijski Klub Polaris60:14+04:23
3Rok Sušnik OK Azimut60:15+04:24
4Vojko Kacin OK Azimut66:47+10:56
5Igor Dućak 71:05+15:14
6Matjaž Koprivc OK Azimut78:45+22:54
7Stašo Turk Skofjeloski orientacijski klub147:40+91:49

M21E (9.56km / 405m / 26KT)

1Tibor Mrak OK Azimut89:03+00:00
2Radim Hošek KOB Dobruska93:13+04:10
3Andrej Borštnik OK Tivoli101:09+12:06
4Jernej Zorman Orientacijski klub Komenda104:30+15:27
5Peter Tušar OK Azimut106:54+17:51
6Primož Mikložič Orientacijski Klub Polaris129:06+40:03

M35 (7.2km / 265m / 20KT)

1Gregor Anderluh Orientacijski Klub Polaris65:59+00:00
2Dušan Petrovič Orientacijski Klub Polaris69:42+03:43
3Kristian Bosisio Societa Corse d'Orientamento Mendrisio75:37+09:38
Uroš Petrovič Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--

M45 (5.77km / 265m / 16KT)

1Silvij Močnik OK Azimut66:33+00:00
2Aleš Borštnik OK Tivoli107:19+40:46
3Dragan Krivićić OK Perkmandeljc Trbovlje132:02+65:29

M50 (4.83km / 235m / 14KT)

1Vinko Pernek Orientacijski klub Komenda64:20+00:00
2Stanislav Strnad Skofjeloski orientacijski klub68:27+04:07
3Roman Sladič OK Perkmandeljc Trbovlje73:17+08:57
4Stanko Čufer OK Azimut90:46+26:26

M55 (4.83km / 235m / 14KT)

1Janko Lapajne OK Azimut65:14+00:00
2Miro Cvirn OK Tivoli70:03+04:49
3Vlado Sedej OK Azimut80:26+15:12
4Črtomir Knap OK Azimut93:52+28:38

MŽ10 (1.07km / 55m / 9KT)

1Luka Anderluh OK Polaris15:51+00:00
2Nina McQuerrie Orientacijski klub Komenda19:46+03:55
3Gaber Kremžar Pancur Orientacijski klub Komenda22:42+06:51
4Nika Ravnikar Orientacijski klub Komenda23:32+07:41
5Ana Pia Pogačar Orientacijski klub Komenda24:19+08:28
6Zala Ferenc Orientacijski klub Komenda32:44+16:53
7Maks Vojvoda Orientacijski klub Komenda37:20+21:29
Mateja Slapnik Anžur Orientacijski klub KomendaMP+ --:--
Katarina Eva Anderluh Orientacijski Klub PolarisDNF+ --:--
Lana Mitič Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--
Eva Mitič Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--
Neli Burnik Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--
Neža Zupan Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--

Ž12 (1.62km / 75m / 11KT)

1Julija Ferenc OK Tivoli29:55+00:00
2Jerneja Slapnik Anžur Orientacijski klub Komenda35:09+05:14

Ž14 (3.13km / 150m / 11KT)

1Katjuša Poljanšek OK Azimut45:23+00:00
2Monika Ravnikar Orientacijski klub Komenda47:40+02:17
3Marjeta Lipužič Orientacijski klub Komenda60:10+14:47
4Kim Kremžar Pancur Orientacijski klub Komenda61:50+16:27
5Teja Škvarc OK Azimut98:29+53:06
Luciana Kramberger OK AzimutDNS+ --:--
Nina Črnigoj OK AzimutDNS+ --:--

Ž16 (4.83km / 235m / 14KT)

1Nuša Jeram OK Azimut61:01+00:00
2Cvek Manca OK Azimut61:04+00:03
3Tajda Foški Orientacijski Klub Polaris63:31+02:30
4Lara Jerman OK Trzin88:11+27:10
Veronika Burger Orientacijski Klub PolarisMP+ --:--

Ž21A (7.2km / 265m / 20KT)

1Tanja Pretnar OK Azimut85:20+00:00
2Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli90:29+05:09
3Andreja Anžur Orientacijski klub Komenda105:33+20:13
4Urša Tomažin OK Azimut115:38+30:18
5Mojca Flerin Orientacijski klub Komenda123:01+37:41

Ž21B (3.13km / 150m / 11KT)

1Metka Udovic Societa Corse d'Orientamento Mendrisio35:16+00:00
2Saša Žižek OK Azimut42:44+07:28
3Lea Hladky Turk Skofjeloski orientacijski klub43:55+08:39
4Marjanca Poljanšek OK Azimut52:50+17:34
5Petra Kalan Skofjeloski orientacijski klub55:05+19:49
6Špela Draksler Skofjeloski orientacijski klub55:41+20:25
7Jona Mirnik Orientacijski klub Komenda57:26+22:10
8Marija Kovač OK Azimut64:19+29:03
Marija Anderluh Orientacijski Klub PolarisDNF+ --:--

Ž35 (4.83km / 235m / 14KT)

1Polona Zupan Orientacijski Klub Polaris78:37+00:00
2Irma Pretnar OK Azimut91:24+12:47
Sonja Strnad Skofjeloski orientacijski klubDNS+ --:--

Začetniška (1.07km / 55m / 9KT)

1Žan Bizjak OK Azimut11:47+00:00
2Pija Burger OK Polaris14:35+02:48
3Nika Poljanšek OK Azimut16:48+05:01
4Žan Remškar OK Azimut20:00+08:13
5Enej Smole Orientacijski Klub Polaris21:12+09:25
6Anže Šircelj OŠ Rodica24:30+12:43

Rekreativna (4.83km / 235m / 14KT)

1Domen Filip Petrovič Orientacijski Klub Polaris119:49+00:00