Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zaključek lige, SOL 8, nočna - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 12. 11. 2011

MŽ10 (1.4km / m / 8KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda15:09+00:00
2Neža ZupanOK Polaris17:06+01:57
3Gaber Kremžar PančurOK Komenda22:22+07:13
4Ferenc ZalaOK Tivoli25:05+09:56
5Nika AhlinOK Komenda26:53+11:44
6Nika RavnikarOK Komenda27:03+11:54
7Lana MitičOK Komenda36:49+21:40
8Zala ZavrlOK Komenda37:18+22:09
9Eva MitičOK Komenda38:01+22:52
Anže MirtičOK KomendaMP+ --:--
V VIndividual No ClubDISQ+ --:--

M12 (1.7km / m / 9KT)

1Gašper PetrovičOK Polaris14:13+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris14:26+00:13
3Žan RavnikarOK Komenda14:39+00:26
4Juš SmoleOK Polaris14:48+00:35
5Matic BlažOK Komenda16:09+01:56
6Aljaž ŽibernaOK Polaris20:10+05:57
7Peter ZupanOK Polaris25:32+11:19
Brin SmoleOK PolarisMP+ --:--

M14 (1.7km / m / 9KT)

1Martin ŠpendlOK Trzin10:55+00:00
2Maj HrovatOK Trzin13:05+02:10
3Žiga KotnikOK Komenda13:13+02:18
4Gašper RejecOK Azimut13:43+02:48
5Jan ŠalamunOK Polaris13:50+02:55
6Filip Jakob ŠpendlOK Trzin14:01+03:06
7Denis KrhlikarOK Azimut18:20+07:25
8Abdurrahman MešinovićOK Tivoli28:03+17:08
Anže Gorjan NovakOK KomendaMP+ --:--

M16 (3.7km / m / 12KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris25:18+00:00
2Patrik ČelikOK Azimut27:04+01:46
3Tilen RupnikOK Azimut29:08+03:50
4Gregor HvalaOK Azimut32:58+07:40
5Matija ČelikOK Azimut36:23+11:05

M18 (3.7km / m / 12KT)

1Tomaž HvalaOK Azimut46:54+00:00

M21E (4.7km / m / 19KT)

1Iztok RojcOK Polaris28:01+00:00
2Andrej BorštnikOK Tivoli30:43+02:42
3Tibor MrakOK Azimut32:57+04:56
4Aljoša PečarOK Komenda37:23+09:22
5Klemen KendaOK Azimut38:18+10:17
V VIndividual No ClubDISQ+ --:--
V VIndividual No ClubDISQ+ --:--

M21A (4.7km / m / 19KT)

1Uroš BuričRod Jezers RJZ36:06+00:00
2Valentin ErženOK Azimut39:24+03:18
3Janez CimermanOK Azimut39:32+03:26
4Feike AlewijnseOK Trzin40:42+04:36
5Denis KokeljOK Komenda41:41+05:35
6Samo VodopivecOK Azimut42:53+06:47

M21B (2.8km / m / 9KT)

1Matjaž KoprivcOK Azimut21:54+00:00
2Aleš ZupanOK Polaris26:22+04:28
3Rok SušnikOK Azimut34:18+12:24
4Miha BreznikOK Komenda35:25+13:31

M35 (3.7km / m / 12KT)

1Dušan PetrovičOK Polaris25:02+00:00
2Miro ŠalamunOK Polaris28:50+03:48
3Aleš PoljanšekOK Azimut29:20+04:18
4Vasja JercicDurasport Durasport33:02+08:00
5Valter FoškiOK Polaris38:18+13:16
6Ivo JerebOK Komenda44:01+18:59
7Andrej TrojerIndividual No Club50:42+25:40
V VIndividual No ClubDISQ+ --:--
V VIndividual No ClubDISQ+ --:--

M50 (2.8km / m / 9KT)

1Stanko ČuferOK Azimut20:40+00:00
2Vinko PernekOK Komenda25:03+04:23
3Roman SladičOK Perkmandeljc27:42+07:02
4Vlado SedejOK Azimut31:19+10:39
V VIndividual No ClubDISQ+ --:--
V VIndividual No ClubDISQ+ --:--

Ž12 (1.7km / m / 9KT)

1Ferenc JulijaOK Tivoli18:35+00:00
2Zarja DremelOK Trzin40:19+21:44

Ž14 (1.7km / m / 9KT)

1Monika RavnikarOK Komenda13:16+00:00
2Katjuša PoljanšekOK Azimut14:16+01:00
3Marjeta LipužičOK Komenda17:00+03:44
4Teja ŠkvarčOK Azimut17:44+04:28
5Brina FoškiOK Polaris18:03+04:47
6Kim Kremžar PančurOK Komenda21:43+08:27
7Urša BambičOK Tivoli21:59+08:43
8Eva KopOK Tivoli48:07+34:51
v vOK TivoliDISQ+ --:--

Ž16 (2.8km / m / 9KT)

1Nuša JeramOK Azimut20:30+00:00
2Tajda FoškiOK Polaris28:16+07:46
3Urška SušecRod Jezers RJZ49:05+28:35
4Živa ZagerRod Jezers RJZ49:40+29:10
Lara JermanOK TrzinMP+ --:--
v vOK AzimutDISQ+ --:--

Ž18 (3.7km / m / 12KT)

1Anja SlapničarRod Jezers RJZ41:02+00:00

Ž21A (4.7km / m / 19KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli43:41+00:00
2Mojca FlerinOK Komenda44:27+00:46
3Suzana DrevenšekOK Komenda50:20+06:39
4Mojca FoškiOK Polaris53:56+10:15

Ž21B (2.8km / m / 9KT)

1Tina BukovnikRod Jezers RJZ33:16+00:00

Ž35 (2.8km / m / 9KT)

1Polona ZupanOK Polaris40:06+00:00

BEG-ZA (1.4km / m / 8KT)

1Nejc PahorOK Azimut21:10+00:00
2Rene KoradinOK Azimut40:25+19:15
3Manca RijavecOK Azimut44:23+23:13
4Jana KeteOK Azimut48:31+27:21

M20 (4.7km / m / 19KT)

1Vid BogovičOK Brežice34:25+00:00