Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Ski-O liga 4 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Rateče, 22. 1. 2011

H14 (1.8km / 20m / 9KT)

1Rafael Dobnik OLC Union Viktring10:09+00:00
2Georg Gröll SU SCHÖCKL GRAZ13:32+03:23
3Matej Škarabot Orientacijski Klub Polaris18:16+08:07
4Luka Štor OK Azimut19:28+09:19
5Gašper Petrovič Orientacijski Klub Polaris20:01+09:52
6Florian Fleishman Individuals/No club32:38+22:29
7Peter Zupan Orientacijski Klub Polaris34:38+24:29
Anže Kristan Orientacijski klub KomendaMP+ --:--

H17 (3.6km / 60m / 11KT)

1Matthias Gröll SU SCHÖCKL GRAZ23:08+00:00
2Paul Pacher Lz Omaha26:58+03:50
3Jakob Pauser HSV OL Wiener Neustadt28:07+04:59
4Blaž Petrovič Orientacijski Klub Polaris30:53+07:45
5Peter Mathias SU SCHÖCKL GRAZ30:59+07:51
6Aljaž Borštnik OK Tivoli41:09+18:01
7Matej Kristan Orientacijski klub Komenda44:41+21:33

H20 (4.1km / 85m / 14KT)

1Philipp Schiel OLC Wienerwald22:25+00:00
2Adrian Wickert OLC Stubai24:46+02:21
3Lukas Scharnagl ASKOE Henndorf27:03+04:38
4Andrej Borštnik OK Tivoli27:46+05:21
5Vid Bogovič OK Brežice34:52+12:27

H21E (4.1km / 85m / 14KT)

1Tobias Habenicht SPORTUNION Klagenfurt18:29+00:00
2Max Habenicht SPORTUNION Klagenfurt19:26+00:57
3Erik Simkovics OLC Wienerwald21:14+02:45
4Iztok Rojc Orientacijski Klub Polaris22:57+04:28
5Matej Pistor OK Slovenj Gradec25:06+06:37
6Dušan Petrovič Orientacijski Klub Polaris25:33+07:04
7Andraz Hribar OK Brežice25:44+07:15
8Matthias Poell OLC Wienerwald26:27+07:58
9Matevz Slapnicar Individuals/No club26:49+08:20
10Gregor Anderluh Orientacijski Klub Polaris27:56+09:27
11Boris Bauman OK Brežice28:47+10:18
12Sandi Kmetič Orientacijski Klub Polaris28:56+10:27
13Aljaž Šegula Orientacijski Klub Polaris30:42+12:13
14Martin Fürnkranz Naturfreunde Kitzbühel30:46+12:17
15Gerald Ruckenbauer OLG Deutsch Kaltenbrunn32:07+13:38
16Klemen Kenda OK Azimut40:02+21:33
17Rok Sušnik OK Azimut69:55+51:26
Pierre Kaltenbacher HSV OL Wiener NeustadtMP+ --:--

H40 (4.1km / 85m / 14KT)

1Dieter Mikula SPORTUNION Klagenfurt19:48+00:00
2Michael Stockmayer HSV OL Wiener Neustadt23:26+03:38
3Siegfried Opetnik HSV Bleiburg/Austria25:24+05:36
4Peter Nebel HSV OL Wiener Neustadt25:40+05:52
5Bernd Ruff Leibnitzer AC -Orienteering31:41+11:53
6Jožko Jazbar OK Azimut31:43+11:55
7Felix Hofstätter Naturfreunde Wien32:32+12:44
8Miha Škarabot Orientacijski Klub Polaris36:20+16:32
9Stanko Čufer OK Azimut37:11+17:23
10Martin Kristan Orientacijski klub Komenda39:09+19:21
11Aleš Zupan Orientacijski Klub Polaris43:02+23:14
12Valter Foški Orientacijski Klub Polaris47:07+27:19
Reinhard Gröll SU SCHÖCKL GRAZMP+ --:--

H50 (3.6km / 60m / 11KT)

1Hannes Pacher Lz Omaha19:29+00:00
2Willy Fischer HSV Villach21:01+01:32
3Tamás Jankó HSV Pinkafeld24:15+04:46
4Hans Georg Gratzer OLC Stubai25:13+05:44
5Andreas Hochreiter HSV OL Wiener Neustadt25:39+06:10
6Günther Dobnik OLC Union Viktring26:05+06:36
6Wolfgang Gartlgruber HSV Pinkafeld26:05+06:36
8Michael Wendler Fun-Orienteering Graz39:13+19:44

H60 (3.0km / 50m / 13KT)

1Maier Curt HSV Bleiburg/Austria16:40+00:00
2Wolfgang Koch OLC Union Viktring18:52+02:12
3Wolf Eberle HSV Aigen27:35+10:55
4Herwig Hierzegger HS Klagenfurt30:29+13:49
5Erich Simkovics OLC Wienerwald45:24+28:44

D14 (1.8km / 20m / 9KT)

1Sophie Peroutka HSV OL Wiener Neustadt10:45+00:00
2Kaja Bratina OK Azimut21:12+10:27
3Jerneja Slapnik Anžur Orientacijski klub Komenda39:38+28:53

D17 (3.0km / 50m / 13KT)

1Lisa Pacher Lz Omaha17:49+00:00
2Lisa Pirker Naturfreunde Villach Orienteer20:46+02:57
3Tajda Foški Orientacijski Klub Polaris33:59+16:10

D20 (3.0km / 50m / 13KT)

1Anna Simkovics OLC Wienerwald20:04+00:00
2Maier Melanie HSV Bleiburg/Austria29:54+09:50

D21E (3.0km / 50m / 13KT)

1Regina Habenicht SPORTUNION Klagenfurt16:34+00:00
2Andreja Anžur Orientacijski klub Komenda32:15+15:41
3Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli32:50+16:16
4Ana Čufer OK Azimut33:52+17:18
5Polona Zupan Orientacijski Klub Polaris36:01+19:27

D40 (3.0km / 50m / 13KT)

1Angelika Aschacher HSV OL Wiener Neustadt25:27+00:00
2Gerlinde Unterwieser HSV OL Wiener Neustadt28:26+02:59
3Maier Ursula HSV Bleiburg/Austria31:20+05:53
4Sabine Hofstätter Naturfreunde Wien33:34+08:07
5Ines Peroutka HSV OL Wiener Neustadt36:36+11:09

D50 (3.0km / 50m / 13KT)

1Karin Irk Naturfreunde Villach Orienteer28:10+00:00
2Astrid Kolmanics HS Klagenfurt53:38+25:28
Ute Hierzegger HS KlagenfurtMP+ --:--

H18 Sh (3.6km / 60m / 11KT)

1Gert Wallas Naturfreunde Villach Orienteer25:22+00:00
2Samo Rauter Ganesha Team45:46+20:24
3Arnulf Grum Individuals/No club60:22+35:00
4Feike Alewijnse OK Trzin86:07+60:45

D18 Sh (3.0km / 50m / 13KT)

1Susanne Kovacs OLG Deutsch Kaltenbrunn25:08+00:00
2Sona Pötsch SU SCHÖCKL GRAZ29:21+04:13

Beginn (1.8km / 20m / 9KT)

1Jana/Ivo Kete OK Azimut26:21+00:00
2Mateja Slapnik Anžur Orientacijski klub Komenda35:09+08:48
3Neža Zupan Orientacijski Klub Polaris38:02+11:41