Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL15 / ZKOP III - srednja

Orientacijski klub Azimut, Godovič, 6. 2. 2011

A (5.2km / 210m / 14KT)

1Jaka Piltaver OK Brežice42:25+00:00
2Nejc Zorman OK Komenda43:17+00:52
3Sergiy Mukhidinov Friuli MTB Orienteering43:55+01:30
4Tibor Mrak OK Azimut47:17+04:52
5Andrej Borštnik OK Tivoli47:51+05:26
6Janko Bačnar OK Azimut48:24+05:59
7Bojan Jevševar OK Brežice50:35+08:10
8Robert Pobežin OK Polaris50:39+08:14
9Sandi Kmetič OK Polaris52:42+10:17
10Primož Mikložič OK Polaris52:57+10:32
11Feike Alewijnse OK Trzin55:42+13:17
12Silvij Močnik OK Azimut59:47+17:22
13Janez Cimerman OK Azimut1:01:24+18:59
14Ana Pribaković-Borštnik OK Tivoli1:01:31+19:06
15Andrea Rivetta Semiperdo1:03:19+20:54
16Giada Franz US Aldo Moro1:04:33+22:08
17Fulvio Pacor SSD Gaja1:05:46+23:21
18Nejc Kodrič OK Azimut1:07:47+25:22
19Paolo Pizzamus SSD Gaja1:09:05+26:40
20Tanja Pretnar OK Azimut1:10:33+28:08
21Diego Roveri indiv.1:11:05+28:40
22Samo Vodopivec OK Azimut1:13:04+30:39
23Giuseppe Specogna Friuli MTB Orienteering1:13:11+30:46
24David Čufer OK Azimut1:15:37+33:12
25Stanko Čufer OK Azimut1:15:48+33:23
26Marirosa Hechich Semiperdo1:16:56+34:31
27Nejc Močnik OK Azimut1:17:53+35:28
28Ivo Kete OK Azimut1:18:50+36:25
29Aleš Borštnik OK Tivoli1:21:17+38:52
30Marco Obersnel Semiperdo1:25:13+42:48
31Lorenzo Bartulovich SSD Gaja1:25:28+43:03
32Igor Dučak OK Stražilovo1:26:05+43:40
33Mauro Clemente SSD Gaja1:40:14+57:49
34Fiorenzo Ruzzier SSD Gaja1:45:29+63:04
35Chiara Sepin SSD Gaja1:54:18+71:53
36Dragan Krivičić OK Stražilovo2:13:19+90:54
Andraž Hribar OK BrežiceMP+ --:--
Marta Pacor SSD GajaMP+ --:--
Rok Močnik OK AzimutDNS+ --:--

B (3.6km / 165m / 10KT)

1Jernej Podobnik OK Azimut42:02+00:00
2Valentin Eržen OK Azimut43:00+00:58
3Matej Sedej OK Azimut45:10+03:08
4Matic Rupnik OK Azimut46:21+04:19
4Peter Tušar OK Azimut46:21+04:19
6Matjaž Koprivc OK Azimut47:25+05:23
7Klemen Mlinar OK Azimut47:30+05:28
8Erik Logar OK Trzin48:33+06:31
9Tilen Majnik OK Azimut53:08+11:06
10Marina Lovisotto Semiperdo53:34+11:32
11Patrik Čelik OK Azimut55:55+13:53
12Guido Almerigogna SSD Gaja56:57+14:55
13Tomaž Hvala OK Azimut57:04+15:02
14Tadeja Žakelj OK Azimut57:17+15:15
15Aljaž Borštnik OK Tivoli57:40+15:38
16Miro Cvirn OK Tivoli57:48+15:46
17Vojko Kacin OK Azimut58:58+16:56
18Jošt Lapajne OK Azimut1:00:12+18:10
19Rok Sušnik OK Azimut1:00:39+18:37
20Maria Elena Simonelli Semiperdo1:00:58+18:56
21Alessio Rozzi SSD Gaja1:02:14+20:12
22Vlado Sedej OK Azimut1:02:35+20:33
23Urša Tomažin OK Azimut1:03:25+21:23
24Marko Germani SSD Gaja1:05:39+23:37
25Robert Kreft OK Azimut1:06:10+24:08
26Aleksii Novokoshonov indiv.1:07:38+25:36
27Gregor Hvala OK Azimut1:08:45+26:43
28Veronika Burger OK Polaris1:09:05+27:03
29Eva Drmota OK Azimut1:10:59+28:57
30Claudio Sepin SSD Gaja1:11:14+29:12
31Irma Pretnar OK Azimut1:11:23+29:21
32Nico Zuffi Semiperdo1:12:56+30:54
33Mateja Keresteš OK Trzin1:16:27+34:25
34Tilen Kravos OK Azimut1:20:28+38:26
35Luca Aldegheri Semiperdo1:23:43+41:41
36Primož Makselj OK Azimut1:26:45+44:43
37Antonella Sinigaglia SSD Gaja1:32:17+50:15
38Žiga Mavri OK Azimut1:44:32+62:30
Peter Ferluga SSD GajaMP+ --:--

C (1.9km / 45m / 6KT)

1Gašper Rejec OK Azimut16:43+00:00
2Luka Štor OK Azimut17:49+01:06
3Žan Ravnikar OK Komenda18:07+01:24
4Pavel Rejec DGNSP18:24+01:41
5Denis Krhlikar OK Azimut18:36+01:53
6Vladan Vukajlovič DGNSP19:48+03:05
7Tomi Strel DGNSP19:55+03:12
8Žan Remškar OK Azimut21:13+04:30
9Nuša Jeram OK Azimut23:07+06:24
10Monika Ravnikar OK Komenda23:45+07:02
11Eva Gnezda OK Azimut23:53+07:10
12Dejan Škvarč OK Azimut24:02+07:19
13Marjana Rejec DGNSP26:05+09:22
14Zala Lampič OK Azimut27:41+10:58
15Martin Jež OK Azimut28:38+11:55
16Danijel Sever OK Azimut29:01+12:18
17Maj Pater Pahor OK Azimut30:13+13:30
18Katjuša Poljanšek OK Azimut30:16+13:33
19Nina Črnigoj OK Azimut30:33+13:50
20Jana Kete OK Azimut33:08+16:25
21Zarja Kmetič OK Polaris33:44+17:01
22Renato Pelessoni SSD Gaja34:54+18:11
23Nika Poljanšek OK Azimut39:35+22:52
24Katarina Novak OK Azimut44:13+27:30
25David Sedej OK Azimut47:32+30:49
26Teja Škvarč OK Azimut51:06+34:23
27Adriana Donini SSD Gaja54:47+38:04
Katarina Pobežin OK PolarisMP+ --:--
Lučka Kramberger OK AzimutMP+ --:--
Rene Koradin OK AzimutMP+ --:--
N & M & P Ferluga SSD GajaDNF+ --:--