Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zimska liga - Šumberk 2 - srednja

Orientacijski klub Polaris, Domžale, 16. 12. 2007

A (4.8km / 110m / 19KT)

1Jure Zmrzlikar OK Komenda38:58+00:00
2Iztok Rojc OK Polaris43:49+04:51
3Miha Škarabot OK Polaris49:13+10:15
4Gregor Anderluh OK Ursus49:23+10:25
5Klemen Kenda OK Azimut52:54+13:56
6Miro Šalamun OK Polaris55:29+16:31
7Valter Foški OK Polaris56:18+17:20
8Matej Sedej OK Azimut56:48+17:50
9Uroš Petroviè OK Polaris57:46+18:48
10Andraž Ravnikar RST Domžale1:00:29+21:31
11Martin Èesnik RKV Postojna1:00:36+21:38
12Ana Pribakoviæ Borštnik OK Tivoli1:02:53+23:55
13Tanja Pretnar OK Azimut1:05:36+26:38
14Aleš Borštnik OK Tivoli1:10:21+31:23
15Dalibor Radovan OK Polaris1:10:24+31:26
16Miro Cvirn OK Tivoli1:12:21+33:23
17Matjaž Jurjevec RST Domžale1:12:40+33:42
18Andrej Borštnik OK Tivoli1:22:26+43:28
19Miha Karlovšek RST Domžale1:25:39+46:41
Krešo Keresteš OK TrzinMP+ --:--
Sandi Kmetiè OK PolarisMP+ --:--

B (3.1km / 80m / 12KT)

1Martin Kristan OK Komenda43:34+00:00
2Samo Vodopivec OK Azimut46:44+03:10
3Jure Èesnik RKV Postojna47:52+04:18
4Roman Sladiè OK Perkmandlc48:03+04:29
5Vojko Kacin OK Azimut48:57+05:23
6Marko Orešnik OK Tivoli51:13+07:39
7Vivija Kolar RST Domžale58:35+15:01
8Matej Kristan OK Komenda1:01:09+17:35
9Irma Pretnar OK Azimut1:03:22+19:48
10Petra Moènik RST Domžale1:10:16+26:42
11Janja Avbelj RKV Postojna1:15:13+31:39
12Mateja Keresteš OK Trzin1:20:34+37:00
13Katja Špendl OK Trzin1:21:41+38:07
Sašo Jenko RST DomžaleMP+ --:--

C (1.5km / 0m / 10KT)

1Blaž Petroviè OK Polaris13:24+00:00
2Martin Špendl OK Trzin15:59+02:35
3Maj Hrovat OK Trzin18:01+04:37
4Lara Jerman OK Trzin20:51+07:27
5Ula Dremel OK Trzin21:20+07:56
6Matej Škarabot OK Polaris28:26+15:02
7Ana Šalamun OK Polaris28:44+15:20
8Juš Smole OK Polaris29:14+15:50
9Brin Smole OK Polaris29:29+16:05
10Anže Kristan OK Komenda30:42+17:18
11Filip Jakob Špendl OK Trzin35:05+21:41
12Enej Smole OK Polaris36:40+23:16
13Anja, Alenka Škarabot OK Polaris37:12+23:48
14Filip, Domen, Ma Petroviè OK Polaris47:23+33:59
15 Orešnik OK Tivoli49:55+36:31
Jan Šalamun OK PolarisMP+ --:--