Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Po stari Ljubljani - sprint

Orientacijski klub Tivoli, Ljubljana, Prešernov trg, 13. 4. 2011

A (2.8km / 80m / 14KT)

1Jaka Piltaver OKB18:36+00:00
2Andrea Seppi ASD Semiperdo20:03+01:27
3Michal Klapal Individuals/No Club22:12+03:36
4Martin Cesnik Taborniki22:28+03:52
5Vid Bogovic OKB22:51+04:15
6Miro Šalamun OK Polaris23:34+04:58
7Primož Mikložic OK Polaris24:22+05:46
8Andrej Studen OK Polaris24:41+06:05
9Feike Alewijnse OK Trzin24:55+06:19
10Andraž Ravnikar OK Polaris25:07+06:31
11Jaka Pišljar Taborniki25:12+06:36
12Anže Vodeb Taborniki25:20+06:44
13Samo Kofol OK Trzin25:29+06:53
14Peter Ferluga GAJA25:35+06:59
15Miha Škarabot OK Polaris25:42+07:06
16Jure Cesnik BvJ26:48+08:12
17Jure Tumpej Taborniki27:04+08:28
18Blaž Grah BvJ27:14+08:38
19Maj Hrovat OK Trzin27:17+08:41
20Nejc Kodriè OK Azimut27:50+09:14
21Robert Pobežin OK Polaris28:10+09:34
22Tanja Pretnar OK Azimut28:11+09:35
23Matej Sedej OK Azimut28:23+09:47
24Valentin Eržen OK Azimut28:30+09:54
25Fulvio Pacor GAJA28:38+10:02
26Stanko Cufer OK Azimut29:00+10:24
27Boštjan Zajec Taborniki29:02+10:26
28Janez Cimerman OK Azimut29:10+10:34
29Krešo Keresteš OK Trzin29:34+10:58
30Janez Klancnik OK SG29:35+10:59
31Martin Špendl OK Trzin29:36+11:00
32Marirosa Hechich ASD Semiperdo29:49+11:13
33Jerca Bernik ŠOK30:13+11:37
34Andraž De Luisa GAJA30:22+11:46
35Mojca Foški OK Polaris30:25+11:49
35Renato Pelessoni GAJA30:25+11:49
37Mojca Flerin OK Komenda30:57+12:21
38Antenore Bartulovich GAJA31:15+12:39
39Miha Karlovšek Taborniki31:56+13:20
40Chiara Sepin GAJA32:25+13:49
41Marko Germani GAJA32:26+13:50
42Tajda Foški Taborniki32:28+13:52
43Rok Sušnik OK Azimut32:36+14:00
44Lara Jerman OK Trzin32:39+14:03
45Vlado Sedej OK Azimut33:16+14:40
45Alessio Rozzi GAJA33:16+14:40
47Roman Sladic OKPT33:21+14:45
48Tina Arh Taborniki33:28+14:52
49Dino Alihodžiæ Individuals/No Club33:38+15:02
50Amadej Rožman OK SG39:07+20:31
51Claudio Sepin GAJA40:27+21:51
52Dragan Krivicic OKPT41:51+23:15
53Marko De Luisa GAJA49:12+30:36
54Christian Hladky Turk ŠOK49:20+30:44
55Martina Tomšic Taborniki50:25+31:49
56Ana Cerar Taborniki53:21+34:45
Denis Kokelj OK KomendaMP+ --:--
Metka Udovic SCOMMP+ --:--
Luka Burilov TabornikiMP+ --:--

B (2.3km / 70m / 11KT)

1Zoran Furman OK Slovenske Konjice22:19+00:00
2Christian Volpi Individuals/No Club23:40+01:21
3Janij Oblak OK Azimut23:51+01:32
4Lea Hladky Turk ŠOK24:31+02:12
5Mark Babnik Taborniki26:54+04:35
5Marko Metljak Taborniki26:54+04:35
7Petra Draksler Taborniki27:05+04:46
8Ana Cufer OK Azimut27:40+05:21
9Veronika Burger OK Polaris29:38+07:19
10Katarina Pobežin OK Polaris29:39+07:20
11Matej Klinc Taborniki30:27+08:08
12Dejan Skvarc OK Azimut30:59+08:40
13Tilen Kravos OK Azimut31:09+08:50
14Dejan Perše CrossFit Plamen Ljubljana33:42+11:23
15Filip Jakob Špendl OK Trzin34:35+12:16
16Pavel Rejec Individuals/No Club35:18+12:59
17Eva Orešnik OK Tivoli35:53+13:34
18Miha Èerv OK Azimut35:59+13:40
19Monika Tominšek Taborniki36:17+13:58
20Katjuša Poljanšek OK Azimut36:22+14:03
21Špela Zalaznik OK Polaris38:49+16:30
22Antonella Sinigaglia GAJA39:10+16:51
23Tanja Petkovic OK Polaris40:01+17:42
24Teja Škvarc OK Azimut41:39+19:20
25Stašo Turk ŠOK42:36+20:17
26Gašper Rejec OK Azimut43:03+20:44
27RTR2 GGst Taborniki44:28+22:09
28Marjana Rejec Individuals/No Club46:52+24:33
29Špela Kenda OK Azimut49:30+27:11
30Lorand Dali Individuals/No Club51:30+29:11
31Rpk Gg 1 Taborniki55:57+33:38
32Rr Gg 1 Taborniki1:04:38+42:19
Urban Gregorc Individuals/No ClubMP+ --:--
Marija Kovac OK AzimutMP+ --:--
Luka Lajovic TabornikiMP+ --:--
RTR1 GGst TabornikiMP+ --:--
Saša in Sara Klanèar Individuals/No ClubMP+ --:--

C (1.4km / 10m / 6KT)

1Lar Leskovar Taborniki14:53+00:00
2Rbs Gg 1 Taborniki15:35+00:42
3Rbs Gg 2 Taborniki19:14+04:21
4Oskar Foški OK Polaris20:21+05:28
5Julija Ferenc OK Tivoli23:37+08:44
6RTR MÈ2 Taborniki28:43+13:50
7RTR MÈ1 Taborniki30:13+15:20
8Beli Sokol Taborniki31:09+16:16
9Luka Anderluh OK Polaris31:44+16:51
10Katarina Eva Anderluh OK Polaris31:45+16:52
11Oliver in Leonor Orešnik OK Tivoli34:28+19:35
12Anja Studen OK Polaris45:10+30:17
13David Sedej OK Azimut45:20+30:27
Sašo Škvarc OK AzimutMP+ --:--