Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šolsko - srednja

OZS in OŠ Sveti Tomaž pri Ormožu, Sveti Tomaž pri Ormožu, 6. 10. 2011

OŠ-M (2.6km / m / 13KT)

1Martin Špendl OŠ Preserje pri Radomljah20:28+00:00
2Jan Šalamun OŠ Zadobrova22:03+01:35
3Maj Hrovat OŠ Preserje pri Radomljah22:44+02:16
4Gašper Petrovič OŠ Rodica23:54+03:26
5Luka Štor OŠ Dobravlje24:00+03:32
6Sašo Škvarč OŠ Dobravlje24:39+04:11
7Žiga Kotnik OŠ F. Albrehta Kamnik25:30+05:02
8Anže Gorjan novak OŠ F. Albrehta Kamnik25:39+05:11
9Primož Kosi OŠ Sv. Tomaž26:37+06:09
10Benjamin Tušar OŠ Cerkno27:22+06:54
11Žan Peternelj OŠ Cerkno28:42+08:14
12Benjamin Bogša OŠ Sv. Tomaž28:49+08:21
13Gaber Kremžar Pančur OŠ Komenda-Moste30:22+09:54
14Filip jakob Špendl OŠ Preserje pri Radomljah31:42+11:14
15Žan Ravnikar OŠ Komenda-Moste32:37+12:09
15Miha Zavec OŠ Sv. Tomaž32:37+12:09
17Tomaž Plohl OŠ Sv. Tomaž32:49+12:21
18Matjaž Zelenjak OŠ Sv. Tomaž33:06+12:38
19Timotej Mesarec OŠ Sv. Tomaž33:16+12:48
20Tim Soldo OŠ Tabor 133:53+13:25
21Anže Čadež OŠ Poljane34:27+13:59
22Tomaž Viher OŠ Sv. Tomaž35:23+14:55
23Benjamin Cvetko OŠ Sv. Tomaž35:26+14:58
24Anže Kristan OŠ Preserje pri Radomljah35:47+15:19
25Tadej Drobec OŠ Sv. Tomaž35:49+15:21
26Iztok Majcen OŠ Sv. Tomaž36:32+16:04
27Brin Smole OŠ Domžale37:10+16:42
28Kristjan Priol OŠ Sv. Tomaž37:25+16:57
29Urban Velikonja OŠ Cerkno37:44+17:16
30Jarc Martin OŠ Tabor 137:48+17:20
31Aleš Kamenšek OŠ Sv. Tomaž39:15+18:47
32Amadej Slana OŠ Tabor 139:42+19:14
33Timotej Prijol OŠ Sv. Tomaž40:16+19:48
34Primož Oblak OŠ Poljane41:32+21:04
35Patrik Rep OŠ Sv. Tomaž42:32+22:04
36Žiga Tavčar OŠ in vrtec Škofljica42:35+22:07
37Jure Rijavec OŠ Dobravlje43:40+23:12
38Čopi Žiga OŠ Tabor 144:00+23:32
39Klemen Zabukovec OŠ Dobravlje44:30+24:02
40Matjaž Kavčič OŠ Komenda-Moste45:16+24:48
41Andrej Ipavec OŠ Cerkno45:20+24:52
42Jernej Debevc OŠ Tabor 146:25+25:57
43Rok Skerbiš OŠ Poljčane47:51+27:23
44Žiga Šauperl OŠ Jarenina48:33+28:05
45Grega Gluk OŠ Tabor 148:53+28:25
46Kristjan Lavrač OŠ Rodica49:48+29:20
47Nejc Habulin OŠ Tabor 151:22+30:54
48Gašper Grobelnik OŠ Jarenina51:31+31:03
49Aljaž Miklašič OŠ Sv. Tomaž51:48+31:20
50Žan Remškar OŠ Dobravlje51:54+31:26
51Klemen Kos OŠ F. Albrehta Kamnik52:26+31:58
52Anže Šircelj OŠ Rodica53:16+32:48
53Maj peter Pahor OŠ Dobravlje53:51+33:23
54Mihael Verček OŠ in vrtec Škofljica54:00+33:32
55Niko Zamuda OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici54:35+34:07
56Žan Mavrič OŠ Cerkno56:32+36:04
57Žan Bauman OŠ Jarenina56:43+36:15
58David Žlindra OŠ Komenda-Moste57:50+37:22
58Žan Flis OŠ Tabor 157:50+37:22
60Matej Pintarič OŠ Sv. Tomaž58:23+37:55
61Rok Primožič OŠ Poljane59:44+39:16
62Teo Voršič OŠ Sv. Tomaž59:51+39:23
63Blaž Gradišnik OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici1:00:10+39:42
64Nejc Karlo OŠ in vrtec Škofljica1:01:59+41:31
65Aljaž Žiberna OŠ Domžale1:02:26+41:58
66Nejc Belec OŠ Poljčane1:02:27+41:59
67Mihael Plohl OŠ Sv. Tomaž1:02:52+42:24
68Abdurrahman Mešinović OŠ Kašelj1:03:40+43:12
69Nejc Pahor OŠ Dobravlje1:04:17+43:49
70Janez Justin OŠ Poljane1:08:50+48:22
71Jure Zavratnik OŠ Tabor 11:11:01+50:33
72Domen Vidic OŠ Zadobrova1:11:42+51:14
73Simon Bogša OŠ Sv. Tomaž1:16:30+56:02
74Maks Vojvoda OŠ Komenda-Moste1:24:34+64:06
75Mihael Mikolič Sobotič OŠ Poljčane1:30:18+69:50
76Darko Vojinović OŠ Kašelj1:41:48+81:20
77Gregor Kunc OŠ Kašelj1:54:29+94:01
78Kevin Ahmetović OŠ Kašelj1:58:27+97:59
Adi Čauševič OŠ Kašelj+-21:32
Anže Hadalin OŠ CerknoMP+ --:--
Adam Brumen OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Žan Razpet OŠ CerknoMP+ --:--
Matic Blaž OŠ Komenda-MosteMP+ --:--
Žiga Lavrič OŠ Komenda-MosteMP+ --:--
Domen Hribernik OŠ PoljčaneMP+ --:--
Luka Planinc OŠ PoljčaneMP+ --:--
Maj Gibiča OŠ Sv. Jurij ob ŠčavniciMP+ --:--
Jože Kurent OŠ ZadobrovaMP+ --:--
Jernej Zajec OŠ ZadobrovaMP+ --:--
Jože Krajnc OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Izak Cankar OŠ PoljaneMP+ --:--
Iztok Črnjavič OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Pluško Evgen OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Niko Voršič OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Niko Kokelj OŠ Tabor 1MP+ --:--
Matej Korez OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Tobias Ciglarič OŠ Sv. TomažMP+ --:--

OŠ-Ž (2.3km / m / 12KT)

1Monika Meško OŠ Sv. Tomaž17:08+00:00
2Katja Petek OŠ Sv. Tomaž18:19+01:11
3Katjuša Poljanšek OŠ Cerkno19:48+02:40
4Nuša Ivanuša OŠ Sv. Tomaž20:33+03:25
5Zala Dobnik OŠ Tabor 121:19+04:11
6Črnigoj Nina OŠ Dobravlje22:55+05:47
7Tamara Meško OŠ Sv. Tomaž22:59+05:51
8Klara Poznič OŠ Tabor 123:18+06:10
9Marjeta Lipužič OŠ Komenda-Moste23:50+06:42
10Melanie Ozmec OŠ Sv. Tomaž24:31+07:23
11Monika Ravnikar OŠ Komenda-Moste25:28+08:20
12Sara Kocjančič OŠ in vrtec Škofljica25:51+08:43
13Nika Lavrič OŠ Komenda-Moste26:12+09:04
14Urša Bambič OŠ Kašelj28:03+10:55
15Špela Klep OŠ Jarenina28:19+11:11
16Maruša Železnik OŠ in vrtec Škofljica29:28+12:20
17Brina Foški OŠ V. Vodnika Ljubljana29:58+12:50
18Lucija Bogataj OŠ Poljane30:32+13:24
19Julija Ferenc OŠ Polje31:21+14:13
20Luciana Kramberger OŠ Cerkno31:24+14:16
20Andreja Slejko OŠ Dobravlje31:24+14:16
22Lucija Papac OŠ Brežice31:48+14:40
23Tajda Španring OŠ Poljčane32:13+15:05
24Zala Lampič OŠ Cerkno33:06+15:58
25Laura Maučec OŠ Rodica33:33+16:25
26Eva Fojkar OŠ Poljane33:53+16:45
27Meta Ivanuša OŠ Sv. Tomaž34:32+17:24
28Eva Kop OŠ Kašelj34:40+17:32
29Neža Dvoršak OŠ Tabor 134:45+17:37
30Špela Belec OŠ Poljčane36:52+19:44
31Teja Škvarč OŠ Dobravlje36:55+19:47
32Jedrt Jevševar OŠ Brežice37:17+20:09
33Eva Gregorinčič OŠ Tabor 137:19+20:11
34Sara Nidorfer OŠ Sv. Tomaž38:17+21:09
35Mateja Slapnik-Anžur OŠ Alojzija Šuštarja39:21+22:13
36Nastja Šiler OŠ Tabor 140:03+22:55
37Nika Ravnikar OŠ Komenda-Moste40:39+23:31
38Neža Šantl OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici40:58+23:50
39Kim Kremžar Pančur OŠ Komenda-Moste41:10+24:02
39Zala Zavrl OŠ Komenda-Moste41:10+24:02
41Zala Ferenc OŠ Polje41:18+24:10
42Hana Mlinarič OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici42:44+25:36
43Nives Otaševič OŠ Brežice43:15+26:07
44Nuša Horvat OŠ Tabor 143:31+26:23
45Deja Praprotnik OŠ Cerkno44:49+27:41
46Tjaša Buh OŠ Poljane44:52+27:44
47Zarja Dremel OŠ Trzin44:56+27:48
48Anja Javornik OŠ Polje45:42+28:34
49Manuela Cizerl OŠ Sv. Tomaž46:59+29:51
50Katarina Škufca OŠ Komenda-Moste47:10+30:02
51Nika Poljanšek OŠ Cerkno47:22+30:14
52Maša Tabor OŠ Brežice47:29+30:21
53Ana Horvat OŠ Zadobrova47:32+30:24
54Katja Pirjevec OŠ Dobravlje49:13+32:05
55Ana Šalamun OŠ Zadobrova49:23+32:15
56Lana Trampuž OŠ in vrtec Škofljica49:41+32:33
57Nika Reher OŠ Tabor 150:01+32:53
58Saša Dolinar OŠ Poljane51:51+34:43
59Neli Hedžet OŠ Tabor 152:03+34:55
60Ana Pia Pogačar OŠ Komenda-Moste52:09+35:01
61Martina Vide OŠ Tabor 152:31+35:23
62Barbara Belec OŠ Poljčane53:00+35:52
63Brina Pirc OŠ V. Vodnika Ljubljana55:09+38:01
64Jerneja Slapnik-Anžur OŠ Alojzija Šuštarja55:58+38:50
65Alja Poldan OŠ Brežice56:31+39:23
66Ivana Bosančič OŠ F. Albrehta Kamnik57:18+40:10
67Ula Urbas OŠ Kašelj1:00:34+43:26
68Tjaša Stanononik OŠ Poljane1:01:52+44:44
69Urša Božnar OŠ Poljane1:02:58+45:50
70Sara Čoralič OŠ Zadobrova1:04:09+47:01
71Barbara Lešnik OŠ Poljčane1:06:02+48:54
72Nina Mcquerrie OŠ Komenda-Moste1:08:32+51:24
73Anja Meško OŠ Sv. Tomaž1:08:43+51:35
74Katarina Novak OŠ Dobravlje1:11:09+54:01
75Mojca Šubic OŠ Poljane1:14:44+57:36
76Valentina Škufca OŠ Komenda-Moste1:21:25+64:17
Neli Burnik OŠ Komenda-MosteMP+ --:--
Špela Petrovčič OŠ PoljaneMP+ --:--
Eva Mlinarič OŠ Sv. Jurij ob ŠčavniciMP+ --:--
Tea Brumen OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Glorija Drobec OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Veronika Bratuša OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Sanja Žampar OŠ Sv. TomažMP+ --:--
Aleksandra Koren OŠ CerknoMP+ --:--

SŠ-M (4.0km / m / 16KT)

1Jan Dovč Gimnazija Šentvid24:17+00:00
2Jošt Lapajne Gimnazija J. Vege Idrija25:24+01:07
3Peter Tušar Gimnazija J. Vege Idrija27:09+02:52
4Blaž Petrovič Gimnazija Bežigrad28:18+04:01
5Patrik Čelik Gimnazija J. Vege Idrija30:41+06:24
6Nejc Smolej Gimnazija Šentvid31:21+07:04
7Tomaž Hvala Gimnazija J. Vege Idrija32:11+07:54
8Nejc Kodrič TŠC Nova Gorica32:38+08:21
9Tilen Rupnik Gimnazija J. Vege Idrija32:39+08:22
10Aljaž Borštnik Gimnazija Vič32:42+08:25
11Matej Kebe Gimnazija J. Vege Idrija36:01+11:44
12Tilen Majnik Gimnazija J. Vege Idrija37:00+12:43
13Jernej Rupnik TŠC Nova Gorica39:00+14:43
14Urban Goričan Gimnazija Ormož39:28+15:11
15Matic Rupnik Gimnazija J. Vege Idrija40:12+15:55
16David Šavli Gimnazija Vič40:34+16:17
17Aljaž Majcen Gimnazija Ormož41:53+17:36
18Lovrenc Valič Gimnazija Šentvid42:07+17:50
19Nejc Ambrožič Gimnazija Ledina43:16+18:59
20Jure Gaber Gimnazija Šentvid44:13+19:56
21Miha Grudnik Gimnazija Ledina47:12+22:55
22Klemen Pongračič Gimnazija Ormož54:30+30:13
23Jan Mihelič Gimnazija Vič54:34+30:17
24Tadej Glavan Gimnazija Ledina54:49+30:32
25Matic Šavli Gimnazija Ledina56:19+32:02
26Žiga Batič TŠC Nova Gorica57:26+33:09
27Domen Lorenčič Gimnazija Ormož59:31+35:14
28Luka Marolt Gimnazija Vič1:08:19+44:02
29Anže Vodeb Gimnazija Ledina1:16:47+52:30
Miha Magdič Gimnazija OrmožMP+ --:--

SŠ-Ž (3.5km / m / 14KT)

1Nuša Jeram Gimnazija J. Vege Idrija30:45+00:00
2Manca Cvek Gimnazija J. Vege Idrija31:41+00:56
3Tajda Foški Gimnazija Bežigrad32:38+01:53
4Eva Drmota Gimnazija J. Vege Idrija32:46+02:01
5Ula Dremel Gimnazija Šentvid33:04+02:19
6Ana Čufer Škofijska gimnazija Vipava33:32+02:47
7Lara Jerman ŠC R. Maistra Kamnik36:16+05:31
8Monika Hodnik Gimnazija J. Vege Idrija37:58+07:13
9Veronika Burger ŠC R. Maistra Kamnik38:29+07:44
10Tadeja Žakelj Gimnazija J. Vege Idrija38:43+07:58
11Tina Arh Gimnazija Bežigrad39:41+08:56
12Petra Kavčič Gimnazija J. Vege Idrija40:27+09:42
13Eva Gnezda Gimnazija J. Vege Idrija43:23+12:38
14Ana Petrovčič Gimnazija Šentvid45:46+15:01
15Kaja Čeh Gimnazija F. Miklošiča Ljutome53:23+22:38
Katarina Pobežin Gimnazija BežigradMP+ --:--
Petra Novljan Gimnazija LedinaMP+ --:--