Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL2, Prvenstvo Štajerske - srednja

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Hum, 1. 4. 2012

M12 (1.6km / 55m / 8KT)

1Matjaž KavčičOK Komenda 18:29+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 22:21+03:52
3Saš MočnikOK Polaris 22:56+04:27
4Matic BlažOK Komenda 26:23+07:54
5Peter ZupanOK Polaris 26:43+08:14
6Brin SmoleOK Polaris 31:41+13:12
Club Navaleno DNS+ --:--

M14 (2.3km / 90m / 11KT)

1Gašper RejecOK Azimut 24:16+00:00
2Jan ŠalamunOK Polaris 26:11+01:55
3Gašper PetrovičOK Polaris 30:43+06:27
4Matej ŠkarabotOK Polaris 31:14+06:58
5Andro Vladimir ŠtambukIME 32:56+08:40
6Sašo ŠkvarčPD Ajdovščina 46:56+22:40
7Juš SmoleOK Polaris 55:09+30:53
8Filip Jakob ŠpendlOK Trzin 63:08+38:52
9Anže ŠtremfeljOK Azimut 82:31+58:15
Matej VogrinŠOK MP+ --:--
Christian Hladky TurkŠOK MP+ --:--

M16 (2.7km / 110m / 15KT)

1Martin ŠpendlOK Trzin 25:55+00:00
2Maj HrovatOK Trzin 27:06+01:11
3Andraž RupnikOK Azimut 33:22+07:27

M21A (3.8km / 215m / 17KT)

1Valentin ErženOK Azimut 37:09+00:00
2Franc KnapOK Azimut 37:15+00:06
3Uroš BuričOK RJZ Velenje 38:24+01:15
4Herwig AllwingerOK Brežice 39:24+02:15
5Feike AlewijnseOK Trzin 41:55+04:46
6Nejc MočnikOK Azimut 42:39+05:30
7Janez CimermanOK Azimut 45:04+07:55
8Bostjan KoprivnikOK Komenda 52:05+14:56
9Rok SušnikOK Azimut 83:06+45:57
Miha RakarOK Komenda DNS+ --:--

M21B (2.7km / 110m / 15KT)

1Miloš SterleOK Slovenske Konjice 23:32+00:00
2Damjan ČelikOK Azimut 26:12+02:40
3Matjaž DrakslerŠOK 27:01+03:29
4Griša MočnikOK Polaris 33:32+10:00
5Bojan DremelOK Trzin 35:17+11:45
6Emil KacinOK Azimut 41:24+17:52
7Stašo TurkŠOK 44:54+21:22
8Jan GombocOK RJZ Velenje 69:17+45:45
Blaž KovačičOK Azimut DNS+ --:--

M21E (4.8km / 250m / 22KT)

1Jure ZmrzlikarOK Komenda 34:40+00:00
2Jernej ZormanOK Komenda 35:21+00:41
3Matija RazumJAP 35:31+00:51
4Radim HošekDOB 37:53+03:13
5Tibor MrakOK Azimut 38:28+03:48
6Jan DovčOK Tivoli 41:07+06:27
7Tilen RupnikOK Azimut 41:27+06:47
8Dušan PetrovičOK Polaris 42:31+07:51
9Denis KokeljOK Komenda 42:59+08:19
10Jošt LapajneOK Azimut 43:14+08:34
11Klemen KendaOK Azimut 44:37+09:57
12Aljosa PecarOK Komenda 44:46+10:06
13Peter TušarOK Azimut 44:56+10:16
14Vid BogovičOK Brežice 45:32+10:52
15Blaž PetrovičOK Polaris 45:54+11:14
16Matej KostanjevecOK Polaris 46:01+11:21
17Leon KropivšekOK Polaris 46:45+12:05
18Gregor AnderluhOK Polaris 47:41+13:01
19David ČuferPD Ajdovščina 48:33+13:53
20Aljaž BorštnikOK Tivoli 49:04+14:24
21Primož MikložičOK Polaris 49:39+14:59
22Gregor HvalaOK Azimut 49:51+15:11
23Mario ŠtambukIME 50:50+16:10
24Rok MočnikOK Azimut 52:37+17:57
25Matej ŠtambukIME 61:37+26:57
26Tomaž HvalaOK Azimut 65:49+31:09
27Matej KristanOK Komenda 80:13+45:33
Andrej BorštnikOK Tivoli DNS+ --:--
Andrej StudenOK Polaris DNS+ --:--

M35 (3.8km / 215m / 17KT)

1Tomislav KaniškiMaksimir 32:42+00:00
2Janez PretnarOK Azimut 32:51+00:09
3Robert OrehociBJE 34:24+01:42
4Bojan JevševarOK Brežice 35:46+03:04
5Miran KolmanOK Azimut 36:29+03:47
6Tihomir SalopekRIS 37:55+05:13
7Miro ŠalamunOK Polaris 38:24+05:42
8Aleš PoljanšekOK Azimut 39:08+06:26
9Miha ŠkarabotOK Polaris 40:20+07:38
10Andrej CimermanOK Polaris 41:19+08:37
11Jože GorjupOK Polaris 42:00+09:18
12Jožef ŠtiblarOK Polaris 48:37+15:55
13Tomaž GroffOK Azimut 57:30+24:48

M45 (3.4km / 190m / 16KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 34:31+00:00
2Walter DravetzOLC Graz 35:33+01:02
3Aleš ZupanOK Polaris 37:34+03:03
4Gerhard JoebstlOLC Graz 37:51+03:20
5Dario ŠtambukIME 38:09+03:38
6Georg PregartnerOLGDK 42:53+08:22
7Aleš BorštnikOK Tivoli 44:35+10:04
8Gvido Spanring 46:24+11:53
9Vojko KacinOK Azimut 47:02+12:31
10Dušan SmoleOK Polaris 84:22+49:51
Vladimir RoguljaOK Polaris MP+ --:--

M50 (2.7km / 110m / 15KT)

1Vinko PernekOK Komenda 26:31+00:00
2Mile StevanovićOK Komenda 28:56+02:25
3Roman SladičOKPT 31:02+04:31
4Dalibor RadovanOK Polaris 33:59+07:28
5Martin KristanOK Komenda 38:02+11:31
6Dragan KrivičićOKPT 39:09+12:38

M55 (2.6km / 90m / 14KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 23:36+00:00
2Srečo PirmanŠOK 24:57+01:21
3Ivan BoyadzhievSKO 29:44+06:08
4Ivo KetePD Ajdovščina 32:01+08:25
5Janko LapajneOK Azimut 34:04+10:28
6Črtomir KnapOK Azimut 34:13+10:37
7Vlado SedejOK Azimut 36:12+12:36
Jiří GawelOK Slovenske Konjice DNS+ --:--

MŽ10 (1.6km / 50m / 7KT)

1Nika RavnikarOK Komenda 16:51+00:00
2Neža ZupanOK Polaris 18:21+01:30
3Katarina Eva AnderluhOK Polaris 22:30+05:39
4Zala FerencOK Tivoli 23:32+06:41
5Anja ŠkarabotOK Polaris 23:51+07:00
6Katka&Bob BaumanOK Brežice 29:25+12:34
7Žiga GroffOK Azimut 41:31+24:40
Klemen Španring DNS+ --:--

Rekreativna (Open) (3.4km / 190m / 16KT)

1Gašper FlorjančičNo club 37:42+00:00
2Jana Zuntychova 115:33+77:51
Lorand Dali MP+ --:--

Začetniki (1.6km / 55m / 8KT)

1Luka AnderluhOK Polaris 17:30+00:00
2Neja ErženOK Azimut 24:11+06:41
3Matic SeverPD Ajdovščina 27:28+09:58
4Enej SmoleOK Polaris 28:40+11:10
5Fedja MočnikOK Polaris 31:50+14:20
6Sabina Belc 40:25+22:55
7Elena KoradinPD Ajdovščina 55:35+38:05
8David SedejOK Azimut 65:31+48:01

Ž12 (1.6km / 55m / 8KT)

1Julija FerencOK Tivoli 18:23+00:00
2Ana Šalamun 22:09+03:46
3Nika PoljanšekOK Azimut 23:52+05:29
4Zarja DremelOK Trzin 25:47+07:24

Ž14 (2.3km / 80m / 11KT)

1Urša BambičOK Tivoli 40:09+00:00
2Monika RavnikarOK Komenda 43:19+03:10
3Eva KopOK Tivoli 45:38+05:29
4Jana KetePD Ajdovščina 59:58+19:49

Ž18 (2.6km / 90m / 14KT)

1Roberta OrehociBJE 33:08+00:00
2Anja SlapničarOK RJZ Velenje 33:47+00:39
3Lara JermanOK Trzin 34:44+01:36
4Katjuša PoljanšekOK Azimut 34:54+01:46
5Ana ČuferPD Ajdovščina 36:01+02:53
6Ula DremelOK Trzin 39:47+06:39
7Eva AljančičOK Komenda 41:44+08:36
Teja ŠkvarčPD Ajdovščina MP+ --:--

Ž21A (3.8km / 215m / 17KT)

1Anica HribarOK Brežice 41:17+00:00
2Cvek MancaOK Azimut 42:22+01:05
3Mojca FlerinOK Komenda 45:05+03:48
4Natasa AljančičOK Komenda 45:35+04:18
5Barbara PrezeljOK Komenda 47:52+06:35
6Katarina SmolejOK Azimut 53:14+11:57
7Urša TomažinOK Azimut 53:33+12:16
8Tanja PretnarOK Azimut 53:41+12:24
9Jona MirnikOK Komenda 55:42+14:25
10Ana Marija KolarOK RJZ Velenje 77:09+35:52
Nina RudolfOK Polaris DNS+ --:--
Suzana DrevenšekOK Komenda MP+ --:--

Ž21B (2.3km / 90m / 11KT)

1Lea Hladky TurkŠOK 30:37+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 39:32+08:55
3Maruša DebeljakOK Polaris 42:53+12:16
4Katja ŠpendlOK Trzin 69:59+39:22
5Regina KumaierOLC Graz 99:45+69:08
Alenka ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--
Tina BukovnikOK RJZ Velenje DNS+ --:--

Ž35 (2.7km / 110m / 15KT)

1Tünde AllwingerOK Brežice 31:11+00:00
2Marija AnderluhOK Polaris 31:33+00:22
3Saša ŽižekOK Azimut 34:05+02:54
4Polona ZupanOK Polaris 36:39+05:28
5Brigitte MagetOLGDK 40:45+09:34
6Irma PretnarOK Azimut 48:08+16:57