Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP - sprint

Orientacijski klub Tivoli, Ljubljana, 3. 6. 2012

BEG (1030.0km / m / 9KT)

1Lija CerarTIVOLI OK Tivoli8:43+00:00
2Filip GradTIVOLI OK Tivoli11:21+02:38
3Matija Dobre Anderluh Luka,POLARIS OK Polaris11:29+02:46
4Katja ZgonecTIVOLI OK Tivoli11:48+03:05
5Nejc PahorAJDOVŠČINA Planinsko Društvo Ajdovš?ina12:14+03:31
6Fedja MočnikPOLARIS OK Polaris12:15+03:32
7Nika ŠkodičTIVOLI OK Tivoli12:28+03:45
8Mark, Matic RozmanTIVOLI OK Tivoli12:43+04:00
9Eva ŠalamunPOLARIS OK Polaris12:58+04:15
10Maks KupnikIND Individuals/No club13:29+04:46
11Jure RijavecAJDOVŠČINA Planinsko Društvo Ajdovš?ina13:45+05:02
12Enej SmolePOLARIS OK Polaris14:37+05:54
13Andraž AndrejekTIVOLI OK Tivoli17:32+08:49
14Družina OrešnikTIVOLI OK Tivoli19:23+10:40
15Milan OrešnikTIVOLI OK Tivoli19:42+10:59
16Ula UrbasTIVOLI OK Tivoli20:22+11:39
17David SedejAZIMUT OK Azimut21:17+12:34
18Lev ŽižekAZIMUT OK Azimut22:14+13:31
Špela KraljTIVOLI OK TivoliMP+ --:--

MZ10 (850.0km / m / 5KT)

1Žiga GroffAZIMUT OK Azimut7:42+00:00
2Nika RavnikarKOMENDA OK Komenda9:40+01:58
3Nina McQuerrieKOMENDA OK Komenda10:40+02:58
4Maj Jurij MiklavecTIVOLI OK Tivoli11:31+03:49
5Rok HernecTIVOLI OK Tivoli11:38+03:56
6Anja ŠkarabotPOLARIS OK Polaris11:42+04:00
7Zala FerencTIVOLI OK Tivoli12:25+04:43
8Neža ZupanPOLARIS OK Polaris15:32+07:50
9Martin Hladky TurkŠOK Škofjeloški orientacijski klub17:12+09:30
10Ana Pia PogačarKOMENDA OK Komenda35:20+27:38

MZ12 (1030.0km / m / 9KT)

1Matic BlažKOMENDA OK Komenda7:11+00:00
2Julija FerencTIVOLI OK Tivoli7:22+00:11
3Maks VojvodaKOMENDA OK Komenda8:43+01:32
4Ana ŠalamunPOLARIS OK Polaris8:50+01:39
5Saš MočnikPOLARIS OK Polaris9:03+01:52
6Žan RavnikarKOMENDA OK Komenda9:04+01:53
7Matjaž KavčičKOMENDA OK Komenda9:42+02:31
8Nika PoljanšekAZIMUT OK Azimut10:23+03:12
9Peter ZupanPOLARIS OK Polaris10:46+03:35
10Jedert JevševarBREŽICE OK Brežice11:24+04:13
11Brin SmolePOLARIS OK Polaris11:39+04:28
12Zala ZavrlKOMENDA OK Komenda13:00+05:49
13Zarja DremelTRZIN OK Trzin14:42+07:31
Tjaša De LuisaGAJA SSD GAJAMP+ --:--

M16 (1760.0km / m / 12KT)

1Blaž PetrovičPOLARIS OK Polaris10:05+00:00
2Peter TušarAZIMUT OK Azimut10:33+00:28
3Žan Luka ŠumečkiRJZ OK Rod Jezerski zmaj Velenje10:47+00:42
4Andraž De LuisaGAJA SSD GAJA11:13+01:08
5Patrik ČelikAZIMUT OK Azimut11:38+01:33
6Andraž RupnikAZIMUT OK Azimut12:05+02:00
7Gašper RejecAZIMUT OK Azimut13:03+02:58
8Denis RobidaRJZ OK Rod Jezerski zmaj Velenje13:23+03:18
9Matej ŠkarabotPOLARIS OK Polaris14:25+04:20
10Gašper PetrovičPOLARIS OK Polaris14:31+04:26
11Jan ŠalamunPOLARIS OK Polaris16:02+05:57
12Darko VojinovičTIVOLI OK Tivoli17:10+07:05
13Denis KrhlikarAZIMUT OK Azimut17:14+07:09
14Jernej DrevRJZ OK Rod Jezerski zmaj Velenje18:48+08:43
15Juš SmolePOLARIS OK Polaris19:55+09:50
16Anže ŠtremfeljAZIMUT OK Azimut24:17+14:12
17Christian Hladky TurkŠOK Škofjeloški orientacijski klub26:08+16:03
18Matej VogrinŠOK Škofjeloški orientacijski klub28:03+17:58

M20 (2280.0km / m / 16KT)

1Jošt LapajneAZIMUT OK Azimut15:26+00:00
2Vid BogovičBREŽICE OK Brežice15:52+00:26
3Aljaž BorštnikTIVOLI OK Tivoli16:36+01:10
4Gregor HvalaAZIMUT OK Azimut16:41+01:15
5Tilen RupnikAZIMUT OK Azimut16:46+01:20
6Marko OrešnikTIVOLI OK Tivoli17:37+02:11
7Tomaž HvalaAZIMUT OK Azimut20:47+05:21
8Tilen MajnikAZIMUT OK Azimut30:14+14:48
David TajnšekRJZ OK Rod Jezerski zmaj VelenjeMP+ --:--

M21 (2590.0km / m / 16KT)

1Jan DovčTIVOLI OK Tivoli14:13+00:00
2Pierre KaltenbacherIND Individuals/No club14:43+00:30
3Jernej ZormanKOMENDA OK Komenda14:44+00:31
4Tibor MrakAZIMUT OK Azimut15:32+01:19
5Andrej BorštnikTIVOLI OK Tivoli15:54+01:41
6Iztok RojcPOLARIS OK Polaris16:49+02:36
7Uroš BuričRJZ OK Rod Jezerski zmaj Velenje17:15+03:02
8Franc KnapAZIMUT OK Azimut17:29+03:16
9Blaž KolnerKOMENDA OK Komenda17:33+03:20
10Klemen KendaAZIMUT OK Azimut18:23+04:10
11Denis KokeljKOMENDA OK Komenda19:22+05:09
12David AndrejcSG OK Slovenj Gradec20:43+06:30
13Silvij MočnikAZIMUT OK Azimut21:03+06:50
14Matej HauptmanRJZ OK Rod Jezerski zmaj Velenje21:11+06:58
15Blaž KovačičAZIMUT OK Azimut22:00+07:47
16Nejc MočnikAZIMUT OK Azimut23:22+09:09
17Damjan TomažinIND Individuals/No club26:59+12:46
18Anže PlestenjakTIVOLI OK Tivoli38:23+24:10
Feike AlewijnseTRZIN OK TrzinMP+ --:--
Tadej DolencAZIMUT OK AzimutMP+ --:--
Jaka PiltaverBREŽICE OK BrežiceDNF+ --:--

M35 (2280.0km / m / 16KT)

1Dušan PetrovičPOLARIS OK Polaris16:11+00:00
2Aleš ZupanPOLARIS OK Polaris17:40+01:29
3Tomaž GroffAZIMUT OK Azimut17:45+01:34
4Miran KolmanAZIMUT OK Azimut18:04+01:53
5Aleš PoljanšekAZIMUT OK Azimut18:17+02:06
6Miha ŠkarabotPOLARIS OK Polaris18:41+02:30
7Griša MočnikPOLARIS OK Polaris18:56+02:45
8Valter FoškiPOLARIS OK Polaris18:58+02:47
9Janez CimermanAZIMUT OK Azimut19:09+02:58
10Dalibor RadovanPOLARIS OK Polaris20:54+04:43
11Janez KorošecKOMENDA OK Komenda20:56+04:45
11Vladan VukajlovičAZIMUT OK Azimut20:56+04:45
13Rok SušnikAZIMUT OK Azimut23:47+07:36
14Janko LapajneAZIMUT OK Azimut23:58+07:47
15Jirí GawelKONJICE OK Slovenske Konjice24:00+07:49
16Marko De LuisaGAJA SSD GAJA24:10+07:59
17Bojan DremelTRZIN OK Trzin24:13+08:02
18Matjaž KoprivcAZIMUT OK Azimut24:31+08:20
19Črtomir KnapAZIMUT OK Azimut24:43+08:32
20Pavel RejecAZIMUT OK Azimut26:24+10:13
21Vlado SedejAZIMUT OK Azimut27:18+11:07
Stašo TurkŠOK Škofjeloški orientacijski klubMP+ --:--

Open (2040.0km / m / 12KT)

1Stanko ČuferIND Individuals/No club22:43+00:00
2Simon OblakIND Individuals/No club22:55+00:12
3Sašo ŠkvarčAJDOVŠČINA Planinsko Društvo Ajdovš?ina30:22+07:39
4Petra ŠilerIND Individuals/No club32:18+09:35
5 TorkarIND Individuals/No club33:58+11:15

Z16 (1410.0km / m / 9KT)

1Manca CvekAZIMUT OK Azimut11:00+00:00
2Katjuša PoljanšekAZIMUT OK Azimut12:03+01:03
3Monika RavnikarKOMENDA OK Komenda12:25+01:25
4Lara JermanTRZIN OK Trzin13:48+02:48
5Nuša JeramAZIMUT OK Azimut13:50+02:50
6Ema RadovanIND Individuals/No club13:51+02:51
7Eva OrešnikTIVOLI OK Tivoli15:01+04:01
8Nina ČernigojAJDOVŠČINA Planinsko Društvo Ajdovš?ina15:29+04:29
9Marjeta LipužičKOMENDA OK Komenda16:47+05:47
10Teja ŠkvarčAJDOVŠČINA Planinsko Društvo Ajdovš?ina18:22+07:22
11Kim Kremžar PančurKOMENDA OK Komenda23:10+12:10
12Lucija PapacBREŽICE OK Brežice26:02+15:02
13Nika PečanTIVOLI OK Tivoli44:47+33:47

Z20 (1410.0km / m / 9KT)

1Ula DremelTRZIN OK Trzin11:40+00:00
2Anja SlapničarRJZ OK Rod Jezerski zmaj Velenje14:13+02:33
3Maša VolčičTIVOLI OK Tivoli14:33+02:53
4Nina MatkoRJZ OK Rod Jezerski zmaj Velenje19:07+07:27

Z21 (2040.0km / m / 12KT)

1Mojca FlerinKOMENDA OK Komenda15:48+00:00
2Lea Hladky TurkŠOK Škofjeloški orientacijski klub16:17+00:29
3Jona MirnikKOMENDA OK Komenda16:23+00:35
4Mojca FoškiPOLARIS OK Polaris17:30+01:42
5Andreja AnžurKOMENDA OK Komenda17:37+01:49
6Anica HribarBREŽICE OK Brežice20:10+04:22
7Suzana DrevenšekKOMENDA OK Komenda22:12+06:24
8Loreta StojčevskiBREŽICE OK Brežice28:19+12:31
Ana Marija KolarRJZ OK Rod Jezerski zmaj VelenjeMP+ --:--

Z35 (1410.0km / m / 9KT)

1Saša ŽižekAZIMUT OK Azimut12:26+00:00
2Polona ZupanPOLARIS OK Polaris13:43+01:17
3Maruša DebeljakPOLARIS OK Polaris16:13+03:47
4Alenka ŠkarabotPOLARIS OK Polaris16:15+03:49
5Marjanca PoljanšekAZIMUT OK Azimut16:18+03:52
Marjana RejecAZIMUT OK AzimutMP+ --:--