Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL6 - Bohinjski 3kotnik - srednja

Orientacijski klub Azimut, Bohinj (Gozdna šola ZTS), 25. 8. 2012

M12 (1.1km / m / 8KT)

1Peter Zupan OK Polaris8:43+00:00
2Brin Smole OK Polaris10:52+02:09
3Žan Ravnikar OK Komenda11:00+02:17
4Gregor Kunc OK Tivoli12:38+03:55
5Matic Blaž OK Komenda12:49+04:06
6Matjaž Kavčič OK Komenda16:08+07:25

M16 (2.5km / m / 14KT)

1Gašper Rejec OK Azimut36:57+00:00
2Andraž Rupnik OK Azimut37:33+00:36
3Žiga Mavri OK Azimut39:27+02:30
4Gašper Petrovič OK Polaris46:03+09:06
5Juš Smole OK Polaris1:02:16+25:19
6Žiga Vičič Topo tečaj1:11:30+34:33

M21A (5.2km / 0m / 20KT)

1Uroš Burič OK RJZ1:00:29+00:00
2Franc Knap OK Azimut1:03:47+03:18
3Janez Cimerman OK Azimut1:05:56+05:27
4Tomaž Hvala OK Azimut1:06:48+06:19
5Andraž Ravnikar OK Polaris1:06:53+06:24
6Blaž Grah OK Azimut1:11:57+11:28
7Feike Alewijnse OK Trzin1:18:52+18:23
8Blaž Kolner OK Komenda1:21:47+21:18
9Valentin Eržen OK Azimut1:31:17+30:48
10Nejc Močnik OK Azimut1:41:15+40:46
11Andrej Šmit OK RJZ1:43:11+42:42
12Matjaž Koprivc OK Azimut1:45:27+44:58

M21B (2.5km / m / 14KT)

1Andrea Foschian Semiperdo32:32+00:00
2Aleksander Škorič OK RJZ42:01+09:29
3Bojan Dremel OK Trzin45:32+13:00
4Urban Modrijan Topo tečaj51:31+18:59
5Juš Brezovšek Topo tečaj54:03+21:31
6Žan Beloglavc Topo tečaj54:28+21:56
7Emil Kacin OK Azimut55:37+23:05
8Miha Kenda Topo tečaj58:31+25:59
9Vladan Vukajlovič OK Azimut1:03:50+31:18
10Grega Hrovat Topo tečaj1:07:43+35:11
11Tomaž Horvat Topo tečaj1:09:52+37:20
Blaž Kovačič OK AzimutMP+ --:--

M21E (5.2km / 0m / 20KT)

1Andraž Hribar OK Brežice42:31+00:00
2Gregor Hvala OK Azimut51:04+08:33
3Peter Tušar OK Azimut54:19+11:48
4Vid Bogovič OK Brežice54:59+12:28
5Andrej Borštnik OK Tivoli55:30+12:59
6Leon Kropivšek OK Polaris58:00+15:29
7Denis Kokelj OK Komenda1:01:19+18:48
8Iztok Rojc OK Polaris1:02:35+20:04
9Martin Česnik Topo tečaj1:04:09+21:38
10Tibor Mrak OK Azimut1:09:38+27:07
Tilen Rupnik OK AzimutMP+ --:--
Jaka Piltaver OK BrežiceMP+ --:--

M35 (5.2km / 0m / 20KT)

1Miha Škarabot OK Polaris55:26+00:00
2Aleš Poljanšek OK Azimut57:47+02:21
3Dušan Petrovič OK Polaris59:22+03:56
4Remo Madella REM1:03:18+07:52
5Jožko Jazbar OK Azimut1:09:46+14:20
6Boris Eržen ŠOK1:30:03+34:37

M45 (3.1km / m / 14KT)

1Marco Giovannini OK Trzin36:24+00:00
2Aleš Borštnik OK Tivoli40:54+04:30
3Renato Bettin Swallows42:26+06:02
4Silvij Močnik OK Azimut43:06+06:42
5Dušan Smole OK Polaris51:49+15:25
6Paolo Pizzamus SSD Gaja54:01+17:37
7Aleš Zupan OK Polaris56:10+19:46
8Marko De Luisa SSD Gaja1:07:19+30:55
9Vojko Kacin OK Azimut1:10:22+33:58

M50 (2.5km / m / 14KT)

1Roman Sladič OK Perkmandeljc37:28+00:00
2Ivo Kete PD Ajdovščina40:06+02:38
3Janko Lapajne OK Azimut41:06+03:38
4Vlado Sedej OK Azimut42:12+04:44
5Vinko Pernek OK Komenda43:37+06:09
6Martin Kristan OK Komenda44:08+06:40
7Dragan Krivičić OK Perkmandeljc45:21+07:53
8Črtomir Knap OK Azimut50:31+13:03
9Pavel Rejec OK Azimut56:44+19:16

MŽ10 (940.0km / m / 6KT)

1Ana Pia Pogačar OK Komenda8:46+00:00
2Luka Anderluh OK Polaris9:38+00:52
3Katja Zgonec OK Tivoli9:56+01:10
4Nika Ravnikar OK Komenda11:38+02:52
5Anja Škarabot OK Polaris12:29+03:43
6Maj Julij Miklavec OK Tivoli12:35+03:49
7Zala Ferenc OK Tivoli13:12+04:26
8Neža Zupan OK Polaris14:23+05:37
9Matic Rozman OK Tivoli14:59+06:13
10Oliver Orešnik OK Tivoli15:25+06:39
11Katarina Eva Anderluh OK Polaris15:35+06:49
12Rok Hernec OK Tivoli18:38+09:52
13Fedja Močnik OK Polaris25:03+16:17
14Andraž Andrejek OK Tivoli32:51+24:05
15Jakob Planatrič O-šola Komenda39:27+30:41
16Gašper Lešnjak OK Tivoli40:01+31:15

ZAČ (1.1km / m / 8KT)

1Alenka Vuga Seljak OK Komenda13:13+00:00
2Enej Smole OK Polaris18:55+05:42
3Matevž Kunc OK Tivoli19:24+06:11
4Tinka Ferenc OK Tivoli22:13+09:00
5Mark Rozman OK Tivoli22:38+09:25

Ž12 (1.1km / m / 8KT)

1Julija Ferenc OK Tivoli10:03+00:00
2Nika Poljanšek OK Azimut13:52+03:49
2Zala Zavrl OK Komenda13:52+03:49
4Zarja Dremel OK Trzin14:00+03:57
5Vesna Bohinc OK Komenda19:57+09:54

Ž16 (1.9km / m / 10KT)

1Katjuša Poljanšek OK Azimut24:21+00:00
2Monika Ravnikar OK Komenda28:06+03:45
3Eva Orešnik OK Tivoli29:19+04:58
4Brina Foški OK Polaris30:41+06:20
5Eva Kop OK Tivoli32:26+08:05
6Urša Bambič OK Tivoli33:20+08:59
7Nina Črnigoj PD Ajdovščina33:45+09:24
8Živa Zager OK RJZ38:17+13:56
9Marjeta Lipužič OK Komenda38:25+14:04
10Urša Primožič Topo tečaj46:42+22:21
11Urška Sušec OK RJZ49:31+25:10

Ž18 (2.5km / m / 13KT)

1Tajda Foški OK Polaris30:22+00:00
2Anja Slapničar OK RJZ31:44+01:22
3Tina Arh Topo tečaj47:13+16:51
4Ema Hrabrič Topo tečaj48:59+18:37
5Leja Ocvirk Topo tečaj59:28+29:06
6Ava Rajh Topo tečaj59:50+29:28

Ž21A (3.1km / m / 14KT)

1Mojca Flerin OK Komenda35:45+00:00
2Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli38:39+02:54
3Jerca Bernik ŠOK41:00+05:15
4Manca Cvek OK Azimut41:06+05:21
5Metka Udovic OK Trzin46:35+10:50
6Tanja Pretnar OK Azimut46:59+11:14
7Jona Mirnik Topo tečaj50:37+14:52
8Maja Zupančič OK RJZ52:36+16:51
9Suzana Drevenšek OK Komenda1:02:18+26:33
10Ana Plavčak OK Azimut1:06:49+31:04
11Ana Marija Kolar OK RJZ1:27:48+52:03

Ž21B (1.9km / m / 10KT)

1Rebeka Jereb Topo tečaj27:23+00:00
2Jasminka Cindrić Perković OK Vihor30:37+03:14
3Federica Visintin Semiperdo35:04+07:41
4Natasa Aljančič OK Komenda36:11+08:48
5Marjanca Poljanšek OK Azimut37:06+09:43
6Marjana Rejec OK Azimut44:33+17:10
7Sabina Belc Topo tečaj58:35+31:12
8Loreta Stojčevski OK Brežice59:13+31:50

Ž35 (2.5km / m / 13KT)

1Anka Kuzmin Semiperdo33:29+00:00
2Saša Žižek OK Azimut38:51+05:22
3Polona Zupan OK Polaris45:02+11:33
4Irma Pretnar OK Azimut47:41+14:12
5Anja Babič OK Trzin52:10+18:41
Marija Anderluh OK PolarisMP+ --:--

OTROCI (940.0km / m / 6KT)

1Nea Eržen OK Azimut15:26+00:00
2Nika in Kaja ŠupekIndividual Individuals/No Club20:28+05:02
3Lev in Zarja Žižek OK Azimut22:40+07:14
4Kovačič Neža OK Azimut26:12+10:46