Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - sprint - sprint

Orientacijski klub Azimut, Cerkno, 18. 8. 2012

MW10 (1.0km / m / 12KT)

1Til Ocvirk OK Japetic15:24+00:00
2Tihon Salopek OK Ris Delnice16:04+00:40
3Agnieszka Lesnicka UKS Azymut Debow18:27+03:03
4An Primožič OK Azimut23:03+07:39
5Zarja Kmetič Orientacijski Klub Polaris28:54+13:30
6Zala Ferenc OK Tivoli32:48+17:24

M12 (1.5km / m / 18KT)

1Dmitry Tikhonov Omega Moscow18:16+00:00
2Matjaž Kavčič Orientacijski klub Komenda25:06+06:50
Matic Blaž Orientacijski klub KomendaMP+ --:--

M14 (1.5km / m / 18KT)

1Gašper Rejec OK Azimut21:23+00:00
2Nicholas Wilson Leicestershire Orienteering Cl21:34+00:11
Anže Štremfelj OK AzimutMP+ --:--

M16 (2.1km / m / 19KT)

1Vojtěch Netuka Slavia Hradec Kralove17:58+00:00
2Patrik Malnar OK Ris Delnice20:08+02:10
3Andraž De Luisa SSD GAJA21:22+03:24
4Andraž Rupnik OK Azimut22:08+04:10
5Žiga Mavri OK Azimut22:30+04:32

M18 (2.6km / m / 22KT)

1Gregor Hvala OK Azimut25:13+00:00
2Tomaž Hvala OK Azimut49:23+24:10
Tilen Rupnik OK AzimutMP+ --:--

M21B (2.1km / m / 19KT)

1Herwig Allwinger OK Brežice17:48+00:00
2Luca Stringher A.S.D. Mareno Orienteering19:11+01:23
3Andraž Drešček OK Azimut21:08+03:20
4Albino Moret A.S.D. Mareno Orienteering23:42+05:54
5Toni Nikola OK Ris Delnice24:04+06:16
6Andrea Gianotti Stankanov24:30+06:42
7Kristijan Kezele OK Ris Delnice25:32+07:44
8Borna Kezele OK Ris Delnice35:29+17:41
Vladan Vukajlovič OK AzimutMP+ --:--

M21A (2.6km / m / 22KT)

1Matjaž Kerčmar OK Azimut25:09+00:00
2Marcin Lesnicki UKS Azymut Debow27:52+02:43

M21E (3.1km / 0m / 26KT)

1David Prochazka OK Lokomotiva Pardubice18:41+00:00
2Gernot Kerschbaumer HSV Pinkafeld19:14+00:33
3Matej Kamenicky OK Lokomotiva Pardubice21:21+02:40
4Jernej Zorman Orientacijski klub Komenda21:49+03:08
5Lukas Scharnagl ASKO Henndorf21:53+03:12
6Matija Razum OK Japetic23:01+04:20
7Ralph Koerner OLV Landshut23:40+04:59
8Piotr Kruk UKS Azymut Debow24:36+05:55
9Thomas Schoeps OLV Landshut24:55+06:14
10Matjaž Štanfel OK Ris Delnice25:34+06:53
11Franc Knap OK Azimut30:21+11:40
12Alex Kuhnast Omega30:28+11:47
13Primož Mikložič Orientacijski Klub Polaris34:40+15:59
Josep Morla Vanrell WAKHAN RAIDERSMP+ --:--
Markus Lang HSV PinkafeldMP+ --:--

M35 (2.6km / m / 22KT)

1Robert Orehoci OK Bjelovar21:51+00:00
2Stefano Gottardi Stankanov21:52+00:01
3Tomas Zemla OK Sparta Praha25:12+03:21
4Jan Netuka Slavia Hradec Kralove27:15+05:24
5Darko Merunka OK Maksimir31:06+09:15
6Paolo Bocchiola Stankanov31:10+09:19
7Fabio Angeli SSD GAJA32:09+10:18
8Boris Eržen Škofjeloški orientacijski klub37:33+15:42
Edi Ocvirk OK JapeticMP+ --:--
Tihomir Salopek OK Ris DelniceMP+ --:--

M45 (2.1km / m / 19KT)

1Klaus Krischan Ennstal17:43+00:00
2Nikolay Tikhonov Omega Moscow17:44+00:01
3Erich Goeschl OLC Wienerwald18:21+00:38
4Fabrice Morales ASM22:02+04:19
5Ian Wilson Leicestershire Orienteering Cl22:37+04:54
6Paolo Pizzamus SSD GAJA25:56+08:13
7Aleš Borštnik OK Tivoli26:56+09:13
8Marko De Luisa SSD GAJA28:17+10:34

M50 (2.1km / m / 19KT)

1Ian Maxwell Roxburgh Reivers20:31+00:00
2Raul Olesk OK Põlva Kobras22:10+01:39
3Guenther Rosenkranz OL Andritz23:55+03:24

M55 (2.1km / m / 19KT)

1Peter Haines Aire GB21:17+00:00

M60 (1.5km / m / 18KT)

1Neil Croasdell East Pennine Orienteering Club20:47+00:00
2Roy Dawson ADOL22:09+01:22
3Vladimir Kopanicak Samur Myslava25:17+04:30
4Guenther Prommer Naturfreunde Villach Orienteer26:49+06:02
5Wolfgang Germ Naturfreunde Kuehnsdorf27:30+06:43
6Franz Kaefer HSV Pinkafeld29:51+09:04

W12 (1.5km / m / 18KT)

1Julija Ferenc OK Tivoli23:19+00:00
2Nika Poljanšek OK Azimut23:34+00:15
3Imogen Wilson Leicestershire Orienteering Cl26:38+03:19
4Ines Da Rocha ASM27:10+03:51
5Maja Primožič OK Azimut33:36+10:17
6Tjaša De Luisa SSD GAJA38:25+15:06

W14 (1.5km / m / 18KT)

1Pia Ocvirk OK Japetic18:43+00:00
2Lucy Haines Aire GB20:02+01:19
Jana Kete PD AjdovščinaMP+ --:--

W16 (1.5km / m / 18KT)

1Nuša Jeram OK Azimut16:42+00:00
2Katjuša Poljanšek OK Azimut17:49+01:07
3Roberta Orehoci OK Bjelovar22:02+05:20
4Anna Sekreta UKS Azymut Debow24:40+07:58

W18 (2.1km / m / 19KT)

1Izabela Kowal UKS Azymut Debow32:57+00:00

W21B (1.5km / m / 18KT)

1Marjanca Poljanšek OK Azimut25:11+00:00
2Marjana Rejec OK Azimut34:02+08:51
3Adriana Donini SSD GAJA59:39+34:28

W21A (2.1km / m / 19KT)

1Barbara Petranović OK Ris Delnice25:04+00:00
2Urša Tomažin OK Azimut27:03+01:59
3Patricia Cabedo Serrano WAKHAN RAIDERS27:22+02:18
4Alessandra Gariboldi Stankanov28:42+03:38
5Ana Plavčak OK Azimut29:01+03:57

W21E (2.6km / m / 22KT)

1Kirstin Maxwell Roxburgh Reivers22:52+00:00
2Chloe Haines Aire GB24:58+02:06
3Cvek Manca OK Azimut25:16+02:24
4Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli27:12+04:20
5Sarah Haines Aire GB27:25+04:33

W35 (2.1km / m / 19KT)

1Christine Calvet Naturfreunde Wien23:50+00:00
2Eva Zemlova OK Sparta Praha29:22+05:32
3Elena Tikhonova Omega Moscow31:26+07:36

W45 (1.5km / m / 18KT)

1Cristina Ruini Gruppo Orientamento CAI XXX Ot21:47+00:00
2Christelle Bonnefon ASM33:06+11:19
3Ulrike Gabriella Wagner OL Andritz34:42+12:55
4Iveta Butkovska Samur Myslava40:51+19:04

W55 (1.5km / m / 18KT)

1Martha Prommer Naturfreunde Villach Orienteer27:04+00:00
2Linda Hayles East Pennine Orienteering Club28:05+01:01
3Caty Dawson ADOL29:07+02:03
4Gerti Schandor OC Fuerstenfeld31:34+04:30

KIDS (1.0km / m / 12KT)

1Brina Kerčmar OK Azimut15:19+00:00
2Stella Cignini Gruppo Orientamento CAI XXX Ot21:15+05:56
3Tinka Ferenc OK Tivoli22:25+07:06

BEG (1.0km / m / 12KT)

1Nea Eržen OK Azimut17:10+00:00
2Patricija Urbanc OK Ris Delnice21:30+04:20
3Davide Lampugnani Stankanov28:23+11:13

OPEN1 (2.6km / m / 22KT)

1Petra Šiler Individuals/No club54:31+00:00