Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zimska liga - Cerkno - sprint

Orientacijski klub Azimut, Cerkno, 23. 12. 2007

A (3.6km / m / 1KT)

1Iztok RojcOK Polaris30:16+00:00
2Samo KofolOK Trzin32:03+01:47
3Drago PeterneljOK Azimut33:27+03:11
4Jožko JazbarOK Azimut34:16+04:00
5Sandi KmetičOK Polaris34:27+04:11
6Danijel LebarOK Slovenske Konjice.35:20+05:04
7Eneja OstermanOK Polaris36:40+06:24
8Aleš PoljanšekOK Azimut36:44+06:28
9Robert LapanjaOK Azimut38:12+07:56
10Andraž DreščekOK Azimut38:44+08:28
11Janko BačnarOK Azimut39:59+09:43
12Cesare TarabocchiaOK Azimut40:52+10:36
13Nace KranjcOK Azimut41:28+11:12
14Matjaž PahorOK Komenda43:38+13:22
15Silvij MočnikOK Azimut45:42+15:26
16Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli51:42+21:26
17Bojan KavčičOK Azimut53:58+23:42
18Živa RejcOK Azimut1:02:40+32:24
19Katja PrezeljOK Azimut1:02:50+32:34
20Janko LapajneOK Azimut1:04:00+33:44
21Katarina BremšakOK Komenda1:11:48+41:32
22Vlado SedejOK Azimut1:12:01+41:45
23Aleš BorštnikOK Tivoli1:15:52+45:36
24Sara VidmarOK Azimut1:19:48+49:32
25Tina MervicOK Azimut1:29:44+59:28
Domen SeljakOK AzimutMP+ --:--
Andrej BorštnikOK TivoliDNS+ --:--
Katarina OblakOK AzimutDNS+ --:--
Peter LahajnarOK AzimutDNS+ --:--

B (2.0km / m / 1KT)

1Samo VodopivecOK Azimut27:05+00:00
2Kacin EmilOK Azimut28:24+01:19
3Igor BončinaOK Azimut30:50+03:45
4Vojko KacinOK Azimut38:44+11:39
Urša TomažinOK AzimutDNS+ --:--

C (0.8km / m / 1KT)

1Matija ČelikOK Azimut7:44+00:00
2David BizjakOK Azimut8:14+00:30
3Katjuša PoljanšekOK Azimut10:57+03:13
4Patrik ČelikOK Azimut11:52+04:08
5Nika PoljanšekOK Azimut11:53+04:09
6Domen BizjakOK Azimut13:03+05:19
7Jerneja Slapnik AnžurOK Komenda15:24+07:40
8Žiga MavriOK Azimut17:19+09:35