Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - EYOC - sprint

Francoska orientacijska zveza, Meymac, 29. 6. 2012

M16 (2.0km / 50m / 17KT)

1Adrien DELENNEFRA France11:36+00:00
2Arnaud PERRINFRA France11:43+00:07
3Krzysztof RZENCAPOL Poland11:48+00:12
4Thomas KNUDSENDEN Denmark11:51+00:15
5Riccardo SCALETITA Italy11:56+00:20
6Riccardo RANCANSUI Switzerland (Confederation of)12:09+00:33
7Aleksandr PAVLENKORUS Russian Federation12:13+00:37
8Vladislav KISELEVRUS Russian Federation12:14+00:38
9Patrick ZBINDENSUI Switzerland (Confederation of)12:20+00:44
10Thomas CURIGERSUI Switzerland (Confederation of)12:21+00:45
11Stepán MUDRÁKCZE Czech Republic12:25+00:49
12Lukasz WISNIEWSKIPOL Poland12:26+00:50
13Mikkel AAENDEN Denmark12:28+00:52
14Balazs MIAVECZHUN Hungary12:31+00:55
15Jonathan QUINNIRL Ireland12:32+00:56
16Sergey POPOVRUS Russian Federation12:34+00:58
17Daniel CATARINOPOR Portugal12:37+01:01
18Mathias PETERAUT Austria12:41+01:05
19Vojtech KETTNERCZE Czech Republic12:43+01:07
20Noah ZBINDENSUI Switzerland (Confederation of)12:52+01:16
21Joe WOODLEYGBR Great Britain12:56+01:20
22Mattia DEBERTOLISITA Italy13:02+01:26
23William RIGGGBR Great Britain13:03+01:27
23Daniel PEREGIHUN Hungary13:03+01:27
25Martin ILLUMDEN Denmark13:06+01:30
26Oleksandr TKACHUKUKR Ukraine13:07+01:31
27Markus GRÄTSCHGER Germany (Deutschland)13:14+01:38
28Lucas TOULIER-ANCIANFRA France13:16+01:40
29Gergely BOGYAROU Romania13:22+01:46
30Janek PIIRISILDEST Estonia13:26+01:50
31Radoslaw PIOTROWSKIPOL Poland13:27+01:51
31Jesuis RODRIGUEZ CORROCESP Spain (espańa)13:27+01:51
33Alexander CHEPELINGBR Great Britain13:29+01:53
34Oleksandr KOCHINUKR Ukraine13:31+01:55
35Stefan KUBELKAAUT Austria13:35+01:59
36Elmar MONTERO CARCELESESP Spain (espańa)13:39+02:03
37Fabiano BETTEGAITA Italy13:44+02:08
38Mark OTTOGER Germany (Deutschland)13:45+02:09
39Martin SMELIKSVK Slovakia (Slovak Republic)13:52+02:16
40Uldis UPITISLAT Latvia13:59+02:23
41Diogo BARRADASPOR Portugal14:03+02:27
42Martin KLABOUCHSVK Slovakia (Slovak Republic)14:04+02:28
43Quentin RAUTURIERFRA France14:07+02:31
43Stefan MIHAYLOVBUL Bulgaria14:07+02:31
45Matous FÜRSTCZE Czech Republic14:09+02:33
46Blaz PETROVICSLO Slovenia14:14+02:38
47Dimitar ZHELIAZKOVBUL Bulgaria14:15+02:39
48Prezensky GABORROU Romania14:17+02:41
49Oleksiy BRYUKHOVICHUKR Ukraine14:24+02:48
50Albert ACEDO CASELLASESP Spain (espańa)14:25+02:49
51Atis HEINOLSLAT Latvia14:29+02:53
51Dusan KRNJAJICSRB Serbia14:29+02:53
53André ESTEVESPOR Portugal14:35+02:59
54Vladislav MALYSHEVRUS Russian Federation14:42+03:06
55Girts LEONTJEVSLAT Latvia14:43+03:07
56Rimmo RŐŐMEST Estonia14:46+03:10
57Mate DALOSHUN Hungary14:47+03:11
58Oz HEYMANISR Israel14:56+03:20
59Martynas         GERMANAVICIUSLTU Lithuania14:59+03:23
60Adam RUZICKACZE Czech Republic15:00+03:24
61Martin JONASSVK Slovakia (Slovak Republic)15:02+03:26
62Deividas SEGZDALTU Lithuania15:08+03:32
63Stefan FALKAUT Austria15:12+03:36
64Jorge GRACIA OCHOTORENESP Spain (espańa)15:15+03:39
65Peter TUSARSLO Slovenia15:16+03:40
66Veiko VINKELEST Estonia15:18+03:42
67Safak KARAMANTUR Turkey15:20+03:44
68Kevinas OLISAUSKISLTU Lithuania15:24+03:48
68Erosdi ZAKARIASROU Romania15:24+03:48
70Aidas ZIGILEJUSLTU Lithuania15:35+03:59
71Andrea MELIOLIITA Italy16:00+04:24
71Tahsin ELMASTUR Turkey16:00+04:24
73António FERREIRAPOR Portugal16:08+04:32
74Matyas MESZAROSHUN Hungary16:09+04:33
75Rafael DOBNIKAUT Austria16:21+04:45
76Patrik CELIKSLO Slovenia17:28+05:52
77Andraz DE LUISASLO Slovenia17:44+06:08
78Musa GOKCETUR Turkey17:57+06:21
79Pavel KHADZKOBLR Belarus18:23+06:47
80Endijs TITOMERSLAT Latvia20:18+08:42
81Aliaksandr RAZHKOUBLR Belarus20:24+08:48
Dane BLOMQUISTGBR Great BritainMP+ --:--
Emil ŘBRODEN DenmarkMP+ --:--
Zhan KOZYTSKYIUKR UkraineMP+ --:--
Stefan BILICSRB SerbiaMP+ --:--

W16 (1.7km / 45m / 16KT)

1Angelika MACIEJEWSKAPOL Poland11:36+00:00
2Paula GROSSSUI Switzerland (Confederation of)11:38+00:02
3Olena POSTELNIAKUKR Ukraine11:51+00:15
3Marina TRUBKINARUS Russian Federation11:51+00:15
3Hanna MÜLLERGER Germany (Deutschland)11:51+00:15
6Elke VERDEYENBEL Belgium12:03+00:27
7Nikoline TILLINGSŘEDEN Denmark12:05+00:29
8Petra HANCOVÁCZE Czech Republic12:08+00:32
9Léonore WINKLERGER Germany (Deutschland)12:19+00:43
10Sofie BACHMANNSUI Switzerland (Confederation of)12:20+00:44
11Sonja BORNERSUI Switzerland (Confederation of)12:21+00:45
12Julie EMMERSONGBR Great Britain12:24+00:48
12Barbara KÖHLESUI Switzerland (Confederation of)12:24+00:48
14Josefine LINDDEN Denmark12:30+00:54
15Anna STICKOVÁCZE Czech Republic12:36+01:00
15Amanda FALCK WEBERDEN Denmark12:36+01:00
17Astrid MAAGDEN Denmark12:38+01:02
18Lesya POLISHCHUKUKR Ukraine12:44+01:08
19Weronika CYCHPOL Poland12:46+01:10
19Daria MOSKALENKOUKR Ukraine12:46+01:10
21Mathlide BODYFRA France12:50+01:14
21Maria ILLA CAMSESP Spain (espańa)12:50+01:14
23Anika GASSNERAUT Austria13:01+01:25
24Anna DVORIANSKAIARUS Russian Federation13:03+01:27
25Solčne DROINFRA France13:08+01:32
26Carina POLZERAUT Austria13:11+01:35
27Dorothea MÜLLERGER Germany (Deutschland)13:12+01:36
28Anna YAKIMENKORUS Russian Federation13:21+01:45
29Zuzana KOZINOVACZE Czech Republic13:23+01:47
29Roisin LONGIRL Ireland13:23+01:47
29Chloé HABERKORNFRA France13:23+01:47
32Silvia LUUPEST Estonia13:26+01:50
33Tereza NOVÁKOVÁCZE Czech Republic13:31+01:55
33Csenge VINICZZAIHUN Hungary13:31+01:55
35Martina PALUMBOITA Italy13:37+02:01
35Jogvile SUSINSKAITELTU Lithuania13:37+02:01
37Coline CEULEMANSBEL Belgium13:39+02:03
38Viktorija GEDGAUDAITELTU Lithuania13:41+02:05
39Madara BRICELAT Latvia13:48+02:12
40Zuzanna WANCZYKPOL Poland13:54+02:18
40Anele KERPAUSKAITELTU Lithuania13:54+02:18
42Anastasiya ILKEVICHBLR Belarus13:55+02:19
43Eszter LISZKAHUN Hungary14:05+02:29
44Elena BOTICA ARTALEJOESP Spain (espańa)14:10+02:34
45Diana-Marta RUKALAT Latvia14:20+02:44
46Yveta ZASHEVABUL Bulgaria14:21+02:45
46Andrea GUILLEN ESCRIBAESP Spain (espańa)14:21+02:45
48Sofia BERENGUER SANCHIESP Spain (espańa)14:23+02:47
49Gaia SEBASTIANIITA Italy14:24+02:48
50Virag WEILERHUN Hungary14:28+02:52
51Annija ZALAISKALNALAT Latvia14:35+02:59
52Francesca TAUFERITA Italy14:36+03:00
53Isabel SCHAFFERAUT Austria14:37+03:01
54Aoife MCCAVANAIRL Ireland14:41+03:05
55Marianne HAUGEST Estonia14:57+03:21
56Daniela PIRESPOR Portugal15:00+03:24
56Tetyana ANDROSOVAUKR Ukraine15:00+03:24
58Laura LEIBOMALAT Latvia15:20+03:44
59Joana FERNANDESPOR Portugal15:31+03:55
60Viktoryia MOZHARBLR Belarus15:37+04:01
61Arianna BORTOLOTTIITA Italy15:45+04:09
62Andrea PAPUGOVASVK Slovakia (Slovak Republic)15:54+04:18
63Marina MAERKOWICHISR Israel15:55+04:19
64Lara JERMANSLO Slovenia16:20+04:44
64Beatriz MOREIRAPOR Portugal16:20+04:44
66Natalie BEADLEGBR Great Britain16:26+04:50
67Katjsa POLJANSEKSLO Slovenia16:32+04:56
67Sigita LIACHOVICIUTELTU Lithuania16:32+04:56
69Natalia KOSTINARUS Russian Federation16:42+05:06
70Kubra YORUKTUR Turkey16:45+05:09
71Michal SHAKEDISR Israel16:57+05:21
72Maëlle BEAUVIRFRA France17:03+05:27
73Maryia HIVOINABLR Belarus17:15+05:39
74Manca CVEKSLO Slovenia17:25+05:49
75Ayse BOZKURTTUR Turkey17:44+06:08
76Yuliya TARASAVABLR Belarus18:10+06:34
77Kristina RADICEVICSRB Serbia19:10+07:34
78Bonto DIANAROU Romania19:11+07:35
79Culcean ROXANAROU Romania19:24+07:48
80Tugce KAYATUR Turkey20:25+08:49
Sophie PEROUTKAAUT AustriaMP+ --:--
Sarah JONESGBR Great BritainMP+ --:--
Luca SZUROMIHUN HungaryMP+ --:--
Hila AYALIISR IsraelMP+ --:--
Georgescu ALICEROU RomaniaMP+ --:--

W18 (1.8km / 45m / 16KT)

1Ekaterina SAVKINARUS Russian Federation11:47+00:00
2Daria KRASILNIKOVARUS Russian Federation11:52+00:05
3Liga VALDMANELAT Latvia12:09+00:22
4Katerina CHROMÁCZE Czech Republic12:10+00:23
5Jannina GUSTAFSSONFIN Finland12:14+00:27
6Rahela BRUNNERSUI Switzerland (Confederation of)12:20+00:33
7Vera ALVAREZPOR Portugal12:21+00:34
8Mariya POLISHCHUKUKR Ukraine12:22+00:35
9Lisa SCHUBNELLSUI Switzerland (Confederation of)12:24+00:37
10Delphine POIROTFRA France12:26+00:39
10Akvile PREIKSAITELTU Lithuania12:26+00:39
12Gunvor Hov HŘYDALNOR Norway12:31+00:44
13Sandra GROSBERGALAT Latvia12:33+00:46
14Katie REYNOLDSGBR Great Britain12:40+00:53
15Viktoriia SUKHAREVSKAUKR Ukraine12:44+00:57
16Josefine KLINTBERGSWE Sweden12:47+01:00
17Margret ZIMMERMANNEST Estonia12:51+01:04
18Lucile CLOUARDFRA France12:54+01:07
19Lenka SVOBODOVÁCZE Czech Republic12:56+01:09
20Sabine ROTHAUGGER Germany (Deutschland)12:59+01:12
21Federica GIANOLASUI Switzerland (Confederation of)13:00+01:13
22Henna SKOGFIN Finland13:04+01:17
22Daria KOROBEYNIKRUS Russian Federation13:04+01:17
24Andrine BENJAMINSENNOR Norway13:05+01:18
24Kaja Winsnes NORDHAGENNOR Norway13:05+01:18
26Ellen REINHARDSUI Switzerland (Confederation of)13:06+01:19
27Anna CAGLIOITA Italy13:08+01:21
27Veronika TOMASHEVSKAYARUS Russian Federation13:08+01:21
27Marina GRACIA CASTROESP Spain (espańa)13:08+01:21
30Malin LEANDERSSONSWE Sweden13:11+01:24
31Madara SADRINALAT Latvia13:14+01:27
32Tove LAGERBERGSWE Sweden13:17+01:30
33Triinu ROONIEST Estonia13:18+01:31
33Laura JOONASEST Estonia13:18+01:31
35Giedre DOMARKAITELTU Lithuania13:19+01:32
36Margaux HUMMEL-AZAISFRA France13:26+01:39
37Edyta BALUTAPOL Poland13:32+01:45
37Iulia KARPENKOUKR Ukraine13:32+01:45
39Milda RADZIVONAITELTU Lithuania13:33+01:46
40Theresa FLECHSIGGER Germany (Deutschland)13:35+01:48
41Lotta KIRVESMIESFIN Finland13:36+01:49
42Rozy SHEPHERDGBR Great Britain13:37+01:50
43Sara KARVONENFIN Finland13:43+01:56
44Carmen PATINO DENIZESP Spain (espańa)13:51+02:04
45Naďs DEVRIEUXFRA France13:54+02:07
46Kinga VARSANYIHUN Hungary13:56+02:09
47Nora RAMSTEINAUT Austria13:57+02:10
48Madli-Johanna MAIDLAEST Estonia13:59+02:12
49Nina KUZNETCOVAUKR Ukraine14:01+02:14
50Katerina DOLEZELOVÁCZE Czech Republic14:04+02:17
51Karolína BORÁNKOVÁCZE Czech Republic14:06+02:19
52Tetisan ANCAROU Romania14:07+02:20
53Martina WALCHAUT Austria14:13+02:26
54Angelika HANISZEWSKAPOL Poland14:16+02:29
55Eleonora DONADINIITA Italy14:32+02:45
56Niamh CORBETTIRL Ireland14:33+02:46
57Reka FAGGYASHUN Hungary14:37+02:50
58Maryna PAKNISBLR Belarus14:38+02:51
59Sarah ASENSI BODIESP Spain (espańa)14:51+03:04
60Beatrice BALDIITA Italy14:54+03:07
60Moa LEIJON-LINDSWE Sweden14:54+03:07
62Antoaneta DYAKSOVABUL Bulgaria14:56+03:09
63Maren HERRGESELLAUT Austria14:57+03:10
64Ludmila SOKOLOVASVK Slovakia (Slovak Republic)15:04+03:17
64Martina DZHULIEVABUL Bulgaria15:04+03:17
66Lia PATSCHEIDERITA Italy15:07+03:20
67Vanda KINDEHUN Hungary15:08+03:21
68Lisa PACHERAUT Austria15:14+03:27
69Maryna SMIRNOVABLR Belarus15:44+03:57
70Carolina DELGADOPOR Portugal15:46+03:59
71Silvia MARTIN DE LOS RIESP Spain (espańa)16:17+04:30
72Adi GUTMANISR Israel16:24+04:37
73Laura ZICKUTELTU Lithuania16:25+04:38
74Tajda FOSKISLO Slovenia16:28+04:41
75Synnřve BRĹTENNOR Norway16:37+04:50
76Martina PAPUGOVASVK Slovakia (Slovak Republic)16:57+05:10
77Busra MUSLUTUR Turkey18:10+06:23
78Kubra ALTUNTUR Turkey24:46+12:59
79Sakire CELIKTUR Turkey28:56+17:09
Orsolya DENESHUN HungaryMP+ --:--
Maria DRAGOWSKAPOL PolandMP+ --:--
Tatiana MALKEVICHBLR BelarusMP+ --:--

M18 (2.2km / 55m / 17KT)

1Tristan BLOEMENBEL Belgium12:36+00:00
2Dmitry POLYAKOVRUS Russian Federation12:41+00:05
3Krzysztof WOLOWCZYKPOL Poland12:43+00:07
4Sindre Řstgulen DEISZNOR Norway12:45+00:09
5Miika KIRMULAFIN Finland12:46+00:10
6Joël BORNERSUI Switzerland (Confederation of)12:50+00:14
7Eduardo GIL MARCOESP Spain (espańa)12:53+00:17
8Ludvig ĹHLUNDSWE Sweden12:54+00:18
9Dmitry NAUMOVRUS Russian Federation12:57+00:21
10Luis SANCHEZ SERRANOESP Spain (espańa)12:58+00:22
11Magne HAGANOR Norway13:02+00:26
12Ludwig LJUNGQVISTSWE Sweden13:03+00:27
13Oleksiy SUDAREVUKR Ukraine13:05+00:29
14Sven HELLMÜLLERSUI Switzerland (Confederation of)13:06+00:30
14Vitaliy GYCHKOUKR Ukraine13:06+00:30
16Evert LEEUWSBEL Belgium13:07+00:31
17Mathias DRAGENOR Norway13:12+00:36
18Florentin BODYFRA France13:13+00:37
18Jonas EGGERSUI Switzerland (Confederation of)13:13+00:37
18Pau LLORENS CAELLASESP Spain (espańa)13:13+00:37
21Simon WENGERSUI Switzerland (Confederation of)13:15+00:39
21Jon NILSENNOR Norway13:15+00:39
23Patrik HORÁKCZE Czech Republic13:17+00:41
23Jonatan ARONSSONSWE Sweden13:17+00:41
25Assar HELLSTRÖMSWE Sweden13:20+00:44
26Oleksandr ASMOLOVUKR Ukraine13:21+00:45
27Eeli VIHOLAINENFIN Finland13:30+00:54
28Thomas GILLETBEL Belgium13:31+00:55
29Tőnis LAUGESAAREST Estonia13:34+00:58
30Nitsan YASURISR Israel13:36+01:00
31Corentin ROUXFRA France13:37+01:01
32Bertalan KOVACSHUN Hungary13:39+01:03
33Kristian KANNUSFIN Finland13:40+01:04
34Moritz DÖLLGASTGER Germany (Deutschland)13:41+01:05
35Jan GRUNDMANNCZE Czech Republic13:43+01:07
36Sergey DOBRYNINRUS Russian Federation13:45+01:09
37Matthias GROELLAUT Austria13:46+01:10
37Martynas TIRLIKASLTU Lithuania13:46+01:10
39Levente TUGYIHUN Hungary13:47+01:11
40Loďc MARTYFRA France13:50+01:14
41Topi RAITANENFIN Finland13:58+01:22
42Justas MISIUNASLTU Lithuania13:59+01:23
43Daniels KARKLINSLAT Latvia14:00+01:24
44Jan-Felix TOPPGER Germany (Deutschland)14:11+01:35
45Ciaran ALLENGBR Great Britain14:13+01:37
46Alvis REINSONSLAT Latvia14:14+01:38
47Xander BERGERAUT Austria14:17+01:41
48Witold JASINSKIPOL Poland14:19+01:43
49Samuel KEBISSVK Slovakia (Slovak Republic)14:21+01:45
50Martin PONEVBUL Bulgaria14:24+01:48
51Jonás HUBÁCEKCZE Czech Republic14:26+01:50
52Rémi VILLEDIEUFRA France14:27+01:51
53Daniel FEHERVARIHUN Hungary14:28+01:52
54Adrian WICKERTAUT Austria14:29+01:53
54Christopher GALLOWAYGBR Great Britain14:29+01:53
56Sava LAZICSRB Serbia14:32+01:56
57Filip STEVANOVICSRB Serbia14:33+01:57
58Algirdas BARTKEVICIUSLTU Lithuania14:39+02:03
59Marek MINÁRCZE Czech Republic14:40+02:04
59Jack MILLARIRL Ireland14:40+02:04
61Emils DZALBSLAT Latvia14:42+02:06
62Apostol ATANASOVBUL Bulgaria14:43+02:07
63Jost LAPAJNESLO Slovenia14:46+02:10
64Yuriy BADAN  UKR Ukraine14:49+02:13
65Matyas PENTEKHUN Hungary14:52+02:16
66Cansel SARACTUR Turkey14:56+02:20
67Samuele CANELLAITA Italy15:04+02:28
68Eoin MCCULLOUGHIRL Ireland15:11+02:35
69Gregor HVALASLO Slovenia15:12+02:36
70Yuval RAFAELIISR Israel15:20+02:44
71Kevin KOSKINENEST Estonia15:22+02:46
72Christobal CAMARASAESP Spain (espańa)15:27+02:51
73Copetchi STEFANROU Romania15:29+02:53
74Manor ITAYISR Israel15:39+03:03
75Arnas DELTUVALTU Lithuania15:41+03:05
76Walter BETTEGAITA Italy15:45+03:09
76Prezensky TAMASROU Romania15:45+03:09
78Andres SAALEST Estonia15:58+03:22
79Simon MIZURSVK Slovakia (Slovak Republic)16:07+03:31
80Aljaz BORSTNIKSLO Slovenia16:08+03:32
81Oliver JŐGEVAEST Estonia16:13+03:37
82Samuel LEALPOR Portugal16:15+03:39
83Bele FELICIANROU Romania16:34+03:58
84Andrei KRYVASHEYEUBLR Belarus16:47+04:11
85Semih OZBIRTUR Turkey16:57+04:21
86Musa YELITUR Turkey17:01+04:25
87Wojciech DUDEKPOL Poland17:10+04:34
88Strahinja STRELICSRB Serbia17:27+04:51
89Konstantin POZDEEVRUS Russian Federation17:58+05:22
90Filipe AUGUSTOPOR Portugal19:08+06:32
91Arno KEUPPENSBEL Belgium22:37+10:01
Matthias REINERAUT AustriaMP+ --:--
Tilen RUPNIKSLO SloveniaMP+ --:--
Luís SILVAPOR PortugalMP+ --:--
Miguel FERREIRAPOR PortugalMP+ --:--
Mikus PURINSLAT LatviaMP+ --:--