Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zimska liga 7 OT - srednja

Orientacijski klub Polaris, Pokljuka, 28. 12. 2011

A (0.0km / m / 18KT)

1Andraž HribarOK Brežice OK Brežice48:54+00:00
2Andrej BorštnikOK Tivoli OK Tivoli59:58+11:04
3Jošt LapajneOK Azimut OK Azimut61:39+12:45
4Jernej ZormanOK Komenda Orientacijski klub Komenda62:26+13:32
5Tibor MrakOK Azimut OK Azimut65:05+16:11
6Miro ŠalamunOK Polaris Orientacijski Klub Polaris67:59+19:05
7Gregor AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub Polaris70:03+21:09
8Iztok RojcOK Polaris Orientacijski Klub Polaris70:44+21:50
9Blaž PetrovičOK Polaris Orientacijski Klub Polaris72:29+23:35
10Klemen KendaOK Azimut OK Azimut72:51+23:57
11Jerca BernikŠOK Škofjeloški orientacijski klub73:25+24:31
12Jan DovčOK Tivoli OK Tivoli73:55+25:01
13Robert PobežinOK Trzin OK Trzin74:11+25:17
14Aljaž BorštnikOK Tivoli OK Tivoli75:22+26:28
15Valentin ErženOK Azimut OK Azimut78:21+29:27
16Dušan PetrovičOK Polaris Orientacijski Klub Polaris78:56+30:02
17Siegfried OetnikHSV Bleiburg HSV Bleiburg80:04+31:10
18Tajda FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris82:40+33:46
19Stanko ČuferPD Ajdovščina PD Ajdovščina84:36+35:42
20Valter FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris84:39+35:45
21Aljaž ŠegulaOK Polaris Orientacijski Klub Polaris88:14+39:20
22Igor BoncinaOK Azimut OK Azimut88:51+39:57
23Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli OK Tivoli89:48+40:54
24Janez CimermanOK Azimut OK Azimut90:07+41:13
25Ivo KettePD Ajdovščina PD Ajdovščina92:06+43:12
26Gregor HvalaOK Azimut OK Azimut96:29+47:35
27Aleš BorštnikOK Tivoli OK Tivoli100:13+51:19
28Roman SladičOK Perkmandeljc OK Perkmandeljc Trbovlje103:37+54:43
29Tilen RupnikOK Azimut OK Azimut103:57+55:03
30Vojko KacinOK Azimut OK Azimut105:30+56:36
31Dragan KrivičićOK Perkmandeljc OK Perkmandeljc Trbovlje107:45+58:51
32Jure ČebašekOK Polaris Orientacijski Klub Polaris110:05+61:11
33Maja ŠtalekarOK SG OK Slovenj Gradec111:02+62:08
34Andraž De LuisaGAJA SSD GAJA146:15+97:21
Manca CvekOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Marko OrešnikOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--

B (0.0km / m / 10KT)

1Aleš ZupanOK Polaris Orientacijski Klub Polaris24:18+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris26:04+01:46
3Maša VolčičOK Tivoli OK Tivoli28:57+04:39
4Jan ŠalamunOK Polaris Orientacijski Klub Polaris29:40+05:22
5Marija AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub Polaris33:39+09:21
6Gašper PetrovičOK Polaris Orientacijski Klub Polaris33:48+09:30
7Brina FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris34:46+10:28
8Luka ŠtorPD Ajdovščina PD Ajdovščina36:50+12:32
9Polona ZupanOK Polaris Orientacijski Klub Polaris37:37+13:19
10Nina ČernigojPD Ajdovščina PD Ajdovščina38:31+14:13
11Klemen ZabukovecPD Ajdovščina PD Ajdovščina39:07+14:49
12Kaja BratinaPD Ajdovščina PD Ajdovščina40:27+16:09
13Mojca FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris41:50+17:32
14Katarina PobežinOK Polaris Orientacijski Klub Polaris42:45+18:27
15SSK Triglavind. ind.52:54+28:36
Irena Arh Igličind. ind.MP+ --:--

C (0.0km / m / 6KT)

1Luka AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub Polaris09:02+00:00
2Anže UkmarPD Ajdovščina PD Ajdovščina09:21+00:19
3Anže BorštnikOK Tivoli OK Tivoli09:22+00:20
4Peter ZupanOK Polaris Orientacijski Klub Polaris09:32+00:30
5Daša HarejPD Ajdovščina PD Ajdovščina10:31+01:29
6Anja ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris12:58+03:56
7Zarja KmetičOK Polaris Orientacijski Klub Polaris14:04+05:02
8Oskar FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris19:11+10:09
9Jon BudihnaOK Polaris Orientacijski Klub Polaris19:28+10:26
Neža ZupanOK Polaris Orientacijski Klub PolarisMP+ --:--