Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL4 - One-(wo)man-relay - srednja

Orientacijski klub Polaris, Ajdovščina (Športni center Pale), 11. 12. 2011

A (4.22km / m / 21KT)

1Jure Zmrzlikar OK Komenda33:18+00:00
2Tibor Mrak OK Azimut38:37+05:19
3Gregor Anderluh OK Polaris38:57+05:39
4Blaž Petrovič OK Polaris38:59+05:41
5Dušan Petrovič OK Polaris39:05+05:47
6Andrej Borštnik OK Tivoli39:14+05:56
7Tilen Rupnik OK Azimut39:42+06:24
8Patrik Čelik OK Azimut40:05+06:47
9Robert Pobežin OK Polaris40:59+07:41
10Gregor Hvala OK Azimut41:26+08:08
11Valentin Eržen OK Azimut41:27+08:09
12Valter Foški OK Polaris42:01+08:43
13Klemen Kenda OK Azimut42:06+08:48
14Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli42:14+08:56
15Marjan Maček 42:33+09:15
16Sandi Kmetič OK Polaris43:44+10:26
17Peter Tušar OK Azimut44:04+10:46
18Feike Alewijnse OK Trzin44:26+11:08
19Lorenzo Bartulovich SSD GAJA46:22+13:04
20Janez Cimerman OK Azimut46:25+13:07
21David Čufer PD Ajdovščina47:13+13:55
22Martin Česnik RKV Postojna50:59+17:41
23Franc Knap OK Azimut52:21+19:03
24Nejc Kodrič PD Ajdovščina53:21+20:03
25Aleš Zupan OK Polaris53:35+20:17
26Tajda Foški OK Polaris54:15+20:57
27Rok Sušnik OK Azimut54:38+21:20
28Antenore Bartulovich SSD GAJA59:58+26:40
29Igor Boncina OK Azimut60:03+26:45
30Ana Plavčak OK Azimut60:39+27:21
31Dalibor Radovan OK Polaris60:41+27:23
32Stanko Čufer PD Ajdovščina62:39+29:21
33Mauro Clemente OK Polaris66:14+32:56
34Kristian Bosisio SCOM Mendrisio75:55+42:37
35Metka Udovic SCOM Mendrisio81:16+47:58
36Dragan Krivičić OK Perkmandeljc101:49+68:31
Aljaž Borštnik OK TivoliDNF+ --:--
Aleš Borštnik OK TivoliMP+ --:--
Mojca Flerin DNF+ --:--
Vojko Kacin DNF+ --:--
Suzana Drevenšek DNF+ --:--

B (3.39km / m / 18KT)

1Gašper Rejec OK Azimut39:32+00:00
2Jona Mirnik OK Komenda51:48+12:16
3Martin Špendl OK Trzin52:51+13:19
4Nina Črnigoj PD Ajdovščina55:45+16:13
5Luka Štor PD Ajdovščina58:05+18:33
6Maj Hrovat OK Trzin58:09+18:37
7Vladan Vukajlovič 58:28+18:56
8Marija Anderluh OK Polaris59:42+20:10
9Andraž Rupnik OK Azimut60:19+20:47
10Katjuša Poljanšek OK Polaris61:07+21:35
11Gašper Petrovič OK Polaris68:16+28:44
12Mateja Keresteš OK Trzin74:48+35:16
13Teja Škvarč PD Ajdovščina95:21+55:49
Marjana Rejec MP+ --:--
Katarina Pobežin OK PolarisMP+ --:--
Pavel Rejec DNF+ --:--
Polona Zupan OK PolarisDNF+ --:--

C (1.87km / m / 12KT)

1Kaja Bratina PD Ajdovščina17:05+00:00
2Sašo Škvarč PD Ajdovščina17:07+00:02
3Filip Petrovič OK Polaris17:43+00:38
4Jure Rijavec PD Ajdovščina20:57+03:52
5Rene Koradin PD Ajdovščina20:59+03:54
6Peter Zupan OK Polaris21:01+03:56
7Maj Peter Pahor PD Ajdovščina22:01+04:56
8Nik Slejko PD Ajdovščina23:44+06:39
9Jana Kete PD Ajdovščina24:06+07:01
10Nejc Pahor PD Ajdovščina24:52+07:47
11Luka Anderluh OK Polaris27:19+10:14
12Zarja Kmetič OK Polaris45:33+28:28
13Gaja & Elena Podgornik & Koradin PD Ajdovščina45:58+28:53
14Nuša & Ana & Anja Čebron & Golob & Bole PD Ajdovščina57:16+40:11
Gašper Priimek PD Ajdovščina+-18:55
Žan Bizjak PD Ajdovščina+-18:55
Denis Savić PD Ajdovščina+-18:55
Katarina Anderluh OK Polaris+-18:55
Domen Petrovič OK Polaris+-18:55
Matic Brankovič PD Ajdovščina+-18:55
Žan Remškar PD AjdovščinaMP+ --:--