Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Državno univerzitetno prvenstvo, Prvestvo Univerze v Ljubljani, Open tekma - sprint

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 25. 4. 2012

Open (3.4km / 0m / 14KT)

1Jan DovčOK Tivoli 22:21+00:00
2Franc KnapOK Azimut 29:20+06:59
3Blaž PetrovičOK Polaris 30:02+07:41
4Feike AlewijnseOK Trzin 30:07+07:46
5Primož MikložičOK Polaris 31:20+08:59
6Valter FoškiOK Polaris 31:56+09:35
7Natan OstermanOK Polaris 33:36+11:15
8Fulvio PacorGAJA 33:41+11:20
9Uroš BuričOK RJZ 34:08+11:47
10Andraž De LuisaGAJA 34:26+12:05
11Mojca FlerinOK Komenda 34:28+12:07
12Janez CimermanOK Azimut 37:04+14:43
13Tajda FoškiOK Polaris 40:44+18:23
14Paolo PizzamusGAJA 41:39+19:18
15Suzana DrevenšekOK Komenda 42:08+19:47
16Anja SlapničarOK RJZ 42:36+20:15
17Tina ArhOK Polaris 44:19+21:58
18Roman SladičOKPT 44:38+22:17
19Brina FoškiOK Polaris 45:13+22:52
20Fiorenzo RuzzierGAJA 46:12+23:51
21Marko De LuisaGAJA 46:14+23:53
22Alessio RozziGAJA 48:00+25:39
23Lorenza PravatoGAJA 60:57+38:36
Matej NoseOK Polaris MP+ --:--
Nejc MočnikOK Azimut MP+ --:--
Andraž RavnikarOK Polaris MP+ --:--
Janez KorošecOK Komenda MP+ --:--

Študenti (3.4km / 0m / 14KT)

1Tibor MrakZF 23:10+00:00
2Radim HošekFMF 24:15+01:05
3Jure ZmrzlikarFMF 24:59+01:49
4David ČuferFMF 26:25+03:15
5Jernej Zorman26:29+03:19
6Andrej BorštnikFMF 27:31+04:21
7Marjan MačekFMF 27:37+04:27
8Tomaž CankarMF 30:08+06:58
9Vid BogovičBF 31:00+07:50
10Urban GregorcFE 31:13+08:03
11Blaž GrahFE 32:12+09:02
12Luka PirnatFS 32:23+09:13
13Jaka PišljarFMF 32:25+09:15
14Anže IvančičFKKT 32:46+09:36
15Miha ZupancFGG 33:55+10:45
16Miha PrudičFS 35:35+12:25
17Jernej PodobnikFE 36:03+12:53
18Matija UrhFE 36:42+13:32
19Simon DobelšekFS 37:07+13:57
20Matej VišnjarFGG 37:12+14:02
21JURE ČEBAŠEKVŠZ 37:25+14:15
22Peter Prudič39:50+16:40
23Blaž ŽnidaršičALUO 41:16+18:06
24Jure HenigsmanFA 44:05+20:55
25Jaka PiltaverFGG 49:31+26:21
26Primož KnapBF 52:53+29:43
27Jan GombocEF 56:01+32:51
Blaž GradZF MP+ --:--
Andraž MožinaMF MP+ --:--

Študentke (2.7km / 0m / 13KT)

1Ajda FlaškerBF 27:49+00:00
2Cita CvirnMF 29:07+01:18
3Laura Đorđević BetettoMF 30:30+02:41
4Maja ZupančičFS 32:11+04:22
5Jona MirnikFKKT 32:27+04:38
6Maja ŠtalekarMF 32:45+04:56
7Barbara PrezeljBF 32:57+05:08
8monika tominšekFA 36:19+08:30
9Katarina SmolejFF 36:51+09:02
10Loreta StojčevskiFDV 40:11+12:22
11Sara GreglFE 40:26+12:37
12Manca StarmanFA 40:28+12:39
13Mateja DrnovšekFMF 41:49+14:00
14Barbara PodnarMF 44:09+16:20
15Ana Marija KolarFMF 51:24+23:35
16Maja JerebMF 54:14+26:25
17Valerija OblakMF 74:44+46:55
Urša TomažinFKKT MP+ --:--

Začetniška (1.6km / 0m / 9KT)

1Žiga KotnikOK Komenda 11:34+00:00
2Urša BambičOK Tivoli 12:18+00:44
3Anže Gorjan NovakOK Komenda 12:42+01:08
4Monika RavnikarOK Komenda 14:21+02:47
5Matic BlažOK Komenda 14:58+03:24
6Tilen McquerrieOK Komenda 15:43+04:09
7Julija FerencOK Tivoli 16:07+04:33
8Luka AnderluhOK Polaris 18:37+07:03
9Andreja McquerrieOK Komenda 21:33+09:59
10Nina McQuerrieOK Komenda 21:39+10:05
11Matjaž KavčičOK Komenda 22:41+11:07
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--

Zaposlene (2.7km / 0m / 13KT)

1Metka UdovičBF 28:59+00:00
2Mojca FoškiFGG 32:29+03:30

Zaposleni (3.4km / 0m / 14KT)

1Dušan PetrovičFGG 27:25+00:00
2Gregor AnderluhBF 28:09+00:44
3Martin ČesnikFS 29:15+01:50
4Miha ŠkarabotFMF 35:00+07:35
5Nejc IlcFRI 41:47+14:22
6Robert RavnikFRI 46:53+19:28
7Lovro KuščerFS 48:32+21:07