Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - TK2 - nočni sprint - sprint

OZS, Pokljuka, 26. 12. 2011

A (0.0km / m / 17KT)

1Jernej Zorman OZS8:35+00:00
2Andrej Borštnik OZS8:46+00:11
3Jan Dovč OZS9:21+00:46
4Tibor Mrak OZS9:26+00:51
5Gregor Anderluh OZS9:39+01:04
6Marko Orešnik OZS9:45+01:10
7Blaž Petrovič OZS10:18+01:43
8Miro Šalamun OZS10:41+02:06
9Valter Foški OZS10:56+02:21
10Dušan Petrovič OZS11:01+02:26
11Matej Škarabot OZS12:36+04:01
12Aljaž Borštnik OZS12:39+04:04
13Ana Pribaković Borštnik OZS12:55+04:20
14Lara Jerman OZS13:10+04:35
14Aleš Boršnik OZS13:10+04:35
16Jure Čebašek OZS13:43+05:08
17Jan Šalamun OZS13:45+05:10
18Gregor Hvala OZS13:49+05:14
19Maša Volčič OZS14:19+05:44
20Tajda Foški OZS14:30+05:55
21Gašper Petrovič OZS14:42+06:07
22Andraž De Luisa OZS14:48+06:13
23Marija Anderluh OZS16:01+07:26
24Brina Foški OZS16:05+07:30
25Griša Močnik OZS17:18+08:43
26Katarina Pobežin OZS19:34+10:59
27Maruša Debeljak OZS20:30+11:55
28Tomaž Iglič OZS22:40+14:05
29Družina Mandič OZS27:18+18:43
30Barbara Jolič OZS31:18+22:43
31Neža Zupan OZS35:18+26:43
32Andraž Hribar OZS35:19+26:44
Peter Zupan OZSMP+ --:--
Saš Močnik OZSMP+ --:--
Robert Pobežin OZSMP+ --:--
Manca Cvek OZSMP+ --:--