Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - TK2 - T3 - prvi krog - srednja

OZS, Pokljuka, 27. 12. 2011

A (2.4km / m / 10KT)

1Jernej Zorman OZS18:30+00:00
2Blaž Petrovič OZS18:34+00:04
3Gregor Anderluh OZS19:08+00:38
4Andrej Borštnik OZS20:04+01:34
5Robert Pobežin OZS20:31+02:01
6Dušan Petrovič OZS22:41+04:11
7Marko Orešnik OZS23:19+04:49
8Jan Dovč OZS24:25+05:55
9Tibor Mrak OZS25:20+06:50
10Valter Foški OZS27:13+08:43
11Manca Cvek OZS28:26+09:56
12Andraž De Luisa OZS31:21+12:51
13Aleš Borštnik OZS31:33+13:03
14Tajda Foški OZS31:34+13:04
15Igor Bončina OZS31:50+13:20
16Matej Škarabot OZS32:49+14:19
17Jan Šalamun OZS32:51+14:21
18Gregor Hvala OZS33:07+14:37
19Griša Močnik OZS34:37+16:07
20Maruša Debeljak OZS36:06+17:36
21Lara Jerman OZS37:16+18:46
22Jerca Bernik OZS38:26+19:56
23Tilen Rupnik OZS43:02+24:32
24Maja Štalekar OZS44:44+26:14
25Katarina Pobežin OZS55:44+37:14
26Gašper Petrovič OZS1:03:18+44:48
Maša Volčič OZSMP+ --:--

B (2.0km / m / 6KT)

1Marija Anderluh OZS50:40+00:00
2Nataša Mandič OZS50:41+00:01
Saš Močnik OZSMP+ --:--