Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - TK2 - T3 - drugi krog - srednja

OZS, Pokljuka, 27. 12. 2011

A (3.0km / m / 11KT)

1Tibor Mrak OZS20:12+00:00
2Jernej Zorman OZS21:48+01:36
3Gregor Anderluh OZS23:35+03:23
4Tilen Rupnik OZS26:18+06:06
5Marko Orešnik OZS26:21+06:09
6Robert Pobežin OZS26:53+06:41
7Blaž Petrovič OZS28:06+07:54
8Manca Cvek OZS28:56+08:44
9Andrej Borštnik OZS29:13+09:01
10Dušan Petrovič OZS30:29+10:17
11Valter Foški OZS31:04+10:52
12Jerca Bernik OZS31:07+10:55
13Jan Dovč OZS33:37+13:25
14Tajda Foški OZS35:10+14:58
15Gregor Hvala OZS35:13+15:01
16Igor Bončina OZS35:18+15:06
17Aleš Boršnik OZS37:44+17:32
18Maša Volčič OZS43:17+23:05
19Lara Jerman OZS47:30+27:18
20Andraž De Luisa OZS47:34+27:22
21Aljaž Borštnik OZS50:20+30:08