Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - TK2 - nočna tekma - srednja

OZS, Pokljuka, 27. 12. 2011

A (2.5km / m / 9KT)

1Iztrok Rojc OZS18:20+00:00
2Tibor Mrak OZS18:29+00:09
3Jernej Zorman OZS19:46+01:26
4Marko Orešnik OZS20:07+01:47
5Andrej Borštnik OZS21:00+02:40
6Jan Dovč OZS23:23+05:03
7Blaž Petrovič OZS23:32+05:12
8Tilen Rupnik OZS24:02+05:42
9Andraž De Luisa OZS30:29+12:09
10Maja Štalekar OZS32:58+14:38
11Aleš Boršnik OZS33:06+14:46
12Katarina Pobežin OZS52:05+33:45