Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zaključek - ZL16 - srednja

TOPO team, Domžale, 4. 3. 2012

A (4.1km / m / 25KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 27:59+00:00
2Jošt LapajneOK Azimut 31:11+03:12
3Andrej Borštnik 34:36+06:37
4Dušan PetrovičOK Polaris 34:50+06:51
5Robert Pobežin 35:06+07:07
6Uroš BuričOK RJZ 36:00+08:01
7David ČuferOŠ Dobravlje 36:19+08:20
8Blaž PetrovičOK Polaris 36:20+08:21
9Tilen RupnikOK Azimut 37:44+09:45
10Valentin ErženOK Azimut 37:53+09:54
11Klemen KendaOK Azimut 37:56+09:57
12Gregor HvalaOK Azimut 38:00+10:01
13Andraž RavnikarOK Polaris 39:13+11:14
14Stanko ČuferOŠ Dobravlje 39:30+11:31
15Lorenzo BartulovichGAJA 39:48+11:49
16Aleš PoljanšekOK Azimut 40:31+12:32
17Feike AlewijnseOK Trzin 40:43+12:44
18Mojca FlerinOK Komenda 41:51+13:52
19Valter FoškiOK Polaris 43:26+15:27
20Ana BorštnikOK Tivoli 43:41+15:42
21Jerca BernikOK Azimut 44:13+16:14
22Fulvio PacorGAJA 44:25+16:26
23Janez Ciberman 45:32+17:33
24Aleš ZupanOK Polaris 48:33+20:34
25Paolo PizzamusGAJA 49:40+21:41
26Tomaž HvalaOK Azimut 50:34+22:35
27Tajda FoškiOK Polaris 51:43+23:44
28Roman SladičOKPT 52:17+24:18
29Rok SušnikOK Azimut 53:33+25:34
30Alessio RozziGAJA 54:56+26:57
31Suzana DrevenšekOK Komenda 57:33+29:34
32Ana Marija KolarOK RJZ 59:11+31:12
33Marko GermaniGAJA 61:48+33:49
34Marko De LuisaGAJA 63:19+35:20
35Gašper RejecOK Azimut 64:14+36:15
36Janko LapajneOK Azimut 64:18+36:19
37Tina BukovnikOK RJZ 65:13+37:14
38Vlado SedejOK Azimut 65:45+37:46
39Ivo KeteOŠ Dobravlje 67:08+39:09
Dragan KrivičićOKPT DNS+ --:--
Gregor Vinder DNS+ --:--

B (2.7km / m / 18KT)

1Eva AljančičOK Komenda 24:47+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 24:49+00:02
3Natasa AljančičOK Komenda 26:28+01:41
4Griša MočnikOK Polaris 26:39+01:52
5Monika RavnikarOK Komenda 27:09+02:22
6Martin KristanOK Komenda 27:31+02:44
7Gašper PetrovičOK Polaris 28:06+03:19
8Andraž RupnikOK Azimut 32:04+07:17
9Maruša DebeljakOK Polaris 35:23+10:36
10Katarina Pobežin 35:29+10:42
11Marjanca PoljanšekOK Azimut 36:17+11:30
12Polona ZupanOK Polaris 36:56+12:09
13Brina FoškiOK Polaris 37:19+12:32
14Katjuša PoljanšekOK Azimut 37:25+12:38
15Teja ŠkvarčOŠ Dobravlje 39:00+14:13
16Vladan Vukajlovič 48:47+24:00
17Antonella SinigagliaGAJA 49:07+24:20
18Marija KovačOŠ Dobravlje 54:46+29:59
19Denis KrhlikarOK Azimut 55:03+30:16
20Jure Špenko 68:36+43:49
21Klemen ZabukovecOŠ Dobravlje 72:56+48:09
Matic BlažOK Komenda DNS+ --:--

C (1.78km / m / 14KT)

1Peter ZupanOK Polaris 21:18+00:00
2Matjaž KavčičOK Komenda 22:10+00:52
3Sašo ŠkvarčOŠ Dobravlje 22:27+01:09
4Saš MočnikOK Polaris 22:42+01:24
5Daša HarejOŠ Dobravlje 25:37+04:19
6Maks VojvodaOK Komenda 26:10+04:52
7Nika PoljanšekOK Azimut 31:35+10:17
8Zala ZavrlOK Komenda 32:55+11:37
9Nik Slejko 34:04+12:46
10Neža ZupanOK Polaris 35:29+14:11
11Jana KeteOŠ Dobravlje 36:19+15:01
12Nejc PahorOŠ Dobravlje 37:23+16:05
13Nea ErženOK Azimut 38:18+17:00
14Fedja MočnikOK Polaris 38:48+17:30
15Jure RijavecOŠ Dobravlje 41:36+20:18
16Nika RavnikarOK Komenda 42:11+20:53
17Tjaša De LuisaGAJA 42:30+21:12
18Elena KoradinOŠ Dobravlje 44:31+23:13
19Nina McQuerrieOK Komenda 47:30+26:12
20Ana Pia PogačarOK Komenda 47:31+26:13
21Anže ŠtremfeljOK Azimut 50:11+28:53
22Andreja McquerrieOK Komenda 50:51+29:33
Vacant +-22:42
Tilen McquerrieOK Komenda DNF+ --:--
Luka VojvodaOK Komenda DNS+ --:--