Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - TK4 - štafeta - prvi tek - srednja

OZS, Komenda, 29. 4. 2012

A1 (2.6km / m / 5KT)

1Tibor Mrak OZS19:21+00:00
2Gregor Hvala OZS34:21+15:00
Ula Dremel OZSMP+ --:--

A2 (2.5km / m / 6KT)

1Peter Tušar OZS24:09+00:00
2Aleš Poljanšek OZS30:03+05:54
3Ivo Kete OZS41:28+17:19
4Gašper Rejec OZS44:50+20:41
Manca Cvek OZSMP+ --:--

B1 (1.8km / m / 6KT)

1Tilen Rupnik OZS16:55+00:00
2Andrej Borštnik OZS17:41+00:46
3Katjuša Poljanšek OZS29:31+12:36

B2 (1.9km / m / 5KT)

1Patrik Čelik OZS17:26+00:00
2Ajda Flašker OZS27:35+10:09
3Gašper Petrovič OZS30:12+12:46

C1 (1.4km / m / 4KT)

1Andraž De Luisa OZS13:58+00:00
2Aljaž Borštnik OZS14:24+00:26
3Monika Ravnikar OZS22:09+08:11

C2 (1.4km / m / 3KT)

1Blaž Petrovič OZS12:24+00:00
2Julija Ferenc OZS18:14+05:50
3Žan Ravnikar OZS20:02+07:38
Eva Aljančič OZSMP+ --:--