Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - TK0 - SOL - drugi tek - srednja

Mladinska reprezentanca OZS, , 25. 8. 2012

M16 (2.5km / m / 14KT)

1Gašper Petrovič OZS45:53+00:00
1Gašper Rejec OK Azimut36:57+-9:04
2Andraž Rupnik OK Azimut37:33+-9:40
3Žiga Mavri OK Azimut39:27+-7:34
4Gašper Petrovič OK Polaris46:03+00:10
5Juš Smole OK Polaris1:02:16+16:23
6Žiga Vičič Topo tečaj1:11:30+25:37

Ž16 (1.9km / m / 10KT)

1Monika Ravnikar OZS23:13+00:00
2Brina Foški OZS23:29+00:16
3Nina Črnigoj OZS27:23+04:10
4Marjeta Lipužič OZS28:43+05:30
1Katjuša Poljanšek OK Azimut24:21+01:08
2Monika Ravnikar OK Komenda28:06+04:53
3Eva Orešnik OK Tivoli29:19+06:06
4Brina Foški OK Polaris30:41+07:28
5Eva Kop OK Tivoli32:26+09:13
6Urša Bambič OK Tivoli33:20+10:07
7Nina Črnigoj PD Ajdovščina33:45+10:32
8Živa Zager OK RJZ38:17+15:04
9Marjeta Lipužič OK Komenda38:25+15:12
10Urša Primožič Topo tečaj46:42+23:29
11Urška Sušec OK RJZ49:31+26:18