Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 3 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 9. 12. 2012

A (4.6km / 0m / 16KT)

1Jaka PiltaverOK Brezice OKB54:58+00:00
2Dane OmersaIndividual Individuals/No Club1:17:35+22:37
3David ČuferIndividual Individuals/No Club1:17:37+22:39
4Klemen KendaOK Azimut OK Azimut1:18:08+23:10
5Uros BuricRod Jezers RJZ Velenje1:20:24+25:26
6Aljosa PrimozicOK Azimut OK Azimut1:20:43+25:45
7Janez CimermanOK Azimut OK Azimut1:23:11+28:13
8Jozko JazbarOK Azimut OK Azimut1:24:30+29:32
9Ales BorstnikOK Tivoli OK Tivoli1:27:24+32:26
10Valter FoskiOrientacij OK Polaris1:41:17+46:19
11Žan Luka ŠumeckiRod Jezers RJZ Velenje -3KT1:41:45+46:47
12Andraz RupnikOK Azimut OK Azimut -6KT1:00:28+05:30

B (2.4km / 0m / 11KT)

1Ajda FlaskerOrientacij OK Komenda40:36+00:00
2Žan RavnikarOrientacij OK Komenda40:43+00:07
3Tajda FoskiOrientacij OK Polaris40:45+00:09
4Gašper RejecOK Azimut OK Azimut40:59+00:23
5Matic BlazOrientacij OK Komenda41:50+01:14
6Aljosa PogacarOrientacij OK Komenda42:40+02:04
7Igor BoncinaOK Azimut OK Azimut48:11+07:35
8Bostjan ČerinIndividual Individuals/No Club55:12+14:36
9Matjaz KoprivcOK Azimut OK Azimut55:35+14:59
10Samo FrankovicRod Jezers RJZ Velenje56:18+15:42
11Ales ČerinIndividual Individuals/No Club1:01:16+20:40
12Nina ČrnigojIndividual Individuals/No Club1:14:27+33:51
13Nejc PahorIndividual Individuals/No Club1:14:36+34:00
14Ema RadovanOrientacij OK Polaris1:14:41+34:05
15Jure RijavecIndividual Individuals/No Club1:15:23+34:47
16Ajda FrankovicRod Jezers RJZ Velenje -2KT1:43:39+63:03
17Loreta StojčevskiOK Brezice OKB -4KT1:31:58+51:22

C (1.8km / 0m / 7KT)

1Gal PetkovsekOK Azimut OK Azimut21:14+00:00
2Ursa BegusOK Azimut OK Azimut21:21+00:07
3Nina McquarrieOrientacij OK Komenda22:25+01:11
4Daša Harej 23:55+02:41
5Nika RavnikarOrientacij OK Komenda25:10+03:56
6Matic Soban 35:01+13:47
7Matevž Bone 35:39+14:25
8Mark SkusekOrientacij OK Komenda39:34+18:20
Borja Slamič MP+ --:--

druzin (1.1km / 0m / 6KT)

1Tjuš PerkoOrientacij OK Komenda20:45+00:00
2Nejc TrunkOrientacij OK Komenda21:09+00:24
3Lara KavšekOrientacij OK Komenda25:51+05:06
4Neža TrunkOrientacij OK Komenda26:10+05:25
5družina Grof 27:46+07:01
6družina Verbič 27:58+07:13