Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP srednje, SOL2 - srednja

Mariborski orientacijski klub, Hoče pri Maribor, 6. 4. 2013

MW10 (1.6km / 20m / 6KT)

1Otto AllwingerMOK Mariborski OK12:29+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda14:10+01:41
3Gašper ZgonecOK Tivoli15:10+02:41
4Katja ZgonecOK Tivoli16:00+03:31
5Zala FerencOK Tivoli16:53+04:24
6Luka AnderluhOK Polaris18:39+06:10
7Kmetič ZarjaOK Polaris18:45+06:16
8Katarina Eva AnderluhOK Polaris19:12+06:43
9Martin JevševarOK Brežice35:56+23:27
10Maj Julij MiklavecOK Tivoli43:11+30:42

M16 (2.3km / 50m / 9KT)

1Gašper RejecOK Azimut19:19+00:00
2Martin ŠpendlOK Trzin19:43+00:24
3Herwig Jr. AllwingerMOK Mariborski OK19:48+00:29
4Matej ŠkarabotOK Polaris21:24+02:05
5Matic BlažOK Komenda21:57+02:38
6Andraž De LuisaOK Azimut23:18+03:59
7Gašper PetrovičOK Polaris23:25+04:06
8Aljoša PogačarOK Komenda23:27+04:08
9Maj HrovatOK Trzin23:36+04:17
10Denis KrhlikarOK Azimut25:47+06:28
11Jan ŠalamunOK Polaris26:25+07:06
12Gal PetkovšekOK Azimut31:08+11:49
13Pavšič AljažOK Azimut31:41+12:22
14Domen KavčičOK Azimut35:34+16:15
15Močnik MaticOK Azimut35:47+16:28
16Nejc PahorPD Ajdovščina37:16+17:57
17Žan RavnikarOK Komenda39:19+20:00
18Klemen ZabukovecPD Ajdovščina40:16+20:57
19Sašo ŠkvarčPD Ajdovščina41:06+21:47
20Simon StanovnikOK Azimut41:23+22:04
21Jure RijavecPD Ajdovščina50:19+31:00

M18 (4.6km / 130m / 16KT)

1Peter TušarOK Azimut30:51+00:00
2Gregor HvalaOK Azimut32:35+01:44
3Blaž PetrovičOK Polaris32:55+02:04
4Andraž RupnikOK Azimut38:03+07:12
5Nejc LazarOK Azimut40:40+09:49
6Žan Luka ŠumečkiDT Rod Jezerski zmaj Velenje42:27+11:36
7Boštjan ČerinOK Tivoli45:14+14:23

M21B (2.3km / 50m / 9KT)

1Tadej DolencOK Azimut21:18+00:00
2David TajnšekDT Rod Jezerski zmaj Velenje22:16+00:58
3Emil KacinOK Azimut23:41+02:23
4Krešo KerestešOK Trzin24:06+02:48
5Pavel RejecOK Azimut25:57+04:39
6Matej HribernikIND Individuals/No Club28:38+07:20
7Krivičić DraganOK Perkmandeljc Trbovlje33:36+12:18
Vladimir TkalecOK MedjimurjeMP+ --:--

M21E (4.6km / 130m / 16KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Ris Delnice28:51+00:00
2Jure ZmrzlikarOK Komenda29:04+00:13
3Jernej ZormanOK Komenda29:27+00:36
4Jaka PiltaverOK Brežice30:46+01:55
5Tibor MrakOK Azimut30:48+01:57
6Ivan Boyadzhiev ml.MOK Mariborski OK32:14+03:23
7Edi OcvirkOK Japetiæ32:58+04:07
8Vid BogovičOK Brežice33:26+04:35
9Denis KokeljOK Komenda34:17+05:26
10Aljaž BorštnikOK Tivoli34:55+06:04
11Andrej BorštnikOK Tivoli35:33+06:42
12Jan DovčOK Tivoli35:44+06:53
13Primož MikložičMOK Mariborski OK36:46+07:55
14Rajko KračunOK Polaris37:17+08:26
15Blaž KolnerOK Komenda38:05+09:14
16Uroš BuričDT Rod Jezerski zmaj Velenje39:44+10:53
17Tobija CukjatiOK Polaris39:46+10:55
18Stanko ČuferPD Ajdovščina41:53+13:02
19Franc KnapOK Azimut42:01+13:10
20Matej PistorMOK Mariborski OK42:28+13:37
21Siegfried OpetnikHSV KLAGENFURT42:50+13:59
22Valentin ErženOK Azimut42:58+14:07
23Aljosa PecarMOK Mariborski OK43:37+14:46
24David ČuferPD Ajdovščina43:42+14:51
25Ivo KetePD Ajdovščina51:55+23:04
26Nejc MočnikOK Azimut58:49+29:58
27Aljaž ŠegulaMOK Mariborski OK1:01:06+32:15
Daniel ZwikerOLG GalgenenMP+ --:--

M35 (3.2km / 90m / 12KT)

1Ilya GusevIND Individuals/No Club18:59+00:00
2Tihomir SalopekOK Ris Delnice23:02+04:03
3Matej KostanjevecMOK Mariborski OK23:46+04:47
4Gregor AnderluhOK Polaris24:10+05:11
5Iztok RojcOK Polaris24:14+05:15
6Janez PretnarOK Azimut24:21+05:22
7Gerrit Van De RietOC OLifant24:22+05:23
8Miro ŠalamunOK Polaris25:32+06:33
9Klemen KendaOK Azimut25:50+06:51
10Jožko JazbarOK Azimut26:07+07:08
11Robert BenkoOK Polaris26:21+07:22
12Aleš PoljanšekOK Azimut26:23+07:24
13Janez CimermanOK Azimut26:39+07:40
14Uroš CvelbarOK Azimut28:05+09:06
15Tomaž GroffOK Azimut28:40+09:41
16Primož SavinšekOK Polaris29:52+10:53
17Željko KoščakOK Medjimurje29:58+10:59
18Robert OrehociOK Bjelovar31:51+12:52
19Uroš PetrovičOK Polaris31:53+12:54
20Dušan PetrovičOK Polaris33:35+14:36
21Valter FoškiOK Polaris33:36+14:37
22Andrej CimermanOK Polaris34:19+15:20
23Miran KolmanOK Azimut38:29+19:30
24Boris ErženŠOK Škofjeloški orientacijski klub43:15+24:16
Sandi KmetičOK PolarisMP+ --:--

M45 (2.3km / 50m / 9KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli17:03+00:00
2Silvij MočnikOK Azimut17:33+00:30
3Srečo PirmanŠOK Škofjeloški orientacijski klub19:20+02:17
4Gerhard J0ebstlIND Individuals/No Club19:39+02:36
5Aleš ČerinOK Tivoli21:17+04:14
6Roman SladičOK Perkmandeljc Trbovlje23:38+06:35
6Aleš ZupanOK Polaris23:38+06:35
8Vlado SedejOK Azimut24:52+07:49
9Vojko KacinOK Azimut25:15+08:12
10Ivan BoyadzhievMOK Mariborski OK28:01+10:58
11Marko De LuisaSSD GAJA28:46+11:43
12črtomir KnapOK Azimut31:25+14:22
13Janko LapajneOK Azimut31:44+14:41
14Janez ŠumečkiDT Rod Jezerski zmaj Velenje42:10+25:07
Bojan JevševarOK BrežiceMP+ --:--

W16 (2.1km / 40m / 9KT)

1Marjeta LipužičOK Komenda20:13+00:00
2Pia OcvirkOK Japetiæ20:22+00:09
3Katjuša PoljanšekOK Azimut21:41+01:28
4Monika RavnikarOK Komenda22:08+01:55
5Nina ČrnigojPD Ajdovščina26:14+06:01
6Brina FoškiOK Polaris37:30+17:17
7Julija FerencOK Tivoli45:48+25:35
8Ana ŠalamunOK Polaris51:52+31:39
Beguš UršaOK AzimutMP+ --:--

W18 (3.2km / 90m / 12KT)

1Nuša JeramOK Azimut27:50+00:00
2Tajda FoškiOK Polaris32:20+04:30
3Manca CvekOK Azimut32:29+04:39
4Roberta OrehociOK Bjelovar35:47+07:57
5Tina ArhOK Polaris40:18+12:28
6Veronika BurgerOK Polaris43:55+16:05
7Ema RadovanOK Polaris44:23+16:33
8Zajc MajaOK Azimut47:37+19:47
9Suzana PoljanecOK Azimut1:10:09+42:19

W21B (2.1km / 40m / 9KT)

1Ana PlavčakOK Azimut23:54+00:00
2Anja SlapničarDT Rod Jezerski zmaj Velenje27:32+03:38
3Marija AnderluhOK Polaris29:32+05:38
4Marjanca PoljanšekOK Azimut33:33+09:39
5Loreta StojčevskiOK Brežice51:33+27:39

W21A (3.2km / 90m / 12KT)

1Mojca FlerinOK Komenda24:17+00:00
2Katja ZwikerOLG Galgenen26:42+02:25
3Ajda FlaškerOK Komenda27:09+02:52
4Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli28:09+03:52
5Jerca BernikŠOK Škofjeloški orientacijski klub28:41+04:24
6Mojca FoškiOK Polaris31:20+07:03
7Jona MirnikOK Komenda31:50+07:33
8Nina RudolfMOK Mariborski OK32:36+08:19
9Urša TomažinOK Azimut35:02+10:45
10Kaja PistorMOK Mariborski OK35:13+10:56
11Suzana DrevenšekOK Komenda40:40+16:23
12Tanja PretnarOK Azimut51:10+26:53
13Mihaela KočilaMOK Mariborski OK55:00+30:43

W35 (2.3km / 50m / 9KT)

1Eva OcvirkOK Japetiæ20:35+00:00
2Tünde AllwingerMOK Mariborski OK21:21+00:46
3Anica HribarOK Brežice21:50+01:15
4Saša ŽižekOK Azimut25:40+05:05
5Natasa AljančičOK Komenda35:10+14:35
6Mateja KerestešOK Trzin35:39+15:04
7Polona ZupanOK Polaris36:09+15:34
8Anja BabičOK Trzin37:08+16:33

MW12 (1.7km / 20m / 8KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda23:11+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda35:41+12:30
3Jedert JevševarOK Brežice38:53+15:42

Začetn (1.6km / 20m / 6KT)

1Simon KrampačMOK Mariborski OK11:16+00:00
2Dvoršak NežaOŠ TABOR13:36+02:20
3Grbič AlešMOK Mariborski OK14:51+03:35
4Nea ErženOK Azimut17:33+06:17
5Soldo TimOŠ TABOR18:12+06:56
6Kokelj NinoOŠ TABOR20:00+08:44
7Rebeka KamšekOK Tivoli22:00+10:44
8Novak BrinMOK Mariborski OK23:57+12:41
9Banjanin VidOŠ TABOR24:25+13:09
10Žižek LevOK Azimut31:23+20:07
11Žiga GroffOK Azimut31:38+20:22
12Tinka FerencOK Tivoli32:18+21:02
13Iršič JureMOK Mariborski OK32:30+21:14
14Rozman MojcaMOK Mariborski OK33:09+21:53
15Iršič JakaMOK Mariborski OK33:30+22:14
16Šiler NastjaOŠ TABOR46:24+35:08
17čokolič JanOŠ TABOR50:27+39:11
18Hedžet NeliOŠ TABOR1:00:03+48:47
Kogelnik IztokOŠ TABORMP+ --:--
Petrič MiroOŠ TABORMP+ --:--