Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Prvenstvo Štajerske - SOL5, DP dolge, Področno šolsko prvenstvo - dolga

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Rogla, 1. 6. 2013

M10 (1.9km / 50m / 7KT)

1Luka AnderluhOK Polaris 15:33+00:00
2Domen PetrovičOK Polaris 19:11+03:38
3Matevž KuncOK Tivoli 19:29+03:56
4Maj Julij MiklavecOK Tivoli 20:52+05:19
5Vid KerestešOK Trzin 23:42+08:09
6Luka SeljakOK Komenda 23:58+08:25
7Martin JevševarOKB 24:49+09:16
8Rok HernecOK Tivoli 28:27+12:54
9Filip GradOK Tivoli 32:49+17:16

M12 (2.1km / 75m / 8KT)

1Filip PetrovičOK Polaris 33:21+00:00
2Gregor KuncOK Tivoli 37:37+04:16
Matjaž KavčičOK Komenda DNS+ --:--

M14 (3.2km / 135m / 9KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 33:34+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 34:50+01:16
3Gašper PetrovičOK Polaris 36:44+03:10
4Domen KavčičOK Azimut 38:24+04:50
5Matic BlažOK Komenda 41:59+08:25
6Peter ZupanOK Polaris 45:01+11:27

M16 (5.1km / 230m / 13KT)

1Andraž De LuisaOK Azimut 53:22+00:00
2Jan ŠalamunOK Polaris 54:50+01:28
3Gašper RejecOK Azimut 66:33+13:11
4Gal PetkovšekOK Azimut 68:30+15:08
5Denis KrhlikarOK Azimut 73:47+20:25
6Aljoša PogačarOK Komenda 75:45+22:23
Klemen ZabukovecPD Ajdovščina MP+ --:--
Matic MočnikOK Azimut DNS+ --:--

M18 (7km / 420m / 12KT)

1Peter TušarOK Azimut 61:41+00:00
2Gregor HvalaOK Azimut 63:05+01:24
3Felix HartliebLAC 66:20+04:39
4Blaž PetrovičOK Polaris 68:05+06:24
5Žan Luka ŠumečkiRJZ Velenje 69:45+08:04
6Andraž RupnikOK Azimut 88:46+27:05
7Boštjan ČerinOK Tivoli 95:44+34:03

M21A (8.3km / 480m / 14KT)

1Axel KoppertOLCG 69:01+00:00
2Philipp SchielOLC 70:45+01:44
3Valentin ErženOK Azimut 103:19+34:18
4Matej Hribernik 104:26+35:25
5Nejc MočnikOK Azimut 121:25+52:24
Blaž KölnerOK Komenda DNS+ --:--

M21B (5.1km / 230m / 13KT)

1Krešo KerestešOK Trzin 66:52+00:00
2Vladan VukajlovičOK Azimut 68:19+01:27
3Emil KacinOK Azimut 74:05+07:13
4Janez ZavrlOK Komenda 114:39+47:47

M21E (12.4km / 620m / 17KT)

1Jan DovčOK Tivoli 96:19+00:00
2Lukas ScharnaglASKÖ Henndorf 96:37+00:18
3Tibor MrakOK Azimut 99:46+03:27
4Jure ZmrzlikarOK Komenda 105:09+08:50
5Jaka PiltaverOKB 105:53+09:34
6Ivan Boyadzhiev ml.MOK 108:46+12:27
7Rajko KračunOK Polaris 109:30+13:11
8Uroš BuričRJZ Velenje 132:51+36:32
9Matej PistorMOK 134:33+38:14
10Denis KokeljOK Komenda 135:40+39:21
11Feike AlewijnseOK Trzin 168:15+71:56
12Aljaž ŠegulaMOK 221:38+125:19
Andrej BorštnikOK Tivoli MP+ --:--
Aljosa PecarMOK MP+ --:--
Primož MikložičMOK DNS+ --:--

M35 (8.4km / 500m / 14KT)

1Janez PretnarOK Azimut 63:57+00:00
2Matej KostanjevecMOK 72:27+08:30
3Dušan PetrovičOK Polaris 74:45+10:48
4Iztok RojcOK Polaris 76:33+12:36
5Siegfried OpetnikHSVK 79:52+15:55
6Bojan JevševarOKB 80:27+16:30
7Gregor AnderluhOK Polaris 82:14+18:17
8Bruno ScherrHSV Villach 83:32+19:35
9Boris BaumanMOK 86:35+22:38
10Tihomir SalopekRIS 87:04+23:07
11Miran KolmanOK Azimut 87:41+23:44
12Klemen KendaOK Azimut 87:55+23:58
13Aleš PoljanšekOK Azimut 89:15+25:18
14Jožko JazbarOK Azimut 89:16+25:19
15Miha ŠkarabotOK Polaris 95:31+31:34
16Uroš PetrovičOK Polaris 100:02+36:05
17Gregor FrasMOK 102:20+38:23
18Janez CimermanOK Azimut 103:53+39:56
19Valter FoškiOK Polaris 114:21+50:24
20Robert BenkoOK Polaris 116:03+52:06
21Aleš NovakMOK 130:32+66:35
22Gregor VinderMOK 139:11+75:14
Uroš CvelbarOK Azimut DNF+ --:--
Miro ŠalamunOK Polaris MP+ --:--

M45 (5.8km / 260m / 12KT)

1Gerhard JobstlOLCG 73:30+00:00
2Aleš ZupanOK Polaris 80:58+07:28
3Vojko KacinOK Azimut 83:13+09:43
4Marko De LuisaGAJA 95:58+22:28
5Janez ŠumečkiRJZ Velenje 106:21+32:51
6Boštjan Burger 260:51+187:21

M50 (5.1km / 230m / 13KT)

1Günter KradischnigOLCG 50:23+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli 60:50+10:27
3Dalibor RadovanOK Polaris 66:13+15:50
4Ivan BoyadzhievMOK 67:01+16:38
5Aleš ČerinOK Tivoli 82:20+31:57
6Dragan KrivičićOKPT 96:12+45:49
7Pavel RejecOK Azimut 102:55+52:32
Roman SladičOKPT DNS+ --:--

M55 (4.9km / 220m / 11KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 52:27+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 76:27+24:00
3Črtomir KnapOK Azimut 77:38+25:11
4Vlado SedejOK Azimut 78:38+26:11
5Herman NovakMOK 85:53+33:26

Rekreativna/Open (3.1km / 125m / 9KT)

1Gregor Ambrož 80:48+00:00
2Sara StojanOK Tivoli 82:27+01:39
Uroš Auer MP+ --:--

Začetniki/Beginners (2.1km / 75m / 8KT)

1Luka CvelbarOK Azimut 24:45+00:00
2Gašper ZgonecOK Tivoli 24:48+00:03
3Eva KamšekOK Tivoli 29:19+04:34
4Rebeka KamšekOK Tivoli 30:51+06:06
5Jaka SeljakOK Komenda 31:54+07:09
6Teo KostanjevecMOK 39:27+14:42
7Lev ŽižekOK Azimut 42:52+18:07
Brin NovakMOK DNS+ --:--
Tinka FerencOK Tivoli DNF+ --:--
Nea ErženOK Azimut DNS+ --:--

Ž10 (1.9km / 50m / 7KT)

1Neža ZupanOK Polaris 18:52+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 18:53+00:01
3Zala FerencOK Tivoli 20:51+01:59
4Katja ZgonecOK Tivoli 26:00+07:08
5Katarina Eva AnderluhOK Polaris 26:49+07:57
6Pija BurgerOK Komenda 48:17+29:25
7Maša BaumanMOK 138:01+119:09
8Katka BaumanMOK 1518:00+1499:08
Zarja KmetičOK Polaris MP+ --:--
Anja ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

Ž12 (2.1km / 75m / 8KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 22:08+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 26:11+04:03
3Jedert JevševarOKB 27:21+05:13

Ž14 (2.9km / 120m / 9KT)

1Ana ŠalamunOK Polaris 36:57+00:00
2Julija FerencOK Tivoli 38:46+01:49
3Nika PoljanšekOK Azimut 47:48+10:51

Ž16 (3.2km / 135m / 9KT)

1Monika RavnikarOK Komenda 34:50+00:00
2Marjeta LipužičOK Komenda 35:00+00:10
3Brina FoškiOK Polaris 36:37+01:47
4Nina ČernigojPD Ajdovščina 36:59+02:09
5Urša BegušOK Azimut 56:38+21:48
Kim Kremžar PančurOK Komenda DNF+ --:--

Ž18 (4.9km / 220m / 11KT)

1Tajda FoškiOK Polaris 67:25+00:00
2Eva CasagrandeOK Tivoli 71:20+03:55
3Veronika BurgerOK Polaris 78:37+11:12
4Ema RadovanOK Polaris 80:13+12:48
Nuša JeramOK Azimut MP+ --:--

Ž21A (7.4km / 470m / 12KT)

1Mojca FlerinOK Komenda 75:41+00:00
2Anica HribarOKB 83:17+07:36
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 88:15+12:34
4Jerca BernikŠOK 93:51+18:10
5Ajda FlaškerOK Komenda 94:53+19:12
6Nina RudolfMOK 98:42+23:01
7Mojca FoškiOK Polaris 100:32+24:51
8Jona MirnikOK Komenda 103:21+27:40
9Kaja PistorMOK 103:35+27:54
10Tanja PretnarOK Azimut 114:30+38:49
11Suzana DrevenšekOK Komenda 128:10+52:29

Ž21B (3.2km / 135m / 9KT)

1Nataša AljančičOK Komenda 42:17+00:00
2Marjana RejecOK Azimut 48:04+05:47
3Hildegerd ScherrHSV Villach 50:56+08:39
4Loreta StojčevskiOKB 53:00+10:43
5Marjanca PoljanšekOK Azimut 57:26+15:09
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 59:33+17:16
Irena Hacin KolnerOK Komenda DNS+ --:--
Petra Šiler DNS+ --:--
Alenka ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

Ž35 (5.1km / 230m / 13KT)

1Saša ŽižekOK Azimut 79:09+00:00
2Polona ZupanOK Polaris 83:46+04:37
3Mateja KerestešOK Trzin 104:47+25:38
4Irma PretnarOK Azimut 108:47+29:38
Marija AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Anja BabičOK Trzin DNS+ --:--