Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Bohinjski 3-kotnik, SOL6 - srednja

mladinska reprezentanca, Bohinj (gozdna šola), 24. 8. 2013

M16 (2.1km / 60m / 10KT)

1Vojtech Sykora TJ Slovan LCE15:08+00:00
2Libor Černocky TJ Slovan LCE15:12+00:04
3Jan Voparil TJ Slovan LCE17:45+02:37
4Jan Šalamun OK Polaris24:02+08:54
5Gašper Rejec OK Azimut26:03+10:55
6Matej Jurca OK Tivoli26:52+11:44
7Tilen Babič Taborniki28:51+13:43
8Simon Stanovnik OK Azimut29:41+14:33
9Aljoša Pogačar OK Komenda35:53+20:45
10Aljoša Rebolj Taborniki41:13+26:05
David Jerič TabornikiMP+ --:--

M18 (4.1km / 160m / 20KT)

1Jonaš Hubaček TJ Slovan LCE28:32+00:00
2Štepan Mudrak TJ Slovan LCE28:39+00:07
3Jan Sliva TJ Slovan LCE37:54+09:22
4Blaž Petrovič OK Polaris39:21+10:49
5Boštjan Čerin OK Tivoli44:56+16:24
6Andraž Rupnik OK Azimut54:03+25:31
7Urban Žnidaršič Taborniki55:24+26:52
8Mark Baltič Taborniki1:29:32+61:00
Miha Starc TabornikiMP+ --:--

M21E (4.1km / 160m / 20KT)

1Michal Hubaček TJ Slovan LCE28:17+00:00
2Jan Perutka TJ Slovan LCE28:21+00:04
3Matjaž Štanfel OK Ris28:53+00:36
4Jiri Slezak TJ Slovan LCE30:18+02:01
5Ivan Boyadzhiev ml. MOK30:26+02:09
6Johan Vavrys TJ Slovan LCE31:51+03:34
7Žan Luka Šumečki Taborniki32:07+03:50
8Josef Hubaček TJ Slovan LCE32:31+04:14
9Jiri Valenta TJ Slovan LCE33:37+05:20
10Zdeněk Slezák TJ Slovan LCE34:03+05:46
11Jernej Zorman OK Komenda35:42+07:25
12Uroš Burič RJZ Velenje44:29+16:12
13Daniel Lebar OK Slovenske Konjice48:21+20:04
14Jure Česnik Taborniki50:29+22:12
15Rok Močnik OK Azimut54:57+26:40
16Aljaž Borštnik OK Tivoli1:08:49+40:32

M35 (3.5km / 140m / 18KT)

1Boris Bauman MOK30:17+00:00
2Vít Kunčar TJ Slovan LCE34:35+04:18
3Aleš Poljanšek OK Azimut34:41+04:24
4Iain Rochford OC Fürstenfeld35:00+04:43
5Jožko Jazbar OK Azimut37:07+06:50
6Miro Šalamun OK Polaris38:31+08:14
7Gregor Anderluh OK Polaris38:49+08:32
8Tihomir Salopek OK Ris38:50+08:33
9Libor Slezak TJ Slovan LCE39:01+08:44
10Janez Cimerman OK Azimut41:18+11:01
11Iztok Rojc OK Polaris41:33+11:16
12Valter Foški OK Polaris43:16+12:59
13Klemen Kenda OK Azimut43:41+13:24
14Aljoša Primožič OK Azimut48:48+18:31
15Aleš Novak MOK50:43+20:26
16Gregor Fras MOK55:24+25:07
17Boris Eržen ŠOK58:05+27:48
18Ivan Boyadzhiev MOK59:53+29:36
19Gregor Vinder MOK1:01:43+31:26

M45 (2.1km / 60m / 10KT)

1Aleš Zupan OK Polaris24:59+00:00
2Karlo Gobec OK Vihor26:24+01:25
3Dušan Smole OK Polaris31:45+06:46
4Vojko Kacin OK Azimut34:20+09:21
5Dalibor Radovan OK Polaris36:58+11:59
6Janez Šumečki RJZ Velenje1:03:32+38:33

Ž16 (1.8km / 60m / 12KT)

1Barbara Vavrysova TJ Slovan LCE16:44+00:00
2Katjuša Poljanšek OK Azimut26:00+09:16
3Monika Ravnikar OK Komenda27:38+10:54
4Brina Foški OK Polaris29:10+12:26
5Marjeta Lipužič OK Komenda32:03+15:19
6Lea Katarina Gobec OK Vihor32:11+15:27

Ž18 (2.1km / 60m / 10KT)

1Eva Casagrande OK Tivoli25:22+00:00
2Ivana Žigon Taborniki36:12+10:50
3Klara Končakova TJ Slovan LCE57:32+32:10

Ž21A (3.5km / 140m / 18KT)

1Martina Jirčakova TJ Slovan LCE33:04+00:00
2Ajda Flašker OK Komenda40:21+07:17
3Urša Tomažin OK Azimut43:05+10:01
4Joanna Szlendak TJ Slovan LCE45:30+12:26
5Mojca Foški OK Polaris45:59+12:55
6Marcela Tesarova TJ Slovan LCE47:13+14:09
7Renata Michalkova TJ Slovan LCE48:40+15:36
8Tajda Foški OK Polaris50:00+16:56
9Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli53:58+20:54
10Jerca Bernik ŠOK55:13+22:09
11Pavla Hubačkova TJ Slovan LCE57:31+24:27
12Maja Zupančič RJZ Velenje1:00:07+27:03
13Katja Jurca OK Tivoli1:24:49+51:45

Ž35 (2.1km / 70m / 12KT)

1Neda Punek Gobec OK Vihor31:25+00:00
2Saša Žižek OK Azimut38:04+06:39
3Marija Anderluh OK Polaris38:41+07:16
4Polona Zupan OK Polaris45:35+14:10

MŽ10 (1.1km / 50m / 7KT)

1Luka Anderluh OK Polaris9:54+00:00
2Maj Julij Miklavec OK Tivoli9:56+00:02
3Enej Smole OK Polaris10:06+00:12
4Zala Ferenc OK Tivoli10:45+00:51
5Nika Ravnikar OK Komenda11:24+01:30
6Katarina Eva Anderluh OK Polaris14:52+04:58
7Anja Škarabot OK Polaris16:08+06:14
Neža Zupan OK PolarisDNF+ --:--

ZAČETN (1.1km / 50m / 7KT)

1Nea Eržen OK Azimut14:35+00:00
2Marjan Ferlež Individuals/No Club19:02+04:27
3Tinka Ferenc OK Tivoli20:13+05:38
4Špela Remškar Individuals/No Club23:34+08:59
5Mojca Kunc OK Tivoli28:33+13:58
6Filip Ferlež Individuals/No Club33:59+19:24
7Petra Dovč OK Tivoli54:35+40:00

ODPRTA (2.1km / 70m / 12KT)

1Neva Pristov OK Tivoli56:26+00:00
2Urša P. Strnad Individuals/No Club1:10:16+13:50
3Brin S. Volkar Individuals/No Club1:34:23+37:57
4Miha Verbič Individuals/No Club1:34:27+38:01
Julija Urbanija Individuals/No Club+-57:34
Koncilija Lan Falenti Individuals/No ClubMP+ --:--

M14 (1.8km / 60m / 12KT)

1Matej Škarabot OK Polaris20:46+00:00
2Matic Blaž OK Komenda22:41+01:55
3Žan Ravnikar OK Komenda24:38+03:52
4Peter Zupan OK Polaris28:18+07:32
5Gašper Petrovič OK Polaris33:33+12:47
6Juš Smole OK Polaris35:35+14:49
7Timo Vilim Gobec OK Vihor52:25+31:39
8Brin Smole OK Polaris53:02+32:16

Ž14 (1.8km / 60m / 12KT)

1Julija Ferenc OK Tivoli31:02+00:00
2Ana Šalamun OK Polaris35:54+04:52
3Nika Poljanšek OK Azimut39:54+08:52

Ž12 (1.1km / 50m / 7KT)

1Zala Zavrl OK Komenda10:21+00:00
2Ana Pia Pogačar OK Komenda12:05+01:44

M21A (3.5km / 140m / 18KT)

1Matjaž Kerčmar OK Azimut39:05+00:00
2Blaž Kölner OK Komenda40:55+01:50
3Valentin Eržen OK Azimut43:41+04:36
4Nejc Močnik OK Azimut54:08+15:03
5Žiga Brenčič Taborniki56:01+16:56
6Franc Knap OK Azimut57:47+18:42

M21B (2.1km / 70m / 12KT)

1Blaž Grah Taborniki24:45+00:00
2Emil Kacin OK Azimut29:56+05:11
3Pavel Rejec OK Azimut32:51+08:06
4Blaž Kovačič OK Azimut36:28+11:43
5Matjaž Koprivc OK Azimut38:19+13:34
6Matjaž Draksler ŠOK47:44+22:59
7Vladan Vukajlovič OK Azimut1:08:44+43:59

M50 (2.1km / 70m / 12KT)

1Aleš Borštnik OK Tivoli30:32+00:00
2Roman Sladič OK Perkmandeljc36:59+06:27
3Aleš Čerin OK Tivoli38:19+07:47

M55 (2.1km / 70m / 12KT)

1Silvij Močnik OK Azimut27:51+00:00
2Janko Lapajne OK Azimut32:44+04:53
3Charles Nelson HOC38:41+10:50
4Vlado Sedej OK Azimut39:11+11:20
5Črtomir Knap OK Azimut48:28+20:37

Ž21B (1.8km / 60m / 12KT)

1Anja Slapničar RJZ Velenje25:22+00:00
2Ana Plavčak OK Azimut34:18+08:56
3Alenka Škarabot OK Polaris54:37+29:15
4Irena Hacin Kolner OK Komenda54:49+29:27
5Marjanca Poljanšek OK Azimut56:04+30:42
6Marjana Rejec OK Azimut59:08+33:46
7Alja Ojstrež ŠOK1:02:53+37:31
8Adrijana Gajić Taborniki1:04:17+38:55

OTR (1.1km / 50m / 7KT)

1Oskar Foški OK Polaris12:22+00:00
2Lev in Zarja Žižek OK Azimut14:00+01:38
3Družina Primožič OK Azimut20:27+08:05
4Domen Ela Černe OK Azimut22:22+10:00
5Brina Kerčmar OK Azimut23:44+11:22
6Maja Jurca OK Tivoli28:40+16:18
7Dovč Rebeka Individuals/No Club36:43+24:21