Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP - sprint

Orientacijski klub Azimut, Črni Vrh nad Idrijo, 22. 9. 2013

MŽ10 (0.6km / m / 9KT)

1Nika Ravnikar OK Komenda8:24+00:00
2Domen Petrovič OK Polaris9:58+01:34
3Luka Anderluh OK Polaris10:17+01:53
4Neža Zupan OK Polaris11:50+03:26
5Vid Keresteš OK Trzin12:02+03:38
6Katarina Eva Anderluh OK Polaris12:35+04:11
7Zala Ferenc OK Tivoli14:21+05:57
8Martin Jevševar OKB15:34+07:10
9Luka Seljak OK Komenda16:40+08:16
Uršula Makovec PD AjdovščinaMP+ --:--

MŽ12 (1.2km / 60m / 12KT)

1Ana Pia Pogačar OK Komenda20:57+00:00
2Zala Zavrl OK Komenda30:35+09:38
3Filip Petrovič OK Polaris30:37+09:40
4Matic Sever PD Ajdovščina39:58+19:01
5Jedert Jevševar OKB49:19+28:22
Elena Koradin PD AjdovščinaMP+ --:--

M16 (1.6km / 80m / 14KT)

1Andraž De Luisa OK Azimut15:48+00:00
2Žan Ravnikar OK Komenda19:32+03:44
3Martin Špendl OK Trzin19:37+03:49
4Matej Škarabot OK Polaris19:40+03:52
5Gal Petkovšek OK Azimut21:04+05:16
6Simon Stanonik OK Azimut23:44+07:56
7Gašper Petrovič OK Polaris24:35+08:47
8Aljoša Pogačar OK Komenda24:49+09:01
9Močnik Matic OK Azimut26:33+10:45
10Sašo Škvarč PD Ajdovščina26:57+11:09
11Matic Soban PD Ajdovščina28:55+13:07
12Filip Jakob Špendl OK Trzin30:02+14:14
13Pavšič Aljaž OK Azimut30:39+14:51
14Peter Zupan OK Polaris37:45+21:57
Jan Šalamun OK PolarisMP+ --:--
Domen Kavčič OK AzimutMP+ --:--
Gašper Rejec OK AzimutDISQ+ --:--
Denis Krhlikar OK AzimutDISQ+ --:--

M20 (2.2km / 125m / 16KT)

1Peter Tušar OK Azimut17:05+00:00
2Žan Luka Šumečki RJZ Velenje20:12+03:07
3Blaž Petrovič OK Polaris20:35+03:30
4Boštjan Čerin OK Tivoli24:33+07:28
Aljaž Borštnik OK TivoliDISQ+ --:--
Gregor Hvala OK AzimutDISQ+ --:--

M21 (2.2km / 125m / 16KT)

1Manuel Jurado UPV-O18:02+00:00
2Jernej Zorman OK Komenda18:39+00:37
3Ivan Boyadzhiev MOK21:32+03:30
4Andrej Borštnik OK Tivoli22:37+04:35
5Gregor Anderluh OK Polaris23:17+05:15
6Dušan Petrovič OK Polaris25:33+07:31
7Uroš Burič RJZ Velenje25:49+07:47
8Miha Škarabot OK Polaris26:53+08:51
9Nejc Močnik OK Azimut27:40+09:38
10Tadej Dolenc OK Azimut37:35+19:33
Tibor Mrak OK AzimutDISQ+ --:--
Jan Dovč OK TivoliDISQ+ --:--
Matjaž Kerčmar OK AzimutDISQ+ --:--

M35 (1.9km / 110m / 14KT)

1Aleš Poljanšek OK Azimut18:37+00:00
2Silvij Močnik OK Azimut20:21+01:44
3Herwig Allwinger MOK20:26+01:49
4Janez Cimerman OK Azimut21:57+03:20
5Uroš Petrovič OK Polaris22:19+03:42
6Andrej Cimerman OK Polaris25:01+06:24
7Aleš Borštnik OK Tivoli27:10+08:33
8Krešo Keresteš OK Trzin28:02+09:25
9Valter Foški OK Polaris28:14+09:37
10Miran Kolman OK Azimut28:31+09:54
11Stanko Čufer PD Ajdovščina29:11+10:34
12Vladan Vukajlovič OK Azimut38:49+20:12
13Marko De Luisa SSD GAJA39:46+21:09
14Aleš Čerin OK Tivoli40:40+22:03
15Ivo Kete PD Ajdovščina42:21+23:44
Aljoša Primožič OK AzimutMP+ --:--
Janez Pretnar OK AzimutMP+ --:--
Boris Bauman MOKMP+ --:--
Roman Sladič OKPTMP+ --:--
Blaž Kölner OK KomendaMP+ --:--
Bojan Jevševar OKBDISQ+ --:--
Janko Lapajne OK AzimutDISQ+ --:--
Janez Šumečki RJZ VelenjeDISQ+ --:--
Aleš Zupan OK PolarisDISQ+ --:--
Dalibor Radovan OK PolarisDISQ+ --:--
Pavel Rejec OK AzimutDISQ+ --:--
Iztok Rojc OK PolarisDISQ+ --:--
Tomaž Groff OK AzimutDISQ+ --:--

Ž16 (1.4km / 75m / 13KT)

1Monika Ravnikar OK Komenda14:44+00:00
2Julija Ferenc OK Tivoli20:11+05:27
3Brina Foški OK Polaris20:47+06:03
4Marjeta Lipužič OK Komenda20:56+06:12
5Urša Beguš OK Azimut24:54+10:10
6Nina Črnigoj PD Ajdovščina28:55+14:11
7Nika Poljanšek OK Azimut30:50+16:06
8Rebeka Dovč OK Tivoli45:25+30:41
Tjaša De Luisa SSD GAJAMP+ --:--
Daša Harej PD AjdovščinaMP+ --:--
Katjuša Poljanšek OK AzimutDISQ+ --:--

Ž18 (1.9km / 110m / 14KT)

1Tajda Foški OK Polaris30:01+00:00
2Nuša Jeram OK Azimut30:20+00:19
3Ema Radovan OK Polaris33:35+03:34
4Eva Casagrande OK Tivoli38:27+08:26

Ž21 (1.9km / 110m / 14KT)

1Mojca Flerin OK Komenda18:21+00:00
2Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli22:54+04:33
3Nina Rudolf MOK25:52+07:31
4Urša Tomažin OK Azimut34:56+16:35
Katja Jurca OK TivoliDISQ+ --:--
Jerca Bernik ŠOKDISQ+ --:--
Mojca Foški OK PolarisDISQ+ --:--

Otrošk (0.6km / m / 9KT)

1Jaka Seljak OK Komenda18:43+00:00
2Brina in Anže Koelner OK Komenda21:49+03:06
3Maša Bauman MOK28:50+10:07
Katja Bauman MOKMP+ --:--

Zač (1.2km / 60m / 12KT)

1Samo Fučka PD Ajdovščina27:36+00:00
2Tinka Ferenc OK Tivoli31:34+03:58
3Aleksandra Simovski OK Tivoli33:29+05:53
4Lev In Zarja Žižek OK Azimut37:34+09:58
Borja Slamič PD AjdovščinaMP+ --:--
Gaja Cotič PD AjdovščinaMP+ --:--
Andreja Slejko PD AjdovščinaMP+ --:--

Ž35 (1.4km / 75m / 13KT)

1Irena Hacin Kölner OK Komenda25:18+00:00
2Irma Pretnar OK Azimut25:27+00:09
3Marija Anderluh OK Polaris25:35+00:17
4Marjanca Poljanšek OK Azimut29:16+03:58
4Alenka Vuga Seljak OK Komenda29:16+03:58
6Natasa Aljančič OK Komenda30:16+04:58
7Mateja Keresteš OK Trzin35:01+09:43
8Marjana Rejec OK Azimut49:43+24:25
Anja Babič OK TrzinMP+ --:--
Anica Hribar OKBDISQ+ --:--
Saša Žižek OK AzimutDISQ+ --:--