Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zaključek lige, DP šprint štafeta - štafeta

Orientacijski klub Trzin, Izola, 19. 10. 2013

-16

1 Orientacijski Klub Polaris
2.1 Matej Škarabot [15:57]
2.2 Brina Foški [17:47]
2.3 Gašper Petrovič [22:01]
55:45+00:00
2 Planinsko Društvo Ajdovščina
12.1 Sašo Škvarč [24:20]
12.2 Nina Černigoj [19:02]
12.3 Matic Soban [22:24]
1:05:46+10:01
3 Orientacijski Klub Polaris
11.1 Zarja Kmetič [36:02]
11.2 Neja Tepeš [35:16]
11.3 Rok Tepeš [26:46]
1:38:04+42:19
4 Orientacijski klub Komenda
7.1 Zala Zavrl [46:28]
7.2 Rebeka Kamšek [31:25]
7.3 Nika Ravnikar [45:40]
2:03:33+67:48
5 OK Tivoli
9.1 Matevž Kunc [1:07:00]
9.2 Aleksandra Simovski [46:34]
9.3 Gregor Kunc [35:17]
2:28:51+93:06
Planinsko Društvo Ajdovščina
6.1 Blaž Bone []
6.2 Ivana Mužina [MP]
6.3 Jan Marc [MP]
MP+ --:--
Orientacijski klub Komenda
3.1 Matic Blaž [16:05]
3.2 Ana Pia Pogačar [24:14]
3.3 Aljoša Pogačar [MP]
MP+ --:--
OK Tivoli
4.1 Rok Hernec [MP]
4.2 Julija Ferenc [MP]
4.3 Filip Grad [MP]
MP+ --:--
OK Azimut
5.1 Andraž De Luisa [12:34]
5.2 Katjuša Poljanšek [15:54]
5.3 Pavšič Aljaž [MP]
MP+ --:--
OK Tivoli
8.1 Maj Jurij Miklavec [MP]
8.2 Zala Ferenc [36:06]
8.3 Jaka Grad [37:35]
MP+ --:--

17+

1 OK Azimut
21.1 Peter Tušar [13:20]
21.2 Nuša Jeram [16:37]
21.3 Tibor Mrak [12:49]
42:46+00:00
2 Semiperdo Orienteering Maniago
36.1 Andrea Seppi [11:50]
36.2 Clizia Zambiasi [18:34]
36.3 Andrea Foschian [17:29]
47:53+05:07
3 Orientacijski klub Komenda
34.1 Jernej Zorman [13:39]
34.2 Marjeta Lipužič [21:17]
34.3 Jure Zmrzlikar [13:00]
47:56+05:10
4 Posamezniki/brez kluba
46.1 Matjaž Štanfel [11:58]
46.2 Mojca Flerin [17:31]
46.3 Suzana Drevenšek [21:16]
50:45+07:59
5 OK Azimut
38.1 Gregor Hvala [14:17]
38.2 Urša Tomažin [21:30]
38.3 Klemen Kenda [17:10]
52:57+10:11
6 Orientacijski klub Komenda
25.1 Žan Ravnikar [18:27]
25.2 Monika Ravnikar [19:21]
25.3 Blaž Kölner [15:36]
53:24+10:38
7 Orientacijski Klub Polaris
45.1 Andraž Hribar [13:03]
45.2 Marija Anderluh [27:31]
45.3 Gregor Anderluh [14:48]
55:22+12:36
8 Orientacijski Klub Polaris
35.1 Valter Foški [18:15]
35.2 Mojca Foški [19:45]
35.3 Miha Škarabot [18:05]
56:05+13:19
9 OK Tivoli
33.1 Boštjan Čerin [15:57]
33.2 Eva Casagrande [27:53]
33.3 Matej Jurca [18:05]
1:01:55+19:09
10 Orientacijski Klub Polaris
41.1 Aleš Zupan [18:21]
41.2 Polona Zupan [25:43]
41.3 Robert Benko [19:34]
1:03:38+20:52
11 OK Azimut
39.1 Samo Vodopivec [18:50]
39.2 Ana Plavčak [23:14]
39.3 Matic Močnik [21:37]
1:03:41+20:55
12 Rod Jezerski zmaj Velenje
28.1 Žan Luka Šumečki [13:50]
28.2 Anja Slapničar [20:59]
28.3 Janez Šumečki [30:02]
1:04:51+22:05
13 OK Tivoli
40.1 Aleš Čerin [25:55]
40.2 Katja Jurca [21:30]
40.3 Aleš Borštnik [20:09]
1:07:34+24:48
14 OK Azimut
31.1 Tomaž Groff [17:18]
31.2 Saša Žižek [24:48]
31.3 Rok Žižek [34:00]
1:16:06+33:20
15 OK Azimut
32.1 Vladan Vukajlovič [20:23]
32.2 Marjana Rejec [31:08]
32.3 Vojko Kacin [25:45]
1:17:16+34:30
16 Orientacijski klub Komenda
44.1 Jona Mirnik [18:55]
44.2 Irena Hacin Kölner [26:41]
44.3 Vedrana Maršić [34:08]
1:19:44+36:58
17 OK Azimut
43.1 Vlado Sedej [28:36]
43.2 Marjanca Poljanšek [31:28]
43.3 Emil Kacin [24:15]
1:24:19+41:33
US Primiero Asd
20.1 Ivan Nagy [MP]
20.2 Cristina Grabar [MP]
20.3 Marco Ongaro [21:57]
MP+ --:--
OK Japetic
22.1 Edi Ocvirk [14:04]
22.2 Pia Ocvirk [15:51]
22.3 Matija Razum [MP]
MP+ --:--
Škofjeloški orientacijski klub
23.1 Roman Sladič []
23.2 Jerca Bernik [MP]
23.3 Boris Eržen [MP]
MP+ --:--
OK Tivoli
24.1 Andrej Borštnik [14:22]
24.2 Ana Pribaković Borštnik [MP]
24.3 Jan Dovč [13:27]
MP+ --:--
Orientacijski Klub Polaris
26.1 Dušan Petrovič [18:34]
26.2 Tina Arh [MP]
26.3 Blaž Petrovič [15:31]
MP+ --:--
Planinsko Društvo Ajdovščina
27.1 Stanko Čufer [MP]
27.2 Jana Kete [MP]
27.3 David Čufer [18:24]
MP+ --:--
Semiperdo Orienteering Maniago
29.1 Anka Kuzmin [20:32]
29.2 Fiorela Lin [MP]
29.3 Federica Vizintin [35:06]
MP+ --:--
SSD GAJA
30.1 Fiorenzo Ruzzier [MP]
30.2 Lorenza Pravato [34:00]
30.3 Alessio Rozzi [22:52]
MP+ --:--
SSD GAJA
37.1 Paolo Pizzamus [19:51]
37.2 Paola Spinelli [MP]
37.3 Fulvio Pacor [19:49]
MP+ --:--
OK Azimut
42.1 Silvij Močnik [18:03]
42.2 Beguš Urša [MP]
42.3 Janez Cimerman [20:01]
MP+ --:--

OPEN

1 OK Trzin
96.1 Kristian Bosisio [14:02]
14:02+00:00
2 OK Trzin
95.1 Metka Udovič [16:59]
16:59+02:57
3 OK Trzin
89.1 Maj Hrovat [17:35]
17:35+03:33
4 Polisportiva le volpi
64.1 Maurizio Biasiol [21:18]
21:18+07:16
5 SSD GAJA
86.1 Marko De Luisa [23:30]
23:30+09:28
6 Posamezniki/brez kluba
80.1 Petra Šiler [41:08]
41:08+27:06
7 Orientacijski Klub Polaris
81.1 Alenka Škarabot [50:33]
50:33+36:31
8 OK Azimut
92.1 Družina Sedej [54:25]
54:25+40:23
9 Planinsko Društvo Ajdovščina
91.1 Marija Kovač [56:15]
56:15+42:13
10 SSD GAJA
84.1 Tjaša De Luisa [1:00:17]
1:00:17+46:15

BEG

1 Semiperdo Orienteering Maniago
62.1 Anna Jagello [10:16]
10:16+00:00
2 Orientacijski Klub Polaris
68.1 Luka Anderluh [12:38]
12:38+02:22
3 Semiperdo Orienteering Maniago
66.1 Claudio Tomadin [15:12]
15:12+04:56
4 Orientacijski Klub Polaris
60.1 Neža Zupan [15:30]
15:30+05:14
5 OK Tivoli
63.1 Tinka Ferenc [15:52]
15:52+05:36
5 OK Tivoli
70.1 Mojca Kunc [15:52]
15:52+05:36
7 Semiperdo Orienteering Maniago
67.1 Sabrina Galantin [16:44]
16:44+06:28
8 Orientacijski Klub Polaris
69.1 Katarina Eva Anderluh [16:46]
16:46+06:30
9 Posamezniki/brez kluba
98.1 Tatjana Deržak [17:10]
17:10+06:54
10 Planinsko Društvo Ajdovščina
65.1 Lara Bratina [18:36]
18:36+08:20
11 Orientacijski Klub Polaris
71.1 Anja Škarabot [18:59]
18:59+08:43
12 OK Trzin
94.1 Vid Keresteš [20:32]
20:32+10:16
13 Planinsko Društvo Ajdovščina
61.1 Aleks Pahor [26:43]
26:43+16:27
OK Tivoli
72.1 Brina Hernec [MP]
MP+ --:--