Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 9 - srednja

B&G P, OK Polaris, Krumperk, Gorjusa, 6. 1. 2013

A (4.9km / 0m / 19KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 44:31+00:00
2Dušan PetrovičOK Polaris 50:16+05:45
3Žan Luka ŠumečkiRJZ Velenje 50:26+05:55
4Gregor AnderluhOK Polaris 51:53+07:22
5Janko BačnarOK Azimut 54:59+10:28
6Sandi KmetičOK Polaris 55:03+10:32
7Blaž KolnerOK Komenda 56:50+12:19
8Aleš PoljanšekOK Azimut 57:39+13:08
9Klemen KendaOK Azimut 58:37+14:06
10Aljoša PrimožičOK Azimut 60:04+15:33
11Uroš BuričRJZ Velenje 61:25+16:54
12Andrej BorštnikOK Tivoli 61:45+17:14
13Mojca FlerinOK Komenda 62:41+18:10
14Aljaž BorštnikOK Tivoli 63:05+18:34
15Miha ŠkarabotOK Polaris 63:25+18:54
16Andrej StudenOK Polaris 63:41+19:10
17Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 65:41+21:10
18Miro ŠalamunOK Polaris 73:02+28:31
19Janez KorosecOK Komenda 74:36+30:05
20Aleš BorštnikOK Tivoli 76:32+32:01
21Ajda FlaškerOK Komenda 77:20+32:49
22Dane OmersaOK Azimut 77:43+33:12
23Boštjan BohincOK Komenda 81:51+37:20
24Dalibor RadovanOK Polaris 84:48+40:17
25Vojko KacinOK Azimut 85:46+41:15
26Andraž RavnikarOK Polaris 90:54+46:23
27Suzana DrevenšekOK Komenda 103:54+59:23
28Roman SladičOKPT 106:28+61:57
29Veronika BurgerOK Polaris 107:06+62:35
30Vladan VukajlovičOK Azimut 107:14+62:43

B (3.1km / 0m / 11KT)

1Krešo KerestešOK Trzin 41:38+00:00
2Monika RavnikarOK Komenda 44:03+02:25
3Jan ŠalamunOK Polaris 44:52+03:14
4Boštjan ČerinOK Tivoli 45:18+03:40
5Jure TumpejOK Polaris 45:46+04:08
6Ajda FrankovičRJZ Velenje 46:11+04:33
7Peter ZupanOK Polaris 47:10+05:32
8Aljoša PogačarOK Komenda 47:34+05:56
9Aleš ZupanOK Polaris 48:05+06:27
10Miha KarlovšekOK Polaris 48:55+07:17
11Katjuša PoljanšekOK Azimut 49:28+07:50
12Janko LapajneOK Azimut 52:06+10:28
13Matic BlažOK Komenda 53:25+11:47
14Vlado SedejOK Azimut 55:57+14:19
15Polona ZupanOK Polaris 56:32+14:54
16Anja SlapničarRJZ Velenje 58:42+17:04
17Gašper RejecOK Azimut 61:00+19:22
18Gregor KuncOK Tivoli 61:06+19:28
19Pavel RejecOK Azimut 61:44+20:06
20Ema RadovanOK Polaris 63:07+21:29
21Mateja KerestešOK Trzin 65:00+23:22
22Dušan Kotar 67:31+25:53
23Marjanca PoljanšekOK Azimut 68:54+27:16
24Janez ŠumečkiRJZ Velenje 73:39+32:01
25Lipužič MarjetaOK Komenda 74:59+33:21
26Žan RavnikarOK Komenda 76:56+35:18
27Natasa AljančičOK Komenda 81:01+39:23
28Vesna BohincOK Komenda 82:32+40:54
29Matjaz KavcicOK Komenda 88:30+46:52
30Marjana RejecOK Azimut 93:37+51:59
31Anja BabičOK Trzin 94:39+53:01
32Petra Šiler 95:39+54:01
33Aleš ČerinOK Tivoli 104:20+62:42
Janez ZavrlOK Komenda DNF+ --:--
Vanja BohincOK Komenda MP+ --:--
Marija AnderluhOK Polaris MP+ --:--
Andrej Černic MP+ --:--

C (0.78km / 0m / 8KT)

1Luka AnderluhOK Polaris 09:59+00:00
2Mark SkušekOK Komenda 10:37+00:38
3Ana Pia PogačarOK Komenda 12:41+02:42
4Zala ZavrlOK Komenda 12:52+02:53
5Nina McquarrieOK Komenda 14:10+04:11
6Filip PetrovičOK Polaris 15:48+05:49
7Domen PetrovičOK Polaris 15:56+05:57
8Nika RavnikarOK Komenda 19:04+09:05
9Katarina Eva AnderluhOK Polaris 19:34+09:35
10Matevž KuncOK Tivoli 20:23+10:24
11Vid KerestešOK Trzin 21:45+11:46
12Ana ŠalamunOK Polaris 22:51+12:52
13Zarja KmetičOK Polaris 26:02+16:03
14družina Plevnik 27:41+17:42
15Neža ZupanOK Polaris 32:30+22:31
16Družina Kušar 40:19+30:20