Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 14 - srednja

Rod jezerski zmaj Velenje, Velenje, 3. 3. 2013

A (5.5km / m / 26KT)

1Jan DovcOK Tivoli OK Tivoli28:58+00:00
2Jernej ZormanOrientacij Orientacijski klub Komenda29:20+00:22
3Jure ZmrzlikarOrientacij Orientacijski klub Komenda32:38+03:40
4Zan Luka SumeckiRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje33:18+04:20
5Blaz PetrovicOrientacij Orientacijski Klub Polaris34:28+05:30
6Dusan PetrovicOrientacij Orientacijski Klub Polaris34:30+05:32
7Ivan Boyadzhiev ml.Mariborski Mariborski OK35:06+06:08
8Blaz KolnerOrientacij Orientacijski klub Komenda37:01+08:03
9Samo FrankovicRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje37:29+08:31
10Boris BaumanMariborski Mariborski OK38:21+09:23
11Klemen KendaOK Azimut OK Azimut39:19+10:21
12Janez RoserRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje39:49+10:51
13Ajda FlaskerOrientacij Orientacijski klub Komenda40:53+11:55
14Iztok VidovicOK Slovenj OK Slovenj Gradec42:04+13:06
15Valter FoskiOrientacij Orientacijski Klub Polaris42:30+13:32
16Matej JurcaOK Tivoli OK Tivoli42:35+13:37
17Nina RudolfMariborski Mariborski OK42:55+13:57
18Denis PuckoIndividual Individuals/No club43:34+14:36
19Janez CimermanOK Azimut OK Azimut45:09+16:11
20Jan KolarRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje45:52+16:54
21David TajnsekRJZ Velenje47:12+18:14
22Mojca FoskiOrientacij Orientacijski Klub Polaris47:31+18:33
23Matjaz RavnjakIndividual Individuals/No club49:20+20:22
24Ajda FrankovicRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje50:14+21:16
25Tajda FoskiOrientacij Orientacijski Klub Polaris51:19+22:21
26Ziga GregorinRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje51:24+22:26
27Vladan VukajlovicOK Azimut OK Azimut51:25+22:27
28Ivan BoyadzhievMariborski Mariborski OK51:26+22:28
29Tomaz HudomaljIndividual Individuals/No club53:15+24:17
30Mojca CebulIndividual Individuals/No club58:30+29:32
31Alen ZolgarIndividual Individuals/No club1:00:40+31:42
32Miha ZagerRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje1:32:11+63:13
Rebeka JerebIndividual Individuals/No clubMP+ --:--
Vasja JercicDurasport DurasportMP+ --:--
Mateja MlinarIndividual Individuals/No clubMP+ --:--

B (2.5km / m / 17KT)

1Bostjan CerinOK Tivoli OK Tivoli17:27+00:00
2Jona MirnikOrientacij Orientacijski klub Komenda19:47+02:20
3Monika RavnikarOrientacij Orientacijski klub Komenda21:18+03:51
4Gasper PetrovicOrientacij Orientacijski Klub Polaris21:54+04:27
5Nina CernigojPlaninsko Planinsko Drustvo Ajdovscina22:19+04:52
6Zan RavnikarOrientacij Orientacijski klub Komenda22:34+05:07
7Brina FoskiOrientacij Orientacijski Klub Polaris22:47+05:20
8Peter VrckovnikRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje23:14+05:47
9Zan BeloglavcIndividual Individuals/No club23:18+05:51
10Janez SumeckiRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje24:50+07:23
11Katja JurcaOK Tivoli OK Tivoli24:54+07:27
12Ana VojnovicRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje25:32+08:05
13Eva CasagrandeOK Tivoli OK Tivoli25:40+08:13
14Pia MirnikIndividual Individuals/No club25:53+08:26
15Aljosa PogacarOrientacij Orientacijski klub Komenda26:37+09:10
16Domen OstirIndividual Individuals/No club28:48+11:21
17Urska SusecRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje29:05+11:38
18Nik JevsnikRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje30:22+12:55
19Tea ZaverlaIndividual Individuals/No club30:53+13:26
20Jure RijavecPlaninsko Planinsko Drustvo Ajdovscina31:57+14:30
21Janja SkarlovnikIndividual Individuals/No club32:40+15:13
22Maj Peter PahorPlaninsko Planinsko Drustvo Ajdovscina34:18+16:51
23Ales CerinOK Tivoli OK Tivoli35:04+17:37
24Pika VrckovnikIndividual Individuals/No club36:00+18:33
25Klemen ZabukovecPlaninsko Planinsko Drustvo Ajdovscina40:12+22:45
26Maja ZupancicRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje42:20+24:53
27Ziva ZagerRod Jezers Rod Jezerski zmaj Velenje48:22+30:55
Antonija KorosecIndividual Individuals/No clubMP+ --:--
Nusa BozicIndividual Individuals/No clubMP+ --:--
Tilen ZaverlaIndividual Individuals/No clubMP+ --:--
Anzel EvaIndividual Individuals/No clubMP+ --:--
Marko SirseIndividual Individuals/No clubMP+ --:--