Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Šolsko DP - uradni skupni rezultati(!) - srednja

Orientacijski klub Tivoli, , 10. 10. 2013

A1M (2.9km / m / 15KT)

1Matej ŠKARABOT OŠ LOG - DRAGOMER29:36+00:00
2Gašper PETROVIČ OŠ RODICA29:54+00:18
3Peter ZUPAN OŠ KOSEZE37:41+08:05
4Oskar ALEKSIĆ OŠ LOG - DRAGOMER44:25+14:49
5Matic SOBAN OŠ DOBRAVLJE47:22+17:46
6Jernej DOLENEC OŠ POLJANE, 4223 Poljane48:39+19:03
7Nejc HERAUER OŠ LOG - DRAGOMER48:41+19:05
8Andraž FULËKI OŠ VODICE49:54+20:18
9Aljaž NOVAK OŠ POLJANE, 4223 Poljane53:21+23:45
10Sašo ŠKVARČ OŠ DOBRAVLJE55:11+25:35
11Jan PIRIH OŠ CERKNO55:54+26:18
12Klemen ZABUKOVEC OŠ DOBRAVLJE1:01:34+31:58
13Grega RŽEN OŠ POLJANE, 4223 Poljane1:02:17+32:41
14Janko KRŽIŠNIK OŠ POLJANE, 4223 Poljane1:03:14+33:38
15Valentin KOŠTIČ OŠ VALENTINA VODNIKA1:04:57+35:21
16Amadej PAVŠIČ OŠ DANILE KUMAR1:05:12+35:36
17Aleksander STOŽINIČ OŠ CERKNO1:05:52+36:16
18Iztok HADALIN OŠ CERKNO1:06:45+37:09
19Matic SEVER OŠ DOBRAVLJE1:08:01+38:25
20Peter ERJAVEC OŠ DANILE KUMAR1:08:38+39:02
21Jure ŠPENKO OŠ ŠMARTNO POD ŠMARNO GORO1:09:29+39:53
22Anže ŠTREMFELJ OŠ CERKNO1:09:54+40:18
23Kristjan CVEK OŠ CERKNO1:11:59+42:23
24Uroš MENEGATT OŠ CERKNO1:18:45+49:09
25Tine VENKO OŠ CERKNO1:19:08+49:32
26Jakob DRAŠČEK OŠ PRESERJE PRI RADOMLJAH1:19:58+50:22
27Mihael ŠTAJNAR OŠ ŠKOFLJICA1:20:35+50:59
28Žan RUPNIK OŠ CERKNO1:22:53+53:17
29Maks PRIMOŽIČ OŠ CERKNO1:24:01+54:25
30Jure KRIŽNAR OŠ POLJANE, 4223 Poljane1:24:12+54:36
31Tomi ŠTUCIN OŠ CERKNO1:32:06+62:30
32Jadran AVSENAK OŠ ŠKOFLJICA1:34:31+64:55
33Luka OŠC PRIMOŽIČ OŠ CERKNO1:34:51+65:15
34Rok KLOPČIČ OŠ PRESERJE PRI RADOMLJAH1:35:50+66:14
35Matjaž DOLENEC OŠ POLJANE, 4223 Poljane1:36:40+67:04
36Anže NEBEC OŠ VALENTINA VODNIKA1:55:16+85:40
37Niko VRHUNEC OŠ VALENTINA VODNIKA1:59:45+90:09
38Pablo TURNES JEZERŠEK OŠ VALENTINA VODNIKA2:19:26+109:50
Tadej RUDOLF OŠ CERKNOMP+ --:--
Tomaž PLATIŠE OŠ CERKNOMP+ --:--
Žan BIZJAK OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--
Tilen KIMOVEC OŠ VODICEMP+ --:--

A2M (2.9km / m / 15KT)

1Žan RAVNIKAR OŠ KOMENDA MOSTE22:45+00:00
2Matic BLAŽ OŠ KOMENDA MOSTE30:51+08:06
3Tjaž GANTAR OŠ IDRIJA36:56+14:11
4Domen OŠI KAVČIČ OŠ IDRIJA42:12+19:27
5Amadej SLANA OŠ TABOR 149:08+26:23
6Miha KLEMENČIČ OŠ IDRIJA52:51+30:06
7David ŽLINDRA OŠ KOMENDA MOSTE58:07+35:22
8Matic DERMOTA OŠ IDRIJA1:00:57+38:12
9Juš SMOLE OŠ DOMŽALE1:05:27+42:42
10Jan ČOKOLIČ OŠ TABOR 11:09:17+46:32
11Maj Luka ŠPENKO OŠ MEDVODE1:10:47+48:02
12Urban MAGAŠ OŠ SOSTRO1:15:37+52:52
13Dominik ŠTEBLAJ OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:17:09+54:24
14JANEZ SUHADOLNIK OŠ PRESERJE1:18:32+55:47
15Nikola KRSTANOVIČ OŠ TABOR 11:23:06+60:21
16Edin LOZIČ OŠ IDRIJA1:27:24+64:39
17Bernard KOS OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:28:07+65:22
18Timotej KUZMA OŠ MEDVODE1:32:51+70:06
19Jakob MALI OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:37:58+75:13
20Bernard DOBRE OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:43:56+81:11
21Samo FUČKA OŠ DOBRAVLJE1:45:25+82:40
22Patrik ARNUŠ OŠ TABOR 12:03:43+100:58
23Vid BANJANIN OŠ TABOR 12:07:48+105:03
Nejc PARADIŽ OŠ VODICEMP+ --:--
JURE KLANČAR OŠ PRESERJEMP+ --:--
Borja SLAMIČ OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--
Matevž SMERAJEC OŠ SOSTROMP+ --:--
Martin RODE OŠ KOMENDA MOSTEMP+ --:--
Mihael MIKOLIČ SOBOTIČ OŠ POLJČANEMP+ --:--
Peter PODGORŠEK OŠ VODICEMP+ --:--

BM (1.8km / m / 13KT)

1Filip PETROVIČ OŠ ŠTURJE19:24+00:00
2Matija STRAŽE OŠ VODICE19:54+00:30
3Aljaž JAMNIK OŠ VODICE22:28+03:04
4Marcel STRŽINAR OŠ POLJANE, 4223 Poljane23:55+04:31
5Maks VOJVODA OŠ KOMENDA MOSTE24:56+05:32
6Nino NOVAK OŠ VODICE26:59+07:35
7Maks ROZMAN OŠ VALENTINA VODNIKA29:19+09:55
8Miha GYERGYEK OŠ VODICE31:00+11:36
9Domen OŠK KAVČIČ OŠ KOMENDA MOSTE31:31+12:07
10Filip NASTRAN OŠ VODICE32:33+13:09
11Rok ROJKO OŠ TABOR 133:43+14:19
12Anže ŠAVLI OŠ VODICE35:46+16:22
13Urban DRLINK OŠ POLJANE, 4223 Poljane36:15+16:51
14Blaž BONE OŠ DOBRAVLJE36:39+17:15
15Jaka KOŠIR OŠ POLJANE, 4223 Poljane36:55+17:31
16Žiga RAKUN OŠ VODICE37:38+18:14
17Klemen ŠPANRING OŠ POLJČANE38:54+19:30
18Nik ČREŠNAR OŠ TABOR 139:23+19:59
19Timotej HOČEVAR OŠ SOSTRO39:55+20:31
20Aljaž RAKOVEC OŠ POLJANE, 4223 Poljane42:15+22:51
21Jan MARC OŠ DOBRAVLJE42:39+23:15
22Taras ČUČULOVIČ OŠ SOSTRO44:19+24:55
23Benjamin KORELC OŠ VODICE44:57+25:33
24Matic JANEŽIČ OŠ ŠKOFLJICA45:59+26:35
25Žiga DJUROVIČ OŠ TABOR 150:20+30:56
26Aljaž LUZNER OŠ POLJANE, 4223 Poljane52:19+32:55
27David ŠTOR OŠ DOBRAVLJE53:51+34:27
28Gaj PIRIH OŠ CERKNO54:09+34:45
29Gašper TRDAN OŠ ŠKOFLJICA54:48+35:24
30Amadej BERTONCELJ OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA57:12+37:48
31Dušan GLIGOREVIČ OŠ TABOR 11:02:35+43:11
32Jošt KAVKA OŠ SOSTRO1:09:28+50:04
33Andrej MERŠE OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:13:09+53:45
34Matic DEBELJAK OŠ CERKNO1:25:26+66:02
35Alojz Evelin MIKOLIČ SOBOTIČ OŠ POLJČANE1:40:32+81:08
Martin BUČAR OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJAMP+ --:--
Jakob KOTAR OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJAMP+ --:--
Miha VERDNIK OŠ TABOR 1MP+ --:--

CM (1.1km / m / 8KT)

1Enej SMOLE OŠ DOMŽALE8:00+00:00
2Mark SKUŠEK OŠ KOMENDA MOSTE8:44+00:44
3Jurij STRAŽE OŠ VODICE9:09+01:09
4Matevž KUNC OŠ KAŠELJ9:13+01:13
5Svit PESTOTNIK OŠ TRNOVO9:38+01:38
6Gašper BRIŠNIK OŠ VODICE9:46+01:46
6Rok HERNEC OŠ KAŠELJ9:46+01:46
8Oliver CASAGRANDE OŠ MIRANA JARCA9:59+01:59
8Domen PETROVIČ OŠ ŠTURJE9:59+01:59
10Žan VERBIČ OŠ VODICE10:42+02:42
11Domen ŽURBI OŠ KOMENDA MOSTE10:54+02:54
12Mitija NASTRAN OŠ VODICE11:41+03:41
13Gašper LEŠNJAK OŠ KAŠELJ12:43+04:43
14Jan DUHOVNIK OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA13:35+05:35
15Maj KIMOVEC OŠ VODICE13:57+05:57
16Noa MORI LAZNIK OŠ TABOR 114:04+06:04
17Rok PISTOTNIK OŠ SOSTRO15:48+07:48
18Filip GRAD OŠ KAŠELJ16:15+08:15
19Gašper ZGONEC OŠ KAŠELJ16:54+08:54
20Luka ANDERLUH OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA17:57+09:57
21Mel REHER OŠ TABOR 118:12+10:12
22Rene ŠOŠTARIČ OŠ TABOR 118:33+10:33
23Martin JEVŠEVAR OŠ BREŽICE23:36+15:36
24Anže MIRTIČ OŠ KOMENDA MOSTE25:38+17:38
25Aleks PAHOR OŠ DOBRAVLJE26:04+18:04
26Lin GOMBAČ OŠ SOSTRO26:47+18:47
27Maj TOMAŽIČ OŠ TABOR 128:00+20:00
28Matic SNOJ OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA31:46+23:46
29David LESAR OŠ SOSTRO43:00+35:00
30Aljaž BRENK OŠ DANILE KUMAR45:57+37:57
31Luka DOVŽAN KUKIĆ OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:08:40+60:40
Erik GREGORC OŠ KOMENDA MOSTEMP+ --:--
Luka BOLE OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--

DM (3.7km / m / 21KT)

1Peter TUŠAR GIMNAZIJA JURIJA VEGE31:54+00:00
2Gregor HVALA GIMNAZIJA JURIJA VEGE34:08+02:14
3Boštjan ČERIN ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA36:12+04:18
4Andraž RUPNIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE36:47+04:53
5Patrik ČELIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE40:48+08:54
6Nejc KODRIČ TEHNIŠKI ŠOLSKI CENTER NOVA GO47:01+15:07
7Nejc LAZAR GIMNAZIJA JURIJA VEGE53:10+21:16
8Luka KOTNIK GIMNAZIJA LEDINA55:21+23:27
9Martin BOLE GIMNAZIJA LEDINA59:27+27:33
10Rok PLANINC ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA1:26:10+54:16
11Matej PLESTENJAK GIMNAZIJA LEDINA1:27:46+55:52
12Mark BALTIČ ŠOLSKI CENTER SREČKA KOSOVELA1:30:04+58:10
13Žiga ŠTIFTAR GIMNAZIJA DOMŽALE1:58:53+86:59
14Luka GJURIN GIMNAZIJA DOMŽALE2:03:27+91:33
Jaka KRPIČ VODNIK BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLOMP+ --:--
Andraž MARKELJ BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLOMP+ --:--
Gašper POTOČNIK BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLOMP+ --:--
Timotej RIBIČ BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLOMP+ --:--
Miha VELIKANJE BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLOMP+ --:--
Blaž PETROVIČ GIMNAZIJA BEŽIGRADMP+ --:--
Tilen MAJNIK GIMNAZIJA JURIJA VEGEMP+ --:--
Tim GODEC GIMNAZIJA LEDINAMP+ --:--
David KENE GIMNAZIJA LEDINAMP+ --:--
Ahac ISTENIČ SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLAMP+ --:--
Jaka ROGELJ SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLAMP+ --:--
Nejc ROKAVEC SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLAMP+ --:--
Luka KRALJ GIMNAZIJA DOMŽALEMP+ --:--

EM (3.1km / m / 16KT)

1Martin ŠPENDL GIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDO28:25+00:00
2Urban ŽNIDARŠIČ GIMNAZIJA VIČ30:59+02:34
3Aljaž PAVŠIČ GIMNAZIJA JURIJA VEGE32:53+04:28
4Simon STANONIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE34:05+05:40
5Jan ŠALAMUN GIMNAZIJA MOSTE34:30+06:05
6Aljoša POGAČAR GIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDO36:49+08:24
7Gašper REJEC GIMNAZIJA JURIJA VEGE38:06+09:41
8Maj HORVAT GIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDO39:30+11:05
9Denis KRHLIKAR GIMNAZIJA JURIJA VEGE39:42+11:17
10Matic MOČNIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE39:49+11:24
11Bernard ČIŽMAN ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA42:48+14:23
12Domen VIDIC GIMNAZIJA MOSTE44:32+16:07
13Matej JURCA ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA46:12+17:47
14Aljoša REBOLJ GIMNAZIJA ŠIŠKA46:45+18:20
15Filip Jakob ŠPENDL ŠC PET Ljubljana50:12+21:47
16Anže HADALIN GIMNAZIJA JURIJA VEGE51:39+23:14
17Mark BOGATAJ GIMNAZIJA JURIJA VEGE52:08+23:43
18Žiga JEVŠNIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:00:43+32:18
19Urban PIPAN ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA1:03:20+34:55
20Jan Martin DOBRE ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA1:08:40+40:15
21Gašper REJC GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:17:00+48:35
22Sandi MUHELIČ GIMNAZIJA DOMŽALE1:33:12+64:47
23Andrej GYERGYEK ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA1:33:24+64:59
Rihard PELKO BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLOMP+ --:--
Enej NOVAK GIMNAZIJA ŠIŠKAMP+ --:--
Martin JUSTIN GIMNAZIJA VIČMP+ --:--
Marko RUS ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJAMP+ --:--
Žiga Franjo BULC GIMNAZIJA MOSTEDNF+ --:--
Domen VIDERGAR GIMNAZIJA DOMŽALEDNF+ --:--

AZ (2.3km / m / 15KT)

1Julija FERENC OŠ POLJE26:52+00:00
2Ana ŠALAMUN OŠ ZADOBROVA35:37+08:45
3Klara JAMŠEK OŠ VODICE41:17+14:25
4Eva KREK OŠ POLJANE, 4223 Poljane46:31+19:39
5Nika REHER OŠ TABOR 148:21+21:29
6Mihala KORELC OŠ VODICE48:25+21:33
7Katarina ŠKUFCA OŠ KOMENDA MOSTE50:11+23:19
8Jerneja SLAPNIK ANŽUR OŠ PREŽIHOVEGA VORANCA50:16+23:24
9Eva GREGORINČIČ OŠ TABOR 150:46+23:54
10Špela BELEC OŠ POLJČANE54:19+27:27
11Daša HAREJ OŠ DOBRAVLJE54:45+27:53
12Nina VARDA OŠ TABOR 158:47+31:55
13Nika POLJANŠEK OŠ CERKNO58:55+32:03
14Nika FERLAN OŠ ZADOBROVA1:00:25+33:33
15Ana PROGAR OŠ KAŠELJ1:01:51+34:59
16Nika LAVRIČ OŠ KOMENDA MOSTE1:02:26+35:34
17Sara ĆORALIĆ OŠ ZADOBROVA1:08:04+41:12
18Hana ZAGORC OŠ SOSTRO1:08:49+41:57
19Urška DOLENEC OŠ POLJANE, 4223 Poljane1:09:41+42:49
20Rebeka DOVČ OŠ DANILE KUMAR1:10:57+44:05
21Neža DVORŠAK OŠ TABOR 11:14:33+47:41
22Tjaša SOBOTIČ OŠ POLJČANE1:14:43+47:51
23Tajda ŠPANRING OŠ POLJČANE1:14:55+48:03
24Petra ŽNIDER OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:15:41+48:49
25Tajda PIRIH OŠ CERKNO1:17:05+50:13
26Patricija PRIMOŽIČ OŠ VODICE1:18:49+51:57
27Ana HORVAT OŠ ZADOBROVA1:19:51+52:59
28Nives CUKJATI OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:21:17+54:25
29Lavra ŠTRUMBELJ OŠ ŠKOFLJICA1:21:40+54:48
30Tija ALABANDA OŠ VALENTINA VODNIKA1:21:46+54:54
31Maja PURG OŠ POLJČANE1:24:50+57:58
32Mihela BRODNIK OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:25:33+58:41
33Elena KORADIN OŠ DOBRAVLJE1:26:15+59:23
34Tina RŽEK OŠ POLJANE, 4223 Poljane1:27:52+61:00
35Aleksandra SIMOVSKI OŠ POLJE1:41:28+74:36
36Anja JAVORNIK OŠ POLJE1:46:36+79:44
Ana ŠIJANEC OŠ VODICEMP+ --:--

BZ (1.8km / m / 13KT)

1Ana Pia POGAČAR OŠ KOMENDA MOSTE16:10+00:00
2Jedert JEVŠEVAR OŠ BREŽICE16:48+00:38
3Zala ZAVRL OŠ KOMENDA MOSTE26:10+10:00
4Karmen POTOČNIK OŠ POLJANE, 4223 Poljane28:33+12:23
5Anja ŠUBIC OŠ POLJANE, 4223 Poljane29:43+13:33
6Marcela JAMŠEK OŠ VODICE30:58+14:48
7Nika FÜLEKI OŠ VODICE31:37+15:27
8Dora PESTOTNIK OŠ TRNOVO31:48+15:38
9Sara DUREN OŠ DOBRAVLJE36:59+20:49
10Neža JUSTIN OŠ POLJANE, 4223 Poljane37:29+21:19
11Staška BIZJAK UDVANC OŠ VALENTINA VODNIKA39:32+23:22
12Manca MENCIN OŠ KAŠELJ40:36+24:26
13Kristina VELJKOVIČ OŠ TABOR 140:57+24:47
14Ivana MOŽINA OŠ DOBRAVLJE42:12+26:02
15Kaja MIHAJLOVIČ OŠ TABOR 146:41+30:31
16Lara BRATINA OŠ DOBRAVLJE50:50+34:40
17Bina BEDRAČ PLAZOVNIK OŠ TABOR 153:41+37:31
18Kristina SAJOVEC OŠ ŠKOFLJICA55:39+39:29
19Katarina FABIANI OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA55:52+39:42
20Eva VELE OŠ TABOR 156:50+40:40
21Lara PODJAVERŠEK OŠ TABOR 11:00:01+43:51
22Ana GOLOB-PIRJEVEC OŠ DOBRAVLJE1:02:25+46:15
23Neja BOGATAJ OŠ CERKNO1:05:11+49:01
24Mateja SLAPNIK ANŽUR OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:08:50+52:40
25Anja BOLE OŠ DOBRAVLJE1:14:37+58:27
26Ana VITRIH OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA1:26:54+70:44
27Vita FOSTER OŠ TABOR 11:27:43+71:33
28Anaja LELJAK OŠ ŠKOFLJICA1:30:34+74:24
29Ana HAFNER OŠ POLJANE, 4223 Poljane1:37:45+81:35
30Ada SIMIČ OŠ VALENTINA VODNIKA1:42:09+85:59
Nina DOMNIK OŠ CERKNOMP+ --:--
Lara ZLATIPER OŠ CERKNOMP+ --:--
Deja RAZPET OŠ CERKNOMP+ --:--
Nuša ČEBRON OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--
Ana RUPAR OŠ POLJANE, 4223 PoljaneMP+ --:--
Neža ŠKERLJ OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJAMP+ --:--

CZ (1.1km / m / 8KT)

1Zala ŠPENKO OŠ ŠMARTNO POD ŠMARNO GORO8:33+00:00
2Nika RAVNIKAR OŠ KOMENDA MOSTE8:39+00:06
3Katja ZGONEC OŠ KAŠELJ9:16+00:43
4Katja BABIČ OŠ VODICE9:31+00:58
5Zarja KMETIČ OŠ OSKARJA KOVAČIČA, Škofije10:40+02:07
6Lucija NOVAK OŠ SOSTRO10:44+02:11
7Nika GUBENŠEK OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA10:52+02:19
8Metka KUNSTELJ OŠ VODICE11:19+02:46
9Zarja COLNAR OŠ VODICE11:44+03:11
10Rebeka KAMŠEK OŠ KAŠELJ11:47+03:14
11Nika FERŠ OŠ TABOR 112:03+03:30
12Zala FERENC OŠ POLJE13:33+05:00
13Špela RAKUN OŠ VODICE13:38+05:05
14Nina MCQUARRIE OŠ KOMENDA MOSTE13:50+05:17
15Pija BURGER OŠ RODICA15:27+06:54
15Lea SAVIČ OŠ TABOR 115:27+06:54
17Gitica JAKOPIN OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA16:40+08:07
18Zoja RAZPOTNIK OŠ KOMENDA MOSTE17:20+08:47
19Katarina ANDERLUH OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA18:25+09:52
20Saba JAVORNIK OŠ SOSTRO21:47+13:14
21Tamara JAKOPOVIČ OŠ TABOR 123:00+14:27
22Neža ŠTRICELJ OŠ KOMENDA MOSTE23:01+14:28
23Tina KERN OŠ KOMENDA MOSTE23:57+15:24
24Žanet BABNIK OŠ SOSTRO25:56+17:23
25Manca VERTAČNIK OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA31:47+23:14
26Maja LAH OŠ KOMENDA MOSTE41:23+32:50
Brina BRENK OŠ DANILE KUMARMP+ --:--
Neža ZUPAN OŠ KOSEZEMP+ --:--
Nikolina PELEMIŠ OŠ TABOR 1MP+ --:--

DZ (2.9km / m / 16KT)

1Nuša JERAM GIMNAZIJA JURIJA VEGE32:44+00:00
2Veronika BURGER GIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDO44:29+11:45
3Tina ARH GIMNAZIJA BEŽIGRAD48:52+16:08
4Lara JERMAN GIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDO53:57+21:13
5Eva CASAGRANDE GIMNAZIJA POLJANE1:03:11+30:27
6Tadeja ŽAKELJ GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:11:09+38:25
7Monika HODNIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:12:23+39:39
8Ema RADOVAN GIMNAZIJA BEŽIGRAD1:12:58+40:14
9Tjaša BAŠKOVČ GIMNAZIJA LEDINA1:25:46+53:02
Maja BEŠTER BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLOMP+ --:--
Nina KONČAN SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLAMP+ --:--
Laura KUMBERGER SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLAMP+ --:--
Petra ŠKRAP ŠOLSKI CENTER SREČKA KOSOVELAMP+ --:--
Katarina MALOVRH BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLODNF+ --:--
Anja OREHEK BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLODNF+ --:--

EZ (2.7km / m / 16KT)

1Marjeta LIPUŽIČ GIMNAZIJA BEŽIGRAD28:56+00:00
2Monika RAVNIKAR GIMNAZIJA BEŽIGRAD33:44+04:48
3Katjuša POLJANJŠEK GIMNAZIJA JURIJA VEGE34:42+05:46
4Ajda LEMUT SREDNJA ŠOLA VENO PILON41:15+12:19
5Nina ČERNIGOJ SREDNJA ŠOLA VENO PILON42:02+13:06
6Urša BEGUŠ GIMNAZIJA JURIJA VEGE43:40+14:44
7Brina FOŠKI GIMNAZIJA JOŽETA PLEČNIKA LJUB48:10+19:14
8Lara GANTAR GIMNAZIJA JURIJA VEGE56:33+27:37
9Deja PRAPROTNIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE56:50+27:54
10Maša BAHOVEC GIMNAZIJA DOMŽALE58:45+29:49
11Klara MERŠE ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA1:00:35+31:39
12Petra TRČEK GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:00:46+31:50
13Lea RUŽIČ GIMNAZIJA BEŽIGRAD1:03:45+34:49
14Blažka RUPNIK GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:06:46+37:50
15Špela KUNSTELJ ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA1:11:04+42:08
16Janina OGRIN SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA1:23:16+54:20
17Eva TUŠEK SREDNJA VZGOJITELJSKA ŠOLA IN1:23:52+54:56
18Anja HUMAR GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:28:08+59:12
19Lara DROLE SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA1:29:10+60:14
20Tjaša KOGOVŠEK GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:32:14+63:18
21Tjaša BAHOVEC SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA1:34:10+65:14
22Hana RIJAVEC GIMNAZIJA JURIJA VEGE1:51:49+82:53
23Nika ČERNE BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLO2:03:33+94:37
Maja UMEK GIMNAZIJA BEŽIGRADMP+ --:--
Jana KETE SREDNJA ŠOLA VENO PILONMP+ --:--
Maša SELAN SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLAMP+ --:--
Andreja MERŠE ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJAMP+ --:--
Andreja BATISTA SREDNJA VZGOJITELJSKA ŠOLA INMP+ --:--
Natalija TRČEK SREDNJA VZGOJITELJSKA ŠOLA INMP+ --:--
Pia DOBRAVEC GIMNAZIJA JURIJA VEGEDNF+ --:--
Neja ČESNIK SREDNJA ŠOLA VENO PILONDNF+ --:--

F (1.1km / m / 8KT)

1Lenka RAZINGER CIRIUS, VIPAVA26:09+00:00
2Larisa BITIČI CIRIUS, VIPAVA26:27+00:18
3Ema ŠKRLJ CIRIUS, VIPAVA30:31+04:22
4Aleks SLOKAR CIRIUS, VIPAVA31:04+04:55
5Dominik ČESNIK CIRIUS, VIPAVA37:37+11:28
6Aleks ŠKVARČA CIRIUS, VIPAVA42:41+16:32
Erik PIBERNIK OŠ METLIKAMP+ --:--

1994 (3.7km / m / 21KT)

1Anže VODEB GIMNAZIJA LEDINA51:30+00:00