Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Šprint SOL 1 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Koper / Capodistria, 22. 11. 2015

M12 (1.89km / 45m / 11KT)

1Luka AnderluhOK Polaris 16:29+00:00
2Aljaž ČelikOK Azimut 16:31+00:02
3Rok KernOK Komenda 19:37+03:08
4Sebastian KriscjakGAJA 20:36+04:07
5Denis GregorcOK Komenda 21:06+04:37
6Jani BratožPD Ajdovščina 31:51+15:22
7Sebastjan PečarGAJA 34:11+17:42
8Daniel ChioccaGOCAI 34:46+18:17
9Janoš KrkočPD Ajdovščina 51:25+34:56
10Andraž SamecPD Ajdovščina 52:58+36:29
Tilen ZupanOK Komenda MP+ --:--
Nejc TurkOK Komenda DNF+ --:--
Žiga GroffOK Azimut DNF+ --:--

M16 (2.53km / 50m / 14KT)

1Leonardo BonfiglioliGAJA 15:21+00:00
2Maks RodmanPD Ajdovščina 15:22+00:01
3Erik GregorcOK Komenda 17:30+02:09
4Vid KerestešOK Trzin 23:33+08:12
5Kristjan KalcGAJA 24:59+09:38
6Urban KrkočPD Ajdovščina 31:32+16:11
7Nejc DomnikOK Azimut 32:30+17:09
Francesco GulicGAJA MP+ --:--

M18 (3.24km / 55m / 17KT)

1Mark BogatajOK Azimut 14:14+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 14:56+00:42
3Matic BlažOK Komenda 15:09+00:55
4Matej ŠkarabotOK Polaris 17:39+03:25
5Tjaž GantarOK Azimut 17:52+03:38
6Gašper PetrovičOK Polaris 19:00+04:46
7Aljoša PogačarOK Komenda 21:19+07:05
8Jernej VidaliGAJA 23:46+09:32

M21 (3.64km / 60m / 16KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 14:39+00:00
2Matjaž ŠtanfelOK Azimut 14:53+00:14
3Tibor MrakOK Azimut 15:03+00:24
4Jan DovčOK Tivoli 15:10+00:31
5Peter TušarOK Azimut 15:13+00:34
6Gregor HvalaOK Azimut 16:22+01:43
7Blaž PetrovičOK Polaris 16:42+02:03
8Sergiy MuchidinovU.S. Aldo Moro Paluzza 17:03+02:24
9Simon StanonikOK Azimut 17:13+02:34
10Vid BogovičOK Brežice 17:20+02:41
11Iztok RojcOK Polaris 17:23+02:44
11Jošt LapajneOK Azimut 17:23+02:44
13Aljaž PavšičOK Azimut 18:51+04:12
14Matic MočnikOK Azimut 20:00+05:21
15David ČuferPD Ajdovščina 20:21+05:42
16Matej JurcaOK Tivoli 23:15+08:36
17Nejc RojcOK Azimut 23:42+09:03
18Andraž DreščekOK Azimut 37:51+23:12
Aljaž BorštnikOK Tivoli DNF+ --:--

M35 (3.24km / 55m / 17KT)

1Dušan PetrovičOK Polaris 16:08+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 16:14+00:06
3Gregor AnderluhOK Polaris 16:45+00:37
4Klemen KendaOK Azimut 18:29+02:21
5Jožko JazbarOK Azimut 18:33+02:25
5Miro ŠalamunOK Polaris 18:33+02:25
7Andrea FoschianSemiperdo 18:44+02:36
8Gregor PavličGAJA 18:50+02:42
9Aleš PoljanšekOK Azimut 19:22+03:14
10Iztok KavšekOK Komenda 19:41+03:33
11Natan OstermanOK Polaris 20:03+03:55
12Valter FoškiOK Polaris 20:07+03:59
13Janez CimermanOK Azimut 20:46+04:38
14Gregor ZupanOK Komenda 20:55+04:47
15Marco ManciniORIENTEERING TRIESTE 21:30+05:22
16Borut SeljakOK Komenda 23:40+07:32
17Igor BončinaOK Azimut 23:42+07:34
18Krešo KerestešOK Trzin 23:43+07:35
19Alessio RozziGAJA 23:53+07:45
20Marko De LuisaGAJA 24:56+08:48
21Boštjan BogatajOK Azimut 27:30+11:22
22Sandi LovrečičOKPT 28:35+12:27
23Rok SušnikOK Azimut 30:26+14:18
24Matej VidičOK Azimut 37:22+21:14
Tomaž GroffOK Azimut DNF+ --:--
Aleš ZupanOK Polaris DNF+ --:--
Peter FerlugaGAJA DNF+ --:--

M50 (2.71km / 40m / 12KT)

1Mauro ClementeGAJA 14:16+00:00
2Cesare TarabocchiaOK Azimut 14:25+00:09
3Silvij MočnikOK Azimut 15:31+01:15
4Paolo PizzamusGAJA 15:40+01:24
5Aleš BorštnikOK Tivoli 16:22+02:06
6Stanko ČuferPD Ajdovščina 17:46+03:30
7Ivo KetePD Ajdovščina 18:46+04:30
8Fiorenzo RuzzierGAJA 19:10+04:54
9Vojko KacinOK Azimut 19:35+05:19
10Alberto ZambiasiPunto K 19:53+05:37
11Pavel RejecOK Azimut 20:58+06:42
12Janko LapajneOK Azimut 21:20+07:04
13Vlado SedejOK Azimut 23:00+08:44
14Dragan KrivičićOKPT 24:12+09:56
15Davide ChioccaGOCAI 27:16+13:00
16Janez ZavrlOK Komenda 29:50+15:34
Fulvio PacorGAJA DNF+ --:--

MŽ10 (1.35km / 30m / 9KT)

1Rok BogatajOK Azimut 13:39+00:00
2Anja De LuisaGAJA 14:00+00:21
3Matej FerlugaGAJA 24:02+10:23

REKREATIVNA (2.71km / 40m / 12KT)

1Tomaž Pust 16:27+00:00
2Fiorella LinSemiperdo 27:51+11:24
3Petra Stojan 29:45+13:18
Maja Zaman GroffOK Azimut DNF+ --:--

ZAČETNIKI (1.89km / 45m / 11KT)

1Jan Cokan 20:45+00:00
2Oskar FoškiOK Polaris 20:48+00:03
3Žana RojcOK Polaris 22:32+01:47
4Romana ZupanOK Komenda 23:58+03:13
5Vital VatovecOK Polaris 24:46+04:01
6Ana Maja AnderluhOK Polaris 24:52+04:07
7Brina KoellnerOK Komenda 27:25+06:40
8Družina Kladnik 41:27+20:42
9Gregor KodermacPD Ajdovščina 44:47+24:02
10Hana SlokarPD Ajdovščina 50:20+29:35
11Mia LičenPD Ajdovščina 50:22+29:37
Anamarija ErzetičOK Polaris MP+ --:--
Ema GroffOK Azimut DNF+ --:--

Ž12 (1.89km / 45m / 11KT)

1Iris Aurora PecorariSemiperdo 18:31+00:00
2Manja LebanOK Azimut 19:18+00:47
3Veronika StarcGAJA 36:14+17:43
4Zala ZabukovecPD Ajdovščina 57:37+39:06
5Mia KrušecPD Ajdovščina 71:50+53:19
Nastja FerlugaGAJA DNF+ --:--

Ž16 (2.53km / 50m / 14KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 17:02+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 17:04+00:02
3Ana Pia PogačarOK Komenda 17:06+00:04
4Ana ŠalamunOK Polaris 18:11+01:09
5Andreja PeršičPD Ajdovščina 18:55+01:53
6Lara BratinaPD Ajdovščina 22:43+05:41
7Rebeka DovčOK Tivoli 23:06+06:04
8Patricija PrimožičOK Komenda 23:31+06:29
9Anja ŠkarabotOK Polaris 23:34+06:32
10Teja TušarOK Azimut 24:12+07:10
11Tina KernOK Komenda 26:49+09:47
12Sara DurnPD Ajdovščina 33:31+16:29
13Lara ZupanOK Komenda 36:12+19:10
14Katarina Eva AnderluhOK Polaris 58:31+41:29
Sara FučkaPD Ajdovščina MP+ --:--
Deja RazpetOK Azimut DNF+ --:--
Urša MikeliOK Komenda DNF+ --:--

Ž18 (3.25km / 55m / 16KT)

1Lara GantarOK Azimut 17:58+00:00
2Polona JezeršekOK Komenda 19:13+01:15
3Monika RavnikarOK Komenda 19:15+01:17
4Brina FoškiOK Polaris 20:39+02:41
5Michela JermanORIENTEERING TRIESTE 21:18+03:20
6Zala ZavrlOK Komenda 22:58+05:00
7Mineja LebanOK Azimut 34:29+16:31

Ž21 (3.25km / 55m / 16KT)

1Eneja OstermanOK Polaris 16:46+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 17:07+00:21
3Mojca FlerinKamniški OK 18:20+01:34
4Tajda FoškiOK Polaris 19:48+03:02
5Clizia ZambiasiSemiperdo 20:00+03:14
6Urša TomažinOK Azimut 24:49+08:03
7Lorenza PravatoGAJA 27:18+10:32
8Barbara KmetecKamniški OK 28:18+11:32
9Marina SikerinaU.S. Aldo Moro Paluzza 30:08+13:22
Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli DNF+ --:--
Jerca BernikŠOK DNF+ --:--

Ž35 (2.71km / 40m / 12KT)

1Elisabetta TadinaORIENTEERING TRIESTE 16:00+00:00
2Mojca FoškiOK Polaris 16:40+00:40
3Lidija HribarKamniški OK 16:45+00:45
4Chiara SepinGAJA 17:05+01:05
5Anka KuzminSemiperdo 17:38+01:38
6Margareta PavličGAJA 18:22+02:22
7Irena Hacin KölnerOK Komenda 18:52+02:52
8Federica VisintinSemiperdo 19:55+03:55
9Alenka Vuga SeljakOK Komenda 20:13+04:13
10Anja BabičOK Trzin 24:24+08:24
11Jadranka DrobničOK Azimut 40:24+24:24

Ž45 (2.53km / 50m / 14KT)

1Marjanca PoljanšekOK Azimut 21:05+00:00
2Marija AnderluhOK Polaris 21:53+00:48
3Vlasta JarcGOCAI 23:18+02:13
4Marjana RejecOK Azimut 25:11+04:06
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 27:35+06:30
6Daniela DalpiazPunto K 30:06+09:01
7Damjana JeršeOK Polaris 41:54+20:49
8Marija KovačPD Ajdovščina 47:11+26:06