Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 2, DP ultra dolge - ultra dolga

Orientacijski klub Polaris, Hrastovec, 2. 4. 2017

M12 (1.5km / 25m / 9KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 12:01+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 15:27+03:26
3Paul ReicherOLCG 16:15+04:14
4Elias MonsbergerOC Fürstenfeld 16:22+04:21
5Thomas MaierOC Fürstenfeld 17:25+05:24
6Roland RochOC Fürstenfeld 26:30+14:29
7Laurenz EggerOC Fürstenfeld 38:01+26:00
Miklavž GrumOK Komenda DNS+ --:--

M14 (2.9km / 50m / 10KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 24:21+00:00
2Peter BrabekOC Fürstenfeld 25:13+00:52
3Jakob ZrimOC Fürstenfeld 28:04+03:43
4Joel PrutschOC Fürstenfeld 28:45+04:24
5Martin JevševarOK Brežice 29:36+05:15
6Matevž KuncOK Tivoli 29:59+05:38
7Domen ŽurbiOK Komenda 30:43+06:22
8Enej LogarOK Azimut 31:06+06:45
9Rok KernOK Komenda 34:11+09:50
10Aljaž ČelikOK Azimut 40:20+15:59
11Luka AnderluhOK Polaris 43:55+19:34
12Aljaž ObidOK Azimut 46:31+22:10
Timotej HribarOK Brežice MP+ --:--
Natan Maj PoženelOK Azimut MP+ --:--
Svit Pestotnik StresOK Polaris DNS+ --:--
Nejc ZorkoOK Brežice MP+ --:--

M16 (5.5km / 170m / 13KT)

1Kilian ZapfOC Fürstenfeld 56:16+00:00
2Tobias TeichmannSUSO 63:46+07:30
3Jan GobecVihor 64:22+08:06
4Domen KavčičOK Komenda 66:22+10:06
5Gregor KuncOK Tivoli 73:35+17:19

M18 (8.1km / 200m / 15KT)

1Leo HolperOC Fürstenfeld 66:09+00:00
2Herwig Jun. AllwingerLAC 75:17+09:08
3Lukas NovakLAC 77:47+11:38
4Gašper PetrovičOK Polaris 78:29+12:20
5Matej ŠkarabotOK Polaris 84:47+18:38
6Elias WachmannOC Fürstenfeld 90:46+24:37
7Christian HaiderOC Fürstenfeld 103:46+37:37
8Jure KavčičOK Komenda 115:42+49:33
Gašper ČopiOK Azimut DNF+ --:--
Max KrammerOLCG DNS+ --:--
Jan KundörferSUSO DNS+ --:--

M21A (8.1km / 200m / 15KT)

1Vid BogovičOK Brežice 69:34+00:00
2Simon KurinčičOK Komenda 84:39+15:05
3Franc KnapOK Azimut 88:42+19:08
4Felix HirschbeckOLCG 96:33+26:59
5Elio GoljaOK Polaris 123:57+54:23
Valentin ErženOK Azimut DNS+ --:--

M21B (4.3km / 100m / 12KT)

1Dietmar HoferSUSO 38:39+00:00
2Franc MalusOK Komenda 39:50+01:11
3Janez ZavrlOK Komenda 42:03+03:24
4Emil KacinOK Azimut 48:02+09:23
5Christopher ImmervollSUSO 49:13+10:34
6Rainer KundörferSUSO 55:05+16:26
7Matej VidičOK Azimut 55:30+16:51
8Boštjan BogatajOK Azimut 56:02+17:23
Francisco DelgadoOK Variopintos ZG DNS+ --:--
Reinhold LuegerSUSO MP+ --:--

M21E (16km / 450m / 28KT)

1Christian PfeiferOLCG 106:20+00:00
2Andraz HribarOK Brežice 108:27+02:07
3Jan DovčOK Tivoli 116:28+10:08
4Jaka PiltaverOK Brežice 116:34+10:14
5Gregor HvalaOK Azimut 121:24+15:04
6Matic BlažOK Komenda 125:07+18:47
7Peter TušarOK Azimut 125:15+18:55
8Stefan KubelkaLAC 131:24+25:04
9Ivan Boyadzhiev ml.MOK 131:41+25:21
10Klaus KrischanOC Fürstenfeld 140:58+34:38
11Rajko KračunKamniški OK 142:58+36:38
12Matej KostanjevecMOK 146:02+39:42
12Bojan JevševarOK Brežice 146:02+39:42
14Blaž KölnerOK Komenda 153:05+46:45
15Andrej CimermanOK Polaris 163:06+56:46
16Miro ŠalamunOK Polaris 166:49+60:29
17Leon KropivšekMOK 167:43+61:23
18Denis KokeljKamniški OK 170:18+63:58
19Boris ErženŠOK 183:59+77:39
20Gregor ZupanOK Komenda 190:07+83:47
21Stanislav KustecMOK 198:51+92:31
22Aleš ČerinOK Tivoli 263:01+156:41
Aljoša PečarMOK DNS+ --:--
Philipp KnieselOC Fürstenfeld DNS+ --:--
Dominik KirinJAP DNF+ --:--

M35 (8.1km / 200m / 15KT)

1Boris BaumanMOK 64:07+00:00
2Tihomir SalopekOK Azimut 65:00+00:53
3Aleš PoljanšekOK Azimut 76:20+12:13
4Rupert HoferOLCG 76:52+12:45
5Iztok RojcOK Polaris 78:07+14:00
6Thomas VeitsbergerOC Fürstenfeld 80:26+16:19
7Arno HussSU Klagenfurt 82:16+18:09
8Alexander KrobothLAC 84:03+19:56
9Klemen KendaOK Azimut 85:24+21:17
10Gregor RajOK SG 87:48+23:41
11Primož MikložičMOK 91:16+27:09
12Marko ObidOK Azimut 100:50+36:43
13Herfried TrummerOC Fürstenfeld 101:47+37:40
Rok PestotnikOK Polaris DNS+ --:--
Tomislav KaniškiMaksimir DNS+ --:--
Petar DelićMaksimir DNS+ --:--
Helmut Grassinger DNF+ --:--

M45 (5.5km / 170m / 13KT)

1Wilfried RennerOLCG 39:51+00:00
2Reinhard GröllOLCG 48:01+08:10
3Herwig AllwingerLAC 48:06+08:15
4Damir GobecVihor 48:15+08:24
5Martin SchmidLAC 49:02+09:11
6Gottfried ScheiklOC Fürstenfeld 50:12+10:21
7Jožko JazbarOK Azimut 51:19+11:28
8Ewald GlatzOLCG 53:12+13:21
9Valter FoškiOK Polaris 55:53+16:02
10Tomaž PustOK Komenda 56:34+16:43
11Robert KuncOK Tivoli 58:33+18:42
12Gernot KrammerOLCG 59:01+19:10
13Armin FriessnigOC Fürstenfeld 59:04+19:13
14Silvij MočnikOK Azimut 61:44+21:53
15Simon ČopiOK Azimut 66:11+26:20
16Gerhard JöbstlOLCG 69:26+29:35
17Igor BončinaOK Azimut 69:31+29:40
18Harald ZeinerOLCG 70:43+30:52
19Aleš BorštnikOK Tivoli 77:15+37:24
20Robert BenkoOK Polaris 82:41+42:50
21Georg PregartnerSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 85:20+45:29

M55 (4.3km / 100m / 12KT)

1Hannes PacherSUSO 30:19+00:00
2Joachim FriessnigOC Fürstenfeld 31:33+01:14
3Franz HartingerLAC 33:52+03:33
4Günter KradischnigOLCG 35:14+04:55
5Ivan BoyadzhievMOK 43:21+13:02
6Marijan LebanOK Azimut 44:43+14:24
7Willibald OffnerHSV Graz 45:22+15:03
8Karl FinkOLCG 46:31+16:12
9Roman SladičŠOK 51:07+20:48
10Črtomir KnapOK Azimut 53:04+22:45
11Vlado SedejOK Azimut 54:25+24:06
12Karl PongratzPinkafeld 55:35+25:16
Janko LapajneOK Azimut MP+ --:--
Josef PolsterHSV Spittal MP+ --:--

MŽ10 (1.2km / 10m / 7KT)

1Rok BogatajOK Azimut 08:42+00:00
2Neža ObidOK Azimut 11:44+03:02
3Nea ErženOK Azimut 11:48+03:06
4Mojca KuncOK Tivoli 12:05+03:23
5Jan CokanOK Komenda 16:16+07:34
6Ema Pika RajOK SG 18:19+09:37
7Brina KölnerOK Komenda 23:33+14:51

otroška (1.2km / 10m / 7KT)

1Nika ErženOK Azimut 15:56+00:00
2Jerca KurinčičOK Komenda 18:09+02:13
3Ana Maja AnderluhOK Polaris 19:08+03:12
4Jakob KurinčičOK Komenda 20:18+04:22
5Anže KölnerOK Komenda 21:06+05:10
6Jakob GoričkiOK Polaris 23:47+07:51

REKREATIVNA (4.3km / 100m / 12KT)

1Eva KailbauerOC Fürstenfeld 37:29+00:00
2Thomas Hoelzer 39:37+02:08

ZAČETNIKI (1.5km / 25m / 9KT)

1Elisabeth ReicherOLCG 18:47+00:00
2Martin FerencOK Tivoli 21:38+02:51
3Dilania HoelzerOK Komenda 24:58+06:11
4Tamino HoelzerOK Komenda 26:48+08:01
5Ožbej MalusOK Komenda 51:39+32:52
Marinka ČerinOK Tivoli MP+ --:--

Ž12 (1.5km / 25m / 9KT)

1Tinka FerencOK Tivoli 17:04+00:00
2Lucija KavčičOK Komenda 18:36+01:32
3Dorja SalopekOK Azimut 20:52+03:48
4Vita MalusOK Komenda 23:05+06:01
5Teresa MonsbergerSUSO 24:23+07:19
6Camilla AigmüllerSUSO 34:08+17:04
Luna Pestotnik StresOK Polaris DNS+ --:--

Ž14 (2.8km / 45m / 10KT)

1Katja BabičOK Komenda 24:12+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 26:54+02:42
3Karin PustOK Komenda 29:41+05:29
4Teja TušarOK Azimut 31:51+07:39
5Tina KernOK Komenda 32:57+08:45
6Flora AigmüllerSUSO 33:48+09:36
7Manja LebanOK Azimut 34:34+10:22
8Hannah WinklerSUSO 35:43+11:31
9Zala FerencOK Tivoli 37:52+13:40
10Anja ŠkarabotOK Polaris 43:47+19:35
11Nina Sofia Mc QuarrieOK Komenda 44:04+19:52
12Katarina Eva AnderluhOK Polaris 54:47+30:35
Vedrana MaršićOK Brežice DNF+ --:--
Zala ŠpenkoOK Komenda DNS+ --:--

Ž16 (4.3km / 100m / 12KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 44:37+00:00
Tijana LebanOK Azimut DNS+ --:--

Ž18 (5.5km / 170m / 13KT)

1Elena ZeinerOLCG 53:22+00:00
2Marie MaierOLCG 57:46+04:24
3Anna LuegerSUSO 57:49+04:27
4Zala ZavrlOK Komenda 59:46+06:24
5Polona JezeršekOK Komenda 64:27+11:05
6Nika PoljanšekOK Azimut 69:02+15:40
7Jana SitteSUSO 70:27+17:05
8Magdalena StandhartingerSUSO 70:36+17:14
9Mineja LebanOK Azimut 91:51+38:29
10Anna HoferOLCG 105:21+51:59
Viktoria KnauderSUSO DNS+ --:--
Laura SladekSUSO DNS+ --:--

Ž21B (2.9km / 50m / 10KT)

1Katja DovčOK Tivoli 32:08+00:00
2Petra StojanOK Komenda 36:55+04:47
3Romana ZupanOK Komenda 37:03+04:55
4Nataša BogatajOK Azimut 49:40+17:32
5Klara ZeinerOLCG 50:50+18:42
6Lara ZupanOK Komenda 54:30+22:22
7Damjana JeršeOK Polaris 60:31+28:23
8Petra ParadižOK Komenda 70:56+38:48
Lisa GlatzOLCG DNF+ --:--

Ž21E (10.6km / 270m / 22KT)

1Mirja PavićJAP 98:03+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 105:00+06:57
3Maren HerrgesellOLCG 108:05+10:02
4Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 123:06+25:03
5Tina ZagorcKamniški OK 124:38+26:35
6Tajda FoškiOK Polaris 125:04+27:01
7Brina FoškiOK Polaris 139:57+41:54
8Urša TomažinOK Azimut 141:45+43:42
9Verena GlatzOLCG 148:11+50:08
10Monika RavnikarOK Komenda 152:50+54:47
11Sylvia GlatzOLCG 154:02+55:59
12Ana PlavčakŠOK 165:06+67:03

Ž35 (4.3km / 100m / 12KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 37:23+00:00
2Lidija HribarKamniški OK 42:57+05:34
3Judit AllwingerLAC 43:13+05:50
4Ivana GobecVihor 45:07+07:44
5Mojca FoškiOK Polaris 52:24+15:01
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 59:22+21:59
7Jasmine AuerLAC 69:45+32:22

Ž45 (2.9km / 50m / 10KT)

1Brigitte MagetSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 36:16+00:00
2Michaela GröllOLCG 37:04+00:48
3Luise OswaldPinkafeld 38:29+02:13
4Maria HartingerLAC 42:53+06:37
5Marjanca PoljanšekOK Azimut 45:32+09:16
6Marija AnderluhOK Polaris 46:23+10:07
7Elisabeth ZeinerOLCG 49:08+12:52
8Michaela EgarterOC Fürstenfeld 52:31+16:15
9Alenka ŠkarabotOK Polaris 57:18+21:02
10Rosemarie KrischanOC Fürstenfeld 64:19+28:03
11Natalija Kunc RešekOK Tivoli 74:11+37:55