Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL1 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Črni Vrh nad Idrijo, 4. 11. 2017

A (5.35km / 250m / 19KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 49:07+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 57:45+08:38
3Tihomir SalopekOK Azimut 60:22+11:15
4Ambrož RupnikOK Azimut 67:28+18:21
5Blaž KölnerOK Komenda 68:39+19:32
6Urban GregorcPD Ajdovščina 73:48+24:41
7Stanko ČuferPD Ajdovščina 78:07+29:00
8Janko Bačnar 80:34+31:27
9Marko ObidOK Azimut 83:03+33:56
10Valentin ErženOK Azimut 85:27+36:20
11Tomaž PustOK Komenda 85:34+36:27
12Ivo KetePD Ajdovščina 97:15+48:08
13Boris ErženŠOK 97:56+48:49
Aljaž ČerneOK Tivoli DNS+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut DNS+ --:--

B (3.98km / 150m / 15KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 42:11+00:00
2Jernej ZormanOK Komenda 44:41+02:30
3Simon KurinčičOK Komenda 49:19+07:08
4Rok KernOK Komenda 57:58+15:47
5Katja BabičOK Komenda 59:07+16:56
6Manja LebanOK Azimut 59:08+16:57
7Aljaž ČelikOK Azimut 60:13+18:02
8Andraž RupnikOK Azimut 62:34+20:23
9Urša TomažinOK Azimut 62:38+20:27
10Jošt RovtarOK Azimut 64:24+22:13
11Igor BončinaOK Azimut 64:36+22:25
12Boštjan BogatajOK Azimut 67:23+25:12
13Franc MalusOK Komenda 67:53+25:42
14Kristjan GantarOK Azimut 68:04+25:53
15Tina KernOK Komenda 68:15+26:04
16Ana PlavčakŠOK 69:58+27:47
17Nika RavnikarOK Komenda 73:26+31:15
18Irena Hacin KölnerOK Komenda 74:05+31:54
19Karin PustOK Komenda 75:13+33:02
20Aljaž ObidOK Azimut 80:00+37:49
21Deja RazpetOK Azimut 80:38+38:27
22Klemen Zibelniksmucka.com 82:23+40:12
23Špela TrunkOK Komenda 82:30+40:19
24Petra ParadižOK Komenda 84:27+42:16
25Damjana GantarOK Azimut 85:04+42:53
26Vita MalusOK Komenda 90:03+47:52
26Lucija KavčičOK Komenda 90:03+47:52
28Janko LapajneOK Azimut 95:07+52:56
28Roman SladičŠOK 95:07+52:56
30Petra StojanOK Komenda 114:16+72:05
31Jakob ValičPD Ajdovščina 149:48+107:37
Jure PlevelOK Komenda MP+ --:--
Matej VidičOK Azimut MP+ --:--
Silvo BabičOK Komenda MP+ --:--
Tajda BogatajOK Azimut MP+ --:--

C (2.46km / 80m / 9KT)

1Neža ObidOK Azimut 17:57+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 18:40+00:43
3Nea ErženOK Azimut 18:49+00:52
4Jan CokanOK Komenda 19:35+01:38
5Nejc TrunkOK Komenda 20:35+02:38
6Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 21:59+04:02
7Dorja SalopekOK Azimut 22:56+04:59
8Luka ŠvigeljOK Komenda 23:38+05:41
9Arlina LetonjaOK Azimut 23:51+05:54
10Timotej Šuc 24:22+06:25
11Miha GmajnerOK Komenda 25:03+07:06
12Brina KölnerOK Komenda 25:04+07:07
13Andrej ErjavecOK Azimut 25:24+07:27
14Marta MalusOK Komenda 25:39+07:42
15Nataša BogatajOK Azimut 26:10+08:13
16Neža TrunkOK Komenda 26:12+08:15
17Borut GantarOK Azimut 28:15+10:18
18Barbara ČibejOK Azimut 28:44+10:47
19Anže KölnerOK Komenda 29:20+11:23
20Primož GantarOK Azimut 31:08+13:11
21Jakob KurinčičOK Komenda 33:14+15:17
22Nina SaksidaOK Komenda 34:16+16:19
23Naja LončarOK Komenda 34:55+16:58
24Simon Erik JerebičOK Komenda 35:38+17:41
25Maja ObidOK Azimut 35:59+18:02
26Zala Serženta SeljakOK Azimut 36:15+18:18
27Elena Gombač Šuc 36:24+18:27
28Ajda JerajOK Komenda 37:38+19:41
29Patrik PlevelOK Komenda 40:46+22:49
30Maja IsteničOK Azimut 76:21+58:24

D (1.45km / 25m / 9KT)

1Jana MočnikOK Azimut 10:46+00:00
2Ožbej MalusOK Komenda 12:31+01:45
3Lukas JežOK Komenda 12:48+02:02
4Enej Šuc 13:10+02:24
5Špela MajdičOK Azimut 14:50+04:04
6Teja Šuc 22:28+11:42
7Tin Šuc 40:47+30:01
8Aljoša Bačnar Tušar 53:29+42:43
9Katja KavčičOK Komenda 75:33+64:47
10David Luka JerebičOK Komenda 84:49+74:03
Abgiael BončinaOK Azimut MP+ --:--
Drejc MalusOK Komenda MP+ --:--