Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL10 - Novoletni Labirint - srednja

Orientacijski klub Komenda, , 6. 1. 2018

A (6.33km / 105m / 28KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 46:43+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice 48:21+01:38
3Žan RavnikarOK Komenda 49:12+02:29
4Gregor HvalaOK Azimut 53:40+06:57
5Blaž KölnerOK Komenda 54:05+07:22
6Igor GavrilovPolzela 55:42+08:59
7Blaž PetrovičOK Polaris 58:32+11:49
8Tori BorishGAJA 62:22+15:39
9Gašper PetrovičOK Polaris 65:29+18:46
10Dušan PetrovičOK Polaris 65:31+18:48
11Tomaž KremžarOK Komenda 66:46+20:03
12Jure KavčičOK Komenda 70:01+23:18
13Matej SedejOK Azimut 70:50+24:07
14Simon KurinčičOK Komenda 72:50+26:07
15Zala ZavrlOK Komenda 72:58+26:15
16Gregor ZupanOK Komenda 78:51+32:08
17Marko ObidOK Azimut 79:39+32:56
18Ana Pribakovič BorštnikOK Tivoli 81:03+34:20
19Tomaž PustOK Komenda 88:41+41:58
20Carlo GiacomettiGAJA 99:29+52:46
21PrimoŽ PodobnikOK Azimut 100:43+54:00
22Aleš BorštnikOK Azimut 101:45+55:02
Janko BačnarOK Azimut DNS+ --:--

B (3.5km / 70m / 16KT)

1Katja BabičOK Komenda 34:54+00:00
2Valentin ErženOK Azimut 37:42+02:48
3Monika RavnikarOK Komenda 40:13+05:19
4Ana Pia PogačarOK Komenda 42:48+07:54
5Natan Maj PoženelPD Tolmin 42:53+07:59
6Tina KernOK Komenda 43:00+08:06
7Kristjan GantarOK Azimut 43:20+08:26
8Janez ZavrlOK Komenda 43:33+08:39
9Silvo BabičOK Komenda 43:35+08:41
10Rok KernOK Komenda 43:41+08:47
11Tajda BogatajOK Azimut 43:54+09:00
12Aljaž LuznarOK Azimut 43:59+09:05
13Borut SeljakOK Komenda 44:31+09:37
14Klemen KendaOK Azimut 44:33+09:39
15Patricija PrimožičOK Komenda 44:54+10:00
16Klemen Zibelniksmucka.com 46:21+11:27
17Igor BončinaOK Azimut 48:48+13:54
18Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 52:52+17:58
19Nika RavnikarOK Komenda 54:21+19:27
20Romana ZupanOK Komenda 59:38+24:44
21Vlado SedejOK Azimut 59:58+25:04
22Petra StojanOK Komenda 66:28+31:34
23Maja ProsenOK Komenda 80:20+45:26
24Andrej KorelcOK Komenda 82:17+47:23
25Chiara RajgeljGAJA 100:42+65:48
Karin PustOK Komenda DNS+ --:--
Roman SladičŠOK MP+ --:--
Petra ParadižOK Komenda DNS+ --:--
Irena Hacin KölnerOK Komenda DNS+ --:--
Tilen ZupanOK Komenda DNS+ --:--
Nataša BogatajOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-35:06
Boštjan BogatajOK Azimut DNS+ --:--
Abigael BoncinaOK Azimut DNS+ --:--
Damjana GantarOK Azimut MP+ --:--
Ana PlavčakŠOK MP+ --:--

C (2.25km / 20m / 8KT)

1Timotej ŠucOK Komenda 15:27+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 17:19+01:52
3Primož GantarOK Azimut 17:57+02:30
4Aljaž ObidOK Azimut 19:24+03:57
5Enej ŠucOK Komenda 23:06+07:39
6Janez ŠumečkiOK Tivoli 23:08+07:41
7Anže KölnerOK Komenda 23:18+07:51
8Jan CokanOK Komenda 23:58+08:31
9David SedejOK Azimut 25:25+09:58
10Elena Gombač ŠucOK Komenda 26:16+10:49
11Tamino HölzerX-OL 26:54+11:27
12Borut GantarOK Azimut 27:00+11:33
13Jakob KurinčičOK Komenda 28:22+12:55
14Lucija KremžarOK Komenda 29:17+13:50
15Lucija HočevarOŠ Vodice 32:42+17:15
16Lara ZupanOK Komenda 32:56+17:29
17Luka PalmerOŠ Vodice 33:47+18:20
18Florijan KremžarOK Komenda 39:45+24:18
19Maja ObidOK Azimut 46:33+31:06
20Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 47:28+32:01
Vacant +-16:33
Vacant +-16:33
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-16:33
Sandi LovrečičOKPT DNF+ --:--
Brina KölnerOK Komenda DNS+ --:--
Nina ErceOŠ Vodice DNF+ --:--
Rok BogatajOK Azimut DNS+ --:--
Zala ŠpenkoOK Komenda DNF+ --:--
Nace HumarOŠ Vodice DNF+ --:--
Neža ObidOK Azimut DNS+ --:--
Maria KurakinaX-OL DNF+ --:--

D (1.36km / 15m / 6KT)

1Simon JerebičOK Komenda 13:17+00:00
2David JerebičOK Komenda 13:22+00:05
3Rok SedejOK Azimut 15:02+01:45
4Teja ŠucOK Komenda 17:00+03:43
5Nika ErženOK Azimut 19:15+05:58
6Tin ŠucOK Komenda 23:27+10:10
7Jerca KurinčičOK Komenda 24:11+10:54
8Delania HölzerX-OL 37:12+23:55
Vacant +-14:43
Vacant +-14:43
Vacant +-14:43
Vacant +-14:43
Vacant +-14:43