Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 4 - sprint

Orientacijski klub Azimut, Spodnja Idrija, 25. 3. 2018

M10 (1.22km / 20m / 12KT)

1David SedejOK Azimut 12:12+00:00
2Oskar FoškiOK Polaris 13:58+01:46
3Jakob KurinčičOK Komenda 14:04+01:52
4Drejc MalusOK Komenda 20:40+08:28
5Ožbej MalusOK Komenda 22:11+09:59
Andraž MiheljakOK SG DNS+ --:--

M12 (1.51km / 30m / 12KT)

1Rok BogatajOK Azimut 13:12+00:00
2Borut GantarOK Azimut 16:27+03:15
3Lev ŽižekOK Azimut 18:40+05:28
4Tevž MiheljakOK SG 25:06+11:54
5Jonatan ČukOK Azimut 25:19+12:07
Aljaž ŠkvarčaOK Azimut DNS+ --:--
Jan CokanOK Komenda DNS+ --:--

M16 (2.33km / 60m / 13KT)

1Martin JevševarOK Brežice 13:27+00:00
2Tihon SalopekOK Azimut 14:43+01:16
3Natan Maj PoženelPD Tolmin 15:01+01:34
4Nejc TurkOK Komenda 16:17+02:50
5Primož GantarOK Azimut 17:28+04:01
6Aljaž ObidOK Azimut 18:32+05:05
7Nejc ZorkoOK Brežice 26:05+12:38
8Timotej HribarOK Brežice 26:36+13:09
Rok KernOK Komenda DNS+ --:--
Enej LogarOK Azimut DNS+ --:--
Aljaž ČelikOK Azimut DNS+ --:--
Benjamin JamšekOK Azimut DNS+ --:--

M18 (2.98km / 80m / 17KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 16:37+00:00
2Ambrož RupnikOK Azimut 19:22+02:45

M21 (3.6km / 90m / 20KT)

1Mark BogatajOK Azimut 15:42+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 16:43+01:01
3Gregor HvalaOK Azimut 16:54+01:12
4Žan RavnikarOK Komenda 18:25+02:43
5Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 19:42+04:00
6Matej ŠkarabotOK Polaris 20:19+04:37
7Iztok HadalinOK Azimut 23:09+07:27
8Matic MočnikOK Azimut 26:15+10:33
Blaž MarotOK SG DNS+ --:--

M35 (2.98km / 80m / 17KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 16:47+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 16:56+00:09
3Tihomir SalopekOK Azimut 17:23+00:36
4Gregor RajOK SG 17:24+00:37
5Aleš PoljanšekOK Azimut 18:29+01:42
6Simon KurinčičOK Komenda 19:05+02:18
7Valentin ErženOK Azimut 19:34+02:47
8Marko DudicOK SG 20:03+03:16
8Klemen KendaOK Azimut 20:03+03:16
10Marko ObidOK Azimut 20:27+03:40
11Matej SedejOK Azimut 20:33+03:46
12Blaž MiheljakOK SG 22:42+05:55
13Valter FoškiOK Polaris 23:07+06:20
14Franc MalusOK Komenda 23:28+06:41
15Kristjan GantarOK Azimut 24:44+07:57
16Alessio RozziPD Ajdovščina 25:09+08:22
17Marko PahorOK Komenda 29:33+12:46
Bojan JevševarOK Brežice DNS+ --:--

M50 (2.4km / 60m / 14KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 15:10+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 15:57+00:47
3Aleš BorštnikOK Tivoli 21:42+06:32
4Charles NelsonOK Azimut 22:01+06:51

Odprta (2.84km / 70m / 17KT)

1Miha Prezelj 21:31+00:00
2Jernej ŠavliRKJ Spodnja Idrija 21:37+00:06
3Tomo PircRKJ Spodnja Idrija 22:04+00:33
4David BizjakRKJ Spodnja Idrija 22:12+00:41
5Erik MikužRKJ Spodnja Idrija 23:21+01:50
6Denis MikužRKJ Spodnja Idrija 23:53+02:22
7Igor Kacin 24:01+02:30
8Anita Česnik Mažgon 27:35+06:04
9Timotej ŠucOK Komenda 41:36+20:05
Jože TončičRKJ Spodnja Idrija DNS+ --:--
Matjaž SkvarčaRKJ Spodnja Idrija MP+ --:--
Janez PetričRKJ Spodnja Idrija DNS+ --:--
Emil Gruden DNF+ --:--
Martin MlakarRKJ Spodnja Idrija MP+ --:--
Klara Rupnik MP+ --:--

Otroci in družine (1.22km / 20m / 12KT)

1Maks Prezelj 13:18+00:00
2Zarja Žižek 14:09+00:51
3Manca Pahor 14:22+01:04
4Brina Gantar 15:12+01:54
5Izak Kacin 18:50+05:32
6Žan Hvala 18:53+05:35
7Inga MarkovičOK SG 19:27+06:09
82 Valič 21:45+08:27
9Ida Antonija RajOK SG 22:19+09:01
10Pia in Bor Rojko 22:43+09:25
11Enej Česnik 23:01+09:43
12Jaša in Gaber Carli 23:21+10:03
13Rene Česnik 23:27+10:09
14Arne Česnik 23:30+10:12
15Jerca KurinčičOK Komenda 25:09+11:51
16Leila Ema PoženelPD Tolmin 26:24+13:06
17Žiga SedejOK Azimut 35:20+22:02
18Tin ŠucOK Komenda 45:46+32:28
1 Valič MP+ --:--

Začetniki (1.51km / 30m / 12KT)

1Luka ŠinkovecRKJ Spodnja Idrija 15:39+00:00
2Matevž GolobRKJ Spodnja Idrija 15:42+00:03
3Gregor Rojko 17:42+02:03
4Nizzy BončinaOK Azimut 19:08+03:29
5Eva ČibejRKJ Spodnja Idrija 21:23+05:44
5Eva PoljanecRKJ Spodnja Idrija 21:23+05:44
7Teja Skalin Hvala 21:26+05:47
8Rok SedejOK Azimut 22:50+07:11
9Izak BizjakOK Azimut 23:24+07:45
10Anika Tratnik 27:13+11:34
10Julija Rupnik 27:13+11:34
12Tija Kacin 27:14+11:35
13Lejla Vidič 27:18+11:39
14Manica & Helena 27:31+11:52
Anže Prezelj TrebšeRKJ Spodnja Idrija MP+ --:--
Miha PodobnikRKJ Spodnja Idrija DNF+ --:--
Marko Fink MP+ --:--
Klemen SvenšekRKJ Spodnja Idrija DNF+ --:--
Ines ŠinkovecRKJ Spodnja Idrija MP+ --:--
Marisa Kacin DNF+ --:--
Manca BizjakRKJ Spodnja Idrija MP+ --:--
Gašper GolobRKJ Spodnja Idrija MP+ --:--
Jakob ZidaričRKJ Spodnja Idrija MP+ --:--
Taša Pirih WillerRKJ Spodnja Idrija DNS+ --:--

Ž10 (1.22km / 20m / 12KT)

1Brina KölnerOK Komenda 12:28+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 23:21+10:53
3Ema Pika RajOK SG 24:57+12:29
4Frida MezgaOK SG 31:34+19:06
5Nika ErženOK Azimut 32:18+19:50

Ž12 (1.51km / 30m / 12KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 10:41+00:00
2Nea ErženOK Azimut 11:33+00:52
3Neža ObidOK Azimut 12:12+01:31
4Jana MočnikOK Azimut 18:21+07:40

Ž16 (2.33km / 60m / 13KT)

1Katja BabičOK Komenda 12:35+00:00
2Teja TušarOK Azimut 14:45+02:10
3Nika RavnikarOK Komenda 17:40+05:05
4Karin PustOK Komenda 18:26+05:51
5Vita MalusOK Komenda 20:29+07:54
6Anja ŠkarabotOK Polaris 22:21+09:46
7Zala Serženta SeljakOK Azimut 24:00+11:25
Tina KernOK Komenda DNS+ --:--

Ž18 (2.84km / 70m / 17KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 20:20+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 20:22+00:02
3Patricija PrimožičOK Komenda 25:59+05:39
4Jedert JevševarOK Brežice 29:54+09:34
Deja RazpetOK Azimut MP+ --:--

Ž21 (2.84km / 70m / 17KT)

1Nuša JeramOK Azimut 17:20+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 18:14+00:54
3Tajda BogatajOK Azimut 18:36+01:16
4Lara GantarOK Azimut 20:04+02:44
5Nika PoljanšekOK Azimut 20:41+03:21
6Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 21:55+04:35
7Barbara KmetecKamniški OK 23:42+06:22
8Monika RavnikarOK Komenda 24:16+06:56
9Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 25:39+08:19

Ž35 (2.4km / 60m / 14KT)

1Petja BalažičOK SG 16:13+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut 19:05+02:52
3Nastja RajOK SG 19:13+03:00
4Damjana GantarOK Azimut 19:14+03:01
5Marta MalusOK Komenda 22:46+06:33
6Abigael BoncinaOK Azimut 23:58+07:45
7Petra ParadižOK Komenda 27:50+11:37
8Maja IsteničOK Azimut 27:57+11:44
9Lorenza PravatoPD Ajdovščina 29:24+13:11
10Urška Kordiš MiheljakOK SG 31:37+15:24
Maja ObidOK Azimut MP+ --:--

Ž45 (2.33km / 60m / 13KT)

1Marjanca PoljanšekOK Azimut 20:03+00:00
2Maja ProsenOK Komenda 21:41+01:38
3Damjana JeršeOK Polaris 22:03+02:00
4Irena BalažičOK SG 22:27+02:24
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 26:46+06:43
6Marjana RejecOK Azimut 27:52+07:49