Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Prvenstvo osnovnih in srednjih šol MO Ljubljane v športni orientaciji - posamično - sprint

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 14. 9. 2018


Dijaki (3.07km / m / 15KT)

1Peter ZupanGimnazija Bežigrad 25:08+00:00
2Žiga DebevcGimnazija Bežigrad 25:12+00:04
3Domen KavčičSLŠ 26:11+01:03
4Brin SmoleGimnazija Ledina 32:34+07:26
5Jože PestotnikEkonomska šola 33:25+08:17
6Jernej JezeršekVegova gimnazija 34:51+09:43
7Brin TomcGimnazija Ledina 35:24+10:16
8Gregor KuncVegova gimnazija 36:11+11:03
9Rok MeršeŠkofijska klasična gimnazija 38:10+13:02
10Matija PetrovičGimnazija Bežigrad 39:46+14:38
11Maks KonciljaGimnazija Bežigrad 41:00+15:52
12Ožbej PavcŠkofijska klasična gimnazija 43:06+17:58
13Filip LovšinGimnazija Ledina 47:29+22:21
14David FurlanGimnazija Ledina 49:04+23:56
15Norbert VeluščekGimnazija Ledina 51:29+26:21
16Jan VerovšekŠkofijska klasična gimnazija 53:09+28:01
Enej SmoleGimnazija Ledina MP+ --:--
Saš MočnikGimnazija Bežigrad DNS+ --:--
Nejc GrmekVegova gimnazija MP+ --:--
Tilen JagodičVegova gimnazija DNS+ --:--
Nik PangeršičVegova gimnazija DNS+ --:--
Maj DeržičEkonomska šola MP+ --:--
Demir BukovicaEkonomska šola MP+ --:--

Dijakinje (2.66km / m / 13KT)

1Zala ZavrlGimnazija Bežigrad 24:58+00:00
2Ana Pia PogačarŠkofijska klasična gimnazija 26:48+01:50
3Nina PugeljGimnazija Šiška 26:56+01:58
4Ana ŠalamunGimnazija Ledina 27:21+02:23
5Lana ŠtrumbeljGimnazija Bežigrad 27:57+02:59
6Tina KernGimnazija Ledina 29:14+04:16
7Julija FerencGimnazija Ledina 31:06+06:08
8Anja ŠkarabotGimnazija Vič 31:16+06:18
9Pia Povšič VeselGimnazija Vič 32:14+07:16
10Pia MeršeŠkofijska klasična gimnazija 36:07+11:09
11Maša HajdinjakŠkofijska klasična gimnazija 38:48+13:50
12Katja ZgonecGimnazija Ledina 39:58+15:00
13Katarina Eva AnderluhGimnazija Vič 41:08+16:10
14Nika NovakŠkofijska klasična gimnazija 41:36+16:38
15Neža ZupanGimnazija Ledina 44:47+19:49
16Ana Karolina Starič DrusanyGimnazija Vič 47:25+22:27
17Alenka VerbičEkonomska šola 74:27+49:29
18Gaja Napotnik SkrtEkonomska šola 80:39+55:41
Katarina KušarŠkofijska klasična gimnazija DNS+ --:--

Učenci (2.12km / m / 11KT)

1Luka Anderluh OŠ Alojzija Šuštarja 14:22+00:00
2Peter MašičMontesori 15:40+01:18
3Matevž KuncOŠ Kašelj 15:47+01:25
4Alberto Manuel MontesOŠ Dobravlje 15:58+01:36
5David DemšarMontesori 17:37+03:15
6Žan SlejkoOŠ Dobravlje 17:43+03:21
7Jani BratožOŠ Dobravlje 17:53+03:31
8Rok CirmanOŠ VV 20:45+06:23
9Janoš KrkočOŠ Dobravlje 20:49+06:27
10Lun KljučaninOŠ Nove Jarše 22:01+07:39
11Domen KastelecMontesori 22:04+07:42
12Igor DjenićOŠ Nove Jarše 23:32+09:10
13Domen PorobičOŠ VV 24:06+09:44
14Luka BevcOŠ VV 24:32+10:10
15Vid Hosta VončinaOS Bicevje 25:44+11:22
16Evan Jaša RomihMontesori 25:57+11:35
17Andraž SamecOŠ Dobravlje 25:58+11:36
18Dominik MahničMontesori 28:12+13:50
19Mark VodičarOŠ VV 28:39+14:17
20Luka ZupanMontesori 29:07+14:45
21Dino AhmetovićOS Bicevje 30:23+16:01
22Behar TerstenaOS Bicevje 31:25+17:03
23Jakob TroštMontesori 31:38+17:16
24Klemen RakovićOS Bicevje 33:42+19:20
25Tadej ŠebenikOS Bicevje 37:02+22:40
26Martin LešnjakMontesori 37:36+23:14
27Dani KamenjaševičOS Bicevje 38:22+24:00
28Juš SlaparOŠ VV 38:47+24:25
29Gašper SamecOŠ Dobravlje 39:54+25:32
30David MedvešekOŠ VV 41:07+26:45
31Lev KlunOŠ VV 41:34+27:12
32Kenan MešićOS Bicevje 42:08+27:46
33Žiga GorišekOŠ VV 42:13+27:51
34Jakob BevcOŠ VV 42:25+28:03
35Jan CarliOŠ VV 42:32+28:10
35Val KešeljOŠ VV 42:32+28:10
37Almir SelimovićOŠ VV 44:35+30:13
38Tom SrakarOŠ VV 46:59+32:37
39Jakob SmrtnikOŠ VV 48:11+33:49
40Reo MrazOŠ VV 48:57+34:35
41Žiga KlunOŠ VV 49:19+34:57
42Juš KrekOŠ VV 50:14+35:52
43Urban PonikvarOŠ VV 50:22+36:00
44Leon ŠtihOŠ VV 50:55+36:33
45Sedmin SivićOŠ VV 52:19+37:57
46Arne Furlan ŠtularOŠ VV 56:09+41:47
47Almin KurtovićOS Bicevje 58:14+43:52
48David FickoMontesori 58:15+43:53
49Jan JemejčičOS Bicevje 59:27+45:05
50Tej Pavlović SemenOŠ VV 61:45+47:23
51Noel Hribar BukovičOS Bicevje 62:54+48:32
52Luka CopotOS Bicevje 67:05+52:43
53Aljaž JancOŠ VV 73:01+58:39
Kristjan LebičOŠ Nove Jarše MP+ --:--
Mihajlo MaletićOŠ Nove Jarše DNS+ --:--
Rok MulecOŠ Nove Jarše MP+ --:--
Val Vodopivec ŽalarOŠ VV DNS+ --:--
Domen ŠmonOŠ VV DNS+ --:--
Žan Luka ZindovićOŠ Nove Jarše DNS+ --:--
Rok PopovićOŠ VV MP+ --:--
Leon GajšekOŠ VV DNS+ --:--
Tilen DolarOŠ VV MP+ --:--
Maks BrenkOŠ VV MP+ --:--
Gregor PangeršičOŠ VV DNS+ --:--
Robin OrličOŠ VV DNS+ --:--
Mark MavsarOŠ VV DNS+ --:--
Miodrag MačkičOS Bicevje MP+ --:--
Tit ŠenkOS Bicevje MP+ --:--
Žan VurunaOS Bicevje MP+ --:--
Tjaš PahorOŠ Dobravlje DNS+ --:--
Jakob NovakOŠ Dobravlje MP+ --:--
Filip ŠtorOŠ Dobravlje MP+ --:--
Gašper ZgonecOŠ Kašelj MP+ --:--
Kenan HodžićOŠ Nove Jarše DNS+ --:--
Anže StrušnikOS Bicevje MP+ --:--

Učenci ML (1.69km / m / 9KT)

1Jan CokanOŠ Vižmarje Brod 11:25+00:00
2David SedejOŠ Vrhovci 11:51+00:26
3Grega RotarWaldorfska osnovna šola 12:12+00:47
4Lev ŽižekOŠ Maksa Pečarja 13:38+02:13
5Rok IlovarOŠ Kašelj 14:09+02:44
6Andrej GrmekOŠP 14:30+03:05
7Marko ČrneOŠ Nove Jarše 14:40+03:15
8Oskar MakarovičOŠ VV 16:15+04:50
9Leon KukrikaOŠ VV 17:13+05:48
10Erazem DragarOŠ Nove Jarše 17:41+06:16
11Svit KoderOŠ Kašelj 18:26+07:01
12Timothy James BoxOŠ Maksa Pečarja 19:37+08:12
13Bine TrudenOŠ VV 20:01+08:36
14David KnezOŠ Kašelj 20:16+08:51
15Nejc OcepekOŠ VV 20:18+08:53
16Martin Ferenc OŠ Kašelj 20:28+09:03
17Enej ŠucOŠ Vič 20:52+09:27
18Andrej TojnkoOŠ VV 22:14+10:49
19Rok SedejOŠ Vrhovci 23:01+11:36
20Jakob ZupančičOŠ Kašelj 23:06+11:41
21Žak CernjakOŠ VV 23:46+12:21
22Krištof A. Razpotnik V.OŠ VV 24:37+13:12
23Luka FickoMontesori 25:30+14:05
24Denis PremrnOŠ Dobravlje 26:25+15:00
25Miha MeserkoOŠ VV 27:26+16:01
26Luka KrebsOŠ VV 29:33+18:08
27Svit ZibelnikOŠ VV 29:39+18:14
28Lovro PulevićOŠ VV 31:20+19:55
29 Anže KranjcMontesori 32:06+20:41
30Nejc DobravecOŠ Kašelj 32:56+21:31
31Žan ŠtrukeljOŠ Dobravlje 34:04+22:39
32Matej MezeOŠ VV 34:15+22:50
33Mark AudaOŠ VV 35:17+23:52
34Marko MašičMontesori 37:45+26:20
35Jan BizjakOŠ VV 38:20+26:55
36Jon Luka HribarOŠ VV 39:16+27:51
37Tadej KastelecMontesori 42:18+30:53
38Ismar ĆatićOŠ VV 46:47+35:22
39Khan Izak KabirOŠ VV 48:30+37:05
40Naj Naveršnik DragićOŠ VV 50:47+39:22
41Maks KunzeOŠ VV 51:01+39:36
42Arnej PovšeOŠ VV 51:28+40:03
43Lan HočevarOŠ VV 52:46+41:21
44Vanja ČižmanOŠ VV 53:25+42:00
45Lars ČopiOŠ VV 60:41+49:16
46Vid FaganelOŠ Dobravlje 61:28+50:03
47Enias RoussakisOŠ VV 69:59+58:34
48Luka SedejOŠ VV 70:38+59:13
49Inti BojcOŠ VV 71:06+59:41
Lovro VolkOŠ VV MP+ --:--
Aaron PlaznikOŠ Nove Jarše DNS+ --:--
Aljoša Bizjak UdvancOŠ VV DNF+ --:--
Aleksander Stadler BehekOŠ VV DNS+ --:--
Nik Robenig ŠuštarOŠ VV MP+ --:--
Tit Franc MatkoOŠ VV DNS+ --:--
Tim SivacOŠ Nove Jarše DNS+ --:--

Učenke (1.83km / m / 10KT)

1Karin PustOŠ Maksa Pečarja 15:15+00:00
2Zala FerencOŠ Kašelj 18:02+02:47
3Živa KoderOŠ Kašelj 24:27+09:12
4Ana BoštjančičOŠ VV 24:48+09:33
5Maja PapaMontesori 25:01+09:46
6Nika KokaljOŠ VV 25:02+09:47
7Tinkara BurjekMontesori 25:43+10:28
8Daša TurkOŠ Nove Jarše 25:52+10:37
9Ana ČefarinMontesori 28:01+12:46
10Eva BergantOS Bicevje 28:20+13:05
11Špela SedejOŠ VV 29:08+13:53
12Tia Kopač JugOŠ VV 29:26+14:11
13Lara MačefatOS Bicevje 30:02+14:47
14Ula ŠetinaOŠ VV 30:15+15:00
15Eva PribićOŠ VV 31:10+15:55
16Marina VrabecOŠ VV 31:25+16:10
17Kiara PajićOS Bicevje 31:27+16:12
18Živa MačekMontesori 31:31+16:16
19Zoja LikarOŠ Nove Jarše 32:16+17:01
20Xinyi LinOS Bicevje 32:29+17:14
21Tea KobeOŠ VV 32:40+17:25
22Eva MestekOŠ VV 33:28+18:13
23Maša VidovičOŠ VV 34:38+19:23
24Zala Fijavž JevšenakOŠ VV 34:55+19:40
25Iva TurzaOŠ VV 36:05+20:50
26Edna NadarevićOS Bicevje 37:28+22:13
27Kora HvalaOŠ VV 38:03+22:48
28Neža Ada ŠegaOŠ VV 38:26+23:11
29Luna LažetaOŠ VV 39:07+23:52
30Lara CukjatiOŠ VV 40:14+24:59
31Larisa GroznikOS Bicevje 41:08+25:53
32Ana BergantOS Bicevje 42:07+26:52
33Brina DrobežOS Bicevje 43:30+28:15
34Brina ŠinkovecOŠ VV 43:41+28:26
35Katarina NemecOS Bicevje 44:11+28:56
35Zala KokličOŠ VV 44:11+28:56
37Sara MuratovićOS Bicevje 45:22+30:07
38Nežka PintarMontesori 45:38+30:23
39Ula SovdatOŠ VV 45:57+30:42
40Gala SučićOŠ VV 46:35+31:20
41Ajla AdrovićOS Bicevje 46:36+31:21
42Katarina LekićOS Bicevje 47:09+31:54
43Tia Katarina VovkoOŠ VV 48:02+32:47
44Liza Julija GerželjOS Bicevje 49:07+33:52
45Sara BauerOS Bicevje 51:47+36:32
46Lara BivicMontesori 51:48+36:33
47Laura DolenecOS Bicevje 52:34+37:19
48Žana SemprimožnikOŠ VV 54:15+39:00
49Katja DolinarOŠ VV 54:19+39:04
50Zara KastelicOŠ VV 54:58+39:43
51Sadija DurakovićOS Bicevje 56:50+41:35
52Katarina Lija HrastnikMontesori 57:35+42:20
53Sara KržalićOS Bicevje 57:52+42:37
54Mina AdrovićOS Bicevje 58:49+43:34
55Živa VodnikOŠ VV 63:39+48:24
56Anja SmoleMontesori 63:40+48:25
57Katarina Smiljanić BožićOŠ VV 65:06+49:51
58Naja CimermanOŠ VV 69:56+54:41
59Ajda Lana LevičnikOŠ VV 70:38+55:23
60Ela KurtovićOS Bicevje 71:31+56:16
61Naja KrkovičOŠ VV 71:52+56:37
62Sara LazarOS Bicevje 72:55+57:40
63Lana GregoričOŠ VV 73:01+57:46
64Maja PremerlOS Bicevje 73:53+58:38
65Eva Lina TratnikOŠ VV 78:59+63:44
Miodrag MačkićOS Bicevje DNS+ --:--
Luka JusOS Bicevje MP+ --:--
Alina MerharOŠ VV DNS+ --:--
Merisa IsakovićOS Bicevje MP+ --:--
Kevin MarkičOS Bicevje MP+ --:--
Klara GorencOS Bicevje DNS+ --:--
Tamara NakičevićOS Bicevje MP+ --:--
Manca StrušnikOS Bicevje MP+ --:--
Ana BojkovskiOS Bicevje DNS+ --:--
Kim SeverOS Bicevje DNS+ --:--
Maša KovačOŠ VV DNS+ --:--
Tisa GudžulićOŠ Nove Jarše DNS+ --:--
Natalija BabičOŠ VV MP+ --:--
Laura ZadelOŠ VV MP+ --:--
Leontina StojanovićOŠ VV DNS+ --:--
Nea Grünfeld ŠtabucOŠ VV MP+ --:--

Učenke ML (1.53km / m / 9KT)

1Tinka FerencOŠ Kašelj 10:42+00:00
2Mojca KuncOŠ Kašelj 12:00+01:18
3Hana MamičOŠ Dobravlje 13:23+02:41
4Rahela DemšarMontesori 14:28+03:46
5Brina HernecOŠ Kašelj 14:47+04:05
6Kristina VuilovaOŠ Kašelj 15:41+04:59
7Katja Kovič ŽigertOŠ VV 15:47+05:05
8Timea KazićOŠ Nove Jarše 16:07+05:25
9Lea RojecOŠ VV 17:57+07:15
10Pavla VezjakMontesori 19:21+08:39
11Oriana AngeliOŠ VV 19:41+08:59
11Iva RibaričOŠ VV 19:41+08:59
13Katarina LešnjakOŠ Kašelj 19:47+09:05
14Anna KolominovaOŠ VV 19:56+09:14
15Maša MramorMontesori 20:00+09:18
16Nika GorjancOŠ VV 20:16+09:34
17Julija PreložnikOŠ VV 21:38+10:56
18Nina KošnikOŠ VV 21:40+10:58
19Lana Pavlina PodržajOŠ VV 21:59+11:17
20Mia GrčmanOŠ VV 24:03+13:21
21Anja SopranićOŠ VV 24:14+13:32
22Tjaša OblakOŠ VV 25:54+15:12
23Nika ZdešarMontesori 26:07+15:25
24Lea Turk BezlajOŠ VV 27:55+17:13
25Živa RaduhaOŠ Kašelj 30:32+19:50
26Ajda MačekMontesori 30:34+19:52
27Dajana BatićOŠ VV 30:57+20:15
28Tia SchrottOŠ VV 33:04+22:22
29Aiša BešoOŠ VV 33:49+23:07
30Mia MiatovičOŠ Nove Jarše 34:26+23:44
31Lana JernejčičOŠ VV 35:15+24:33
32Hana ŽakeljOŠ VV 37:58+27:16
33Taia GaleOŠ Kašelj 38:46+28:04
34Luna Čeh MaletičMontesori 44:00+33:18
35Maja MrežarOŠ Nove Jarše 48:09+37:27
36Lejla PrelićOŠ Nove Jarše 56:23+45:41
Nejc OcepekOŠ VV DNS+ --:--
Inti Bojc StojnšekOŠ VV DNS+ --:--
Zala LozarOŠ Dobravlje MP+ --:--
Vanja ČižmanOŠ VV DNS+ --:--
Ela Nala MiličOŠ VV DNS+ --:--
Albina PeciOŠ VV DNS+ --:--
Lucija MramorOŠ Nove Jarše MP+ --:--