Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 2 - sprint

Planinsko društvo Ajdovščina, Vipavski Križ, 26. 1. 2020

Družinska/gruppi (0.92km / m / 14KT)

1PF ŠavliPD Ajdovšcina 09:52+00:00
2AMMM KerševanPD Ajdovšcina 16:06+06:14
3AJAZ MerkeljPD Ajdovšcina 18:43+08:51
4AGI CurkPD Ajdovšcina 19:08+09:16
5Lana Malic 19:14+09:22
6PA GregorcPD Ajdovšcina 21:57+12:05
7LEA CebronPD Ajdovšcina 29:18+19:26
8EMZG BatPD Ajdovšcina 32:16+22:24
9AŽ Jež UlagaPD Ajdovšcina 36:06+26:14
10EP StoparPD Ajdovšcina 39:54+30:02
PVK BavcarPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Izabela Eržen PlavcakŠOK MP+ --:--
MTJM PirhPD Ajdovšcina DNS+ --:--
TMLN BavcarPD Ajdovšcina DNS+ --:--
IKS BratožPD Ajdovšcina DNS+ --:--
AA FaganelPD Ajdovšcina DNS+ --:--
KA RemecPD Ajdovšcina DNS+ --:--
VM ŽigonPD Ajdovšcina MP+ --:--
KBZHS PecenkoPD Ajdovšcina MP+ --:--

M10 (0.82km / m / 12KT)

1Andraž MiheljakOK SG 11:36+00:00
2Rok SedejOK Azimut 13:53+02:17
3Aljoša AndrejcOK SG 18:34+06:58
4Mihej PrezeljOK Azimut 29:01+17:25
Anze ObidOK Azimut MP+ --:--
Drejc MalusOK Komenda MP+ --:--

M12 (1.01km / m / 12KT)

1Matej FerlugaOK Komenda 08:46+00:00
2Ožbej MalusOK Komenda 09:28+00:42
3Matej BratožPD Ajdovšcina 10:24+01:38
4Enej ŠucOK Komenda 10:39+01:53
5David SedejOK Azimut 11:17+02:31
6Jakob PecenkoPD Ajdovšcina 12:00+03:14
7Patrik BeltramPD Ajdovšcina 12:36+03:50
8Jakob KurincicOK Komenda 12:43+03:57
9Jakob FerjancicPD Ajdovšcina 13:05+04:19
10Matija BovconPD Ajdovšcina 13:42+04:56
11Gal NemecekPD Ajdovšcina 15:35+06:49
12Rok CigojPD Ajdovšcina 16:29+07:43
13Enej MislejPD Ajdovšcina 22:04+13:18
14Vidjan LenartOK SG 29:32+20:46
Mark KeberPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Job BirsaPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Anže KölnerOK Komenda MP+ --:--
Beno BizjakOK Azimut MP+ --:--
Urban BreceljPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Nejc NovakOK Azimut MP+ --:--
Tadej IlcPD Ajdovšcina DNS+ --:--

M16 (1.73km / m / 13KT)

1Nejc TurkOK Komenda 15:19+00:00
2Jakob NovakPD Ajdovšcina 16:16+00:57
3Martin JevševarOK Brežice 16:50+01:31
4Luka SeljakOK Komenda 17:10+01:51
5Manuel Alberto MontesPD Ajdovšcina 18:04+02:45
6Rok BogatajOK Azimut 18:07+02:48
7Jani BratožPD Ajdovšcina 18:58+03:39
8Tilen ZupanOK Komenda 19:24+04:05
9Rok SlejkoPD Ajdovšcina 19:31+04:12
10Jan CokanOK Komenda 19:54+04:35
11Aljaž KerševanPD Ajdovšcina 20:06+04:47
12Primož GantarOK Azimut 20:29+05:10
13Valentin KavcicOK Azimut 20:50+05:31
14Timotej HribarOK Brežice 21:28+06:09
15Žan ŠtrukeljPD Ajdovšcina 22:01+06:42
16Jaka SeljakOK Komenda 22:15+06:56
17Božo BizjakOK Azimut 22:37+07:18
18Luka AnderluhOK Polaris 23:54+08:35
19Tevž MiheljakOK SG 29:28+14:09
20Tine NovakPD Ajdovšcina 30:41+15:22
21Borut GantarOK Azimut 31:56+16:37
22Daniel ChioccaGOCAI 33:31+18:12
23Jakob PeršoljaPD Ajdovšcina 46:26+31:07
24Vid FaganelPD Ajdovšcina 53:42+38:23
Sebastjan BagonGOCAI MP+ --:--
Aljaž HvalicPD Ajdovšcina MP+ --:--
Gregor KodermacPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Denis PremrnPD Ajdovšcina DNS+ --:--

M18 (3.07km / m / 18KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 17:20+00:00
2Benjamin JamšekOK Azimut 28:58+11:38
3Enej SmoleOK Polaris 33:08+15:48

M21 (3.3km / m / 22KT)

1Simon StanonikOK Azimut 15:59+00:00
2Matjaž ŠtanfelOK Azimut 16:58+00:59
3Matic BlažOK Komenda 17:14+01:15
4Peter TušarOK Azimut 17:35+01:36
5Tibor MrakOK Azimut 17:37+01:38
6Jernej ZormanOK Komenda 17:55+01:56
7Sergiy MuchidinovOK Azimut 18:26+02:27
8Jaka PiltaverOK Brežice 19:12+03:13
9Tjaž GantarOK Azimut 23:11+07:12
10Filippo FacchinGAJA 25:00+09:01
11Nejc MocnikOK Azimut 27:02+11:03
12David AndrejcOK SG 28:10+12:11
13Brin SmoleOK Polaris 31:29+15:30
14Blaž MarotOK SG 49:45+33:46
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Nejc KodricPD Ajdovšcina MP+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut MP+ --:--

M35 (3.07km / m / 18KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 17:04+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 19:18+02:14
3Tomaž PustOK Komenda 20:04+03:00
4Gregor RajOK SG 21:08+04:04
5Marko ObidOK Azimut 21:13+04:09
6Peter FerlugaGAJA 21:26+04:22
7Gregor AnderluhOK Polaris 21:31+04:27
8Valentin ErženOK Azimut 21:42+04:38
9Bojan JevševarOK Brežice 21:46+04:42
10Franc MalusOK Komenda 21:48+04:44
11Jožko JazbarOK Azimut 22:09+05:05
12Boštjan BogatajOK Azimut 22:38+05:34
13Kristjan GantarOK Azimut 22:49+05:45
14Matej SedejOK Azimut 23:09+06:05
15Timotej ŠucOK Komenda 24:46+07:42
16Klemen KendaOK Azimut 25:11+08:07
17Alessio RozziPD Ajdovšcina 28:59+11:55
18Primož PogorelcnikOK SG 30:18+13:14
19Matjaž KoprivcOK Azimut 31:20+14:16
20Marko PahorOK Komenda 34:07+17:03
21Rok SušnikOK Azimut 35:34+18:30
Janez CimermanOK Azimut DNS+ --:--
Jože PeterneljOK Azimut MP+ --:--
Matej VidicOK Azimut MP+ --:--
Marko DudicOK SG MP+ --:--

M50 (2.19km / m / 14KT)

1Miha ŠkarabotOK Polaris 15:45+00:00
2Miro ŠalamunOK Polaris 15:54+00:09
3Aleš ZupanOK Polaris 16:50+01:05
4Boris ErženŠOK 17:05+01:20
5Igor BoncinaOK Slovenske Konjice 18:02+02:17
6Dušan SmoleOK Polaris 19:19+03:34
7Griša MocnikOK Polaris 19:42+03:57
8Krešo KerestešOK Trzin 19:54+04:09
9Aleš BorštnikOK Tivoli 27:07+11:22
10Paolo RochelliGAJA 28:33+12:48
Zdenko PavlicGAJA DNS+ --:--

M60 (2.21km / m / 15KT)

1Silvij MocnikOK Azimut 19:24+00:00
2Roman SladicŠOK 25:02+05:38
3Vlado SedejOK Azimut 28:07+08:43
4Mirko VodovnikOK SG 37:50+18:26

OPEN (1.73km / m / 13KT)

1Cristiana DonaggioPunto K 30:02+00:00
2Vlasta JarcGOCAI 38:37+08:35
3Samo KraljOK Azimut 39:27+09:25
4Gregor Leskovšek 48:35+18:33
5Marjana Rejec 1553:49+1523:47
Rado Prezelj MP+ --:--

Otroci/kids/zacetniki (0.87km / m / 11KT)

1Luka PizzoniPD Ajdovšcina 09:25+00:00
2Ida Antonija RajOK SG 11:15+01:50
3Inga MarkovicOK SG 12:23+02:58
4Tonija CibejPD Ajdovšcina 14:16+04:51
5Giorgia SessiORIENTEERING TRIESTE 14:27+05:02
6Vianez BoncinaOK Slovenske Konjice 15:34+06:09
7Žiga SedejOK Azimut 20:51+11:26
8Tin ŠucOK Komenda 24:25+15:00
9Adam BatageljPD Ajdovšcina 30:46+21:21
10Gal Janšek VodovnikOK SG 48:37+39:12
Tim VolkPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Leo PeranovicPD Ajdovšcina DNS+ --:--

Ž10 (0.82km / m / 12KT)

1Lili Ivana RajOK SG 11:07+00:00
2Brina GantarOK Azimut 20:44+09:37
3Nika ErženOK Azimut 21:06+09:59
4Miša AndrejcOK SG 21:15+10:08
5Leila Ema PoženelOK Komenda 22:07+11:00
6Jerca KurincicOK Komenda 23:09+12:02
7Julija BizjakOK Azimut 24:09+13:02
8Teja ŠucOK Komenda 25:58+14:51
9Timeja PrezeljOK Azimut 28:11+17:04
Manca PahorOK Komenda DNS+ --:--

Ž12 (1.01km / m / 12KT)

1Brina KölnerOK Komenda 09:17+00:00
2Ema Pika RajOK SG 14:37+05:20
3Sara KerševanPD Ajdovšcina 45:21+36:04
4Anderluh Ana MajaOK Polaris 76:44+67:27
Jelena CvetkovicPD Ajdovšcina MP+ --:--
Vita MamicPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Klara MahkovecPD Ajdovšcina MP+ --:--

Ž16 (2.21km / m / 15KT)

1Nea ErženOK Azimut 16:38+00:00
2Saraja SamecPD Ajdovšcina 21:05+04:27
3Neža ObidOK Azimut 21:39+05:01
4Tajda RazpetOK Azimut 22:14+05:36
5Špela MajdicOK Azimut 25:09+08:31
6Hana MamicPD Ajdovšcina 26:27+09:49
7Zala LozarPD Ajdovšcina 26:41+10:03
Neža ŠtorPD Ajdovšcina MP+ --:--
Kaja FuckaPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Agnes RemecPD Ajdovšcina MP+ --:--

Ž18 (1.73km / m / 13KT)

1Teja TušarOK Azimut 18:17+00:00
2Tina KernOK Komenda 18:40+00:23
3Karin PustOK Komenda 18:45+00:28
4Nika RavnikarOK Komenda 20:26+02:09
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 22:53+04:36
6Anderluh Katarina EvaOK Polaris 26:11+07:54

Ž21 (2.8km / m / 16KT)

1Katja BabicOK Komenda 15:06+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 16:16+01:10
3Nika PoljanšekOK Azimut 19:38+04:32
4Ana Pia PogacarOK Komenda 19:42+04:36
5Lara GantarOK Azimut 19:47+04:41
6Zala ZavrlOK Komenda 20:21+05:15
7Monika RavnikarOK Komenda 22:44+07:38
8Jona Mirnik CerarOK Komenda 24:29+09:23
9Illaria RochelliGAJA 28:54+13:48
10Lara ZupanOK Komenda 36:14+21:08
Urša ŠtanfelOK Azimut DNS+ --:--
Deja RazpetOK Azimut MP+ --:--

Ž35 (2.19km / m / 14KT)

1Ana Pribakovic BorštnikOK Tivoli 17:57+00:00
2Petja BalažicOK SG 18:36+00:39
3Anica HribarOK Brežice 19:17+01:20
4Petra ParadižOK Komenda 21:09+03:12
5Nastja RajOK SG 21:43+03:46
6Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 22:17+04:20
7Ana PlavcakŠOK 22:29+04:32
8Irena Hacin KölnerOK Komenda 22:43+04:46
9Damjana GantarOK Azimut 24:00+06:03
10Lorenza PravatoPD Ajdovšcina 24:49+06:52
11Marta MalusOK Komenda 28:55+10:58
12Darja Gorjup PoženelOK Komenda 29:07+11:10
13Elena Gombac ŠucOK Komenda 30:42+12:45
14Maja IstenicOK Azimut 33:53+15:56
15Maja ObidOK Azimut 36:30+18:33
16Katarina SedejOK Azimut 39:25+21:28
Chiara SepinGAJA MP+ --:--

Ž45 (2.21km / m / 15KT)

1Nadia van BuurenORIENTEERING TRIESTE 18:24+00:00
2Anka KuzminSemiperdo 20:00+01:36
3Cristina RuiniPunto K 21:37+03:13
4Romana ZupanOK Komenda 22:54+04:30
5Maja ProsenOK Komenda 23:44+05:20
6Urška Kordiš MiheljakOK SG 24:03+05:39
7Alenka Vuga SeljakOK Komenda 24:17+05:53
8Damjana JeršeOK Polaris 25:46+07:22
9Petra StojanOK Komenda 26:04+07:40
10Irena BalažicOK SG 27:42+09:18
11Olga PogorevcnikOK SG 28:16+09:52
12Darja VodlanOK Polaris 32:45+14:21
13Elena ZaccariaGAJA 33:42+15:18
14Chiara RajgeljGAJA 35:13+16:49
15Klavdija PrezeljOK Azimut 112:26+94:02
Anderluh MarijaOK Polaris DNF+ --:--