Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP - sprint

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 12. 6. 2010

M21 (2.6km / m / 21KT)

1Andraz HribarOK Brežice12:52+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice14:57+02:05
3Rok MocnikOK Azimut Idrija Cerkno16:02+03:10
4Jure ZmrzlikarOK Komenda16:30+03:38
5Aleš PoljanšekOK Azimut Idrija Cerkno17:32+04:40
6Iztok RojcOK Polaris Ljubljana17:57+05:05
7Daniel LebarOK SK Slovenske Konjice18:02+05:10
8Primož MikložičOK Polaris Ljubljana18:22+05:30
9Luka KremžarOK Komenda19:42+06:50
10Valentin ErženOK Azimut Idrija Cerkno20:07+07:15
11Feike AlewijnseOK Trzin20:36+07:44
12Boris BaumanOK Brežice21:13+08:21
13Jožko JazbarOK Azimut Idrija Cerkno21:25+08:33
14Jernej ZormanOK Komenda21:57+09:05
15Nejc MocnikOK Azimut Idrija Cerkno23:53+11:01
16Blaž KovačičOK Azimut Idrija Cerkno23:57+11:05
17Samo VodopivecOK Azimut Idrija Cerkno28:03+15:11
Sandi JermanOK TrzinMP+ --:--
Samo KofolOK TrzinMP+ --:--

M35 (2.6km / m / 21KT)

1Miro ŠalamunOK Polaris Ljubljana18:30+00:00
2Robert PobežinOK Trzin19:17+00:47
3Igor BoncinaOK Azimut Idrija Cerkno19:31+01:01
4Miha ŠkarabotOK Polaris Ljubljana19:57+01:27
5Uroš PetrovicOK Polaris Ljubljana22:06+03:36
6Uroš MazejOK Azimut Idrija Cerkno22:11+03:41
7Valter FoškiOK Polaris Ljubljana23:03+04:33
8Boštjan BohincOK Komenda25:07+06:37
9Matjaž KoprivcOK Azimut Idrija Cerkno25:54+07:24
10Silvij MocnikOK Azimut Idrija Cerkno26:24+07:54
11Emil KacinOK Azimut Idrija Cerkno26:36+08:06
12Janez CimermanOK Azimut Idrija Cerkno27:59+09:29
13Bojan DremeljOK Trzin28:12+09:42
14Griša MocnikOK Polaris Ljubljana33:47+15:17
15Tomaž OrešnikOK Trzin40:09+21:39
16Stašo TurkŠOK Škofja Loka45:26+26:56
Aleš ZupanOK Polaris LjubljanaMP+ --:--

M16 (2.1km / m / 17KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris Ljubljana19:04+00:00
2Patrik ČelikOK Azimut Idrija Cerkno20:02+00:58
3Nejc KodričOK Azimut Idrija Cerkno20:14+01:10
4Nejc SmolejOK Komenda20:32+01:28
5Matija ČelikOK Azimut Idrija Cerkno23:08+04:04
6Matic BremšakOK Komenda25:50+06:46
7Tilen RupnikOK Azimut Idrija Cerkno28:51+09:47
8Tilen MajnikOK Azimut Idrija Cerkno31:49+12:45
9Jan ŠalamunOK Polaris Ljubljana33:25+14:21
10Žiga MavriOK Azimut Idrija Cerkno35:58+16:54
11Matej KebeOK Azimut Idrija Cerkno36:46+17:42
12Jernej RupnikOK Azimut Idrija Cerkno45:43+26:39
Jan PodobnikOK Azimut Idrija CerknoDNF+ --:--

M20 (2.1km / m / 17KT)

1Andrej BorštnikOK Tivoli Ljubljana12:51+00:00
2Vid BogovičOK Brežice13:28+00:37
3Blaž GrahOK Azimut Idrija Cerkno14:25+01:34
4Jaka PišljarOK Komenda15:29+02:38
5Jure ČesnikIndividual Individuals/No Club17:47+04:56
Tibor MrakOK Azimut Idrija CerknoMP+ --:--
Marko OrešnikOK TrzinMP+ --:--

M45 (2.1km / m / 17KT)

1Roman SladičOK Perkman dlc Trbovlje20:03+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli Ljubljana20:45+00:42
3Janko LapajneOK Azimut Idrija Cerkno21:38+01:35
4Vlado SedejOK Azimut Idrija Cerkno22:46+02:43

Z21 (2.1km / m / 17KT)

1Maja ŠtalekarOK SG Slovenj Gradec15:58+00:00
2Lea Hladky TurkŠOK Škofja Loka17:49+01:51
3Ana Pribakovic BorštnikOK Tivoli Ljubljana17:58+02:00
4Andreja AnžurOK Komenda18:43+02:45
5Barbara PrezeljOK Komenda21:19+05:21
6Suzana DrevenšekOK Komenda24:08+08:10
7Nina RudolfOK Polaris Ljubljana24:32+08:34
8Petra KalanŠOK Škofja Loka31:44+15:46
9Branka MazejOK Azimut Idrija Cerkno32:59+17:01

Z35 (2.1km / m / 17KT)

1Polona ZupanOK Polaris Ljubljana21:14+00:00
2Irma PretnarOK Azimut Idrija Cerkno25:30+04:16
3Sonja StrnadŠOK Škofja Loka26:53+05:39
4Maruša DebeljakOK Polaris Ljubljana33:16+12:02

Z18 (1.4km / m / 10KT)

1Tajda FoškiOK Polaris Ljubljana14:54+00:00
2Lara JermanOK Trzin16:06+01:12
3Ula DremeljOK Trzin16:30+01:36
4Katjuša PoljanšekOK Azimut Idrija Cerkno21:51+06:57
5Ana ČuferOK Azimut Idrija Cerkno26:54+12:00
Kaja BratinaOK Azimut Idrija CerknoDNF+ --:--

MZ12 (1.1km / m / 9KT)

1Žan RavnikarOK Komenda9:56+00:00
2Anamarija OrešnikOK Trzin13:56+04:00
3Nika PoljanšekOK Azimut Idrija Cerkno14:14+04:18
4Peter JesenkoOK Azimut Idrija Cerkno14:56+05:00
5Peter ZupanOK Polaris Ljubljana16:23+06:27
6Saš MocnikOK Polaris Ljubljana16:39+06:43
7Anže KristanOK Komenda16:54+06:58
8Gašper RejecOK Azimut Idrija Cerkno17:21+07:25
9Christian Hladky TurkŠOK Škofja Loka21:19+11:23
10Anja ŠkarabotOK Polaris Ljubljana24:08+14:12
11Vesna BohincOK Komenda30:35+20:39
12Filip PetrovičOK Polaris Ljubljana37:13+27:17
Jerneja Slapnik AnžurOK KomendaMP+ --:--

Zac (1.1km / m / 9KT)

1Luka AnderluhOK Polaris Ljubljana11:49+00:00
2Mateja Slapnik AnžurOK Komenda14:39+02:50
3Neža ZupanOK Polaris Ljubljana15:44+03:55
4Zala VolčičOK Tivoli Ljubljana24:27+12:38
5Domen PetrovičOK Polaris Ljubljana27:16+15:27
6Matic BohincOK Komenda44:16+32:27
7Zala MazejOK Azimut Idrija Cerkno46:52+35:03
Kat Ana Naia Li Anderluh Tratnik MP+ --:--