Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL/DP Sprint (MŽ21, M35) - sprint

Orientacijski klub Komenda, Mengeš, 23. 11. 2019

A (3.07km / m / 9KT)

1Nejc TurkOK Komenda 13:21+00:00
2Tina KernOK Komenda 14:41+01:20
3Luka SeljakOK Komenda 15:14+01:53
4Matevž KuncOK Tivoli 15:15+01:54
5Dušan SmoleOK Polaris 16:03+02:42
6Stanko CuferPD Ajdovšcina 16:44+03:23
7Aleš ZupanOK Polaris 17:18+03:57
8Miha ŠkarabotOK Polaris 17:25+04:04
9Petja BalažicOK SG 18:10+04:49
10Nastja RajOK SG 18:48+05:27
11Nika RavnikarOK Komenda 20:00+06:39
12Ales FerencOK Tivoli 20:23+07:02
13Mojca FoškiOK Polaris 20:41+07:20
14Damjana JeršeOK Polaris 23:47+10:26
15Roman SladicŠOK 25:22+12:01
16Urška Kordiš MiheljakOK SG 28:12+14:51
Matjaž FerecOK Tivoli MP+ --:--
Natan Maj PoženelOK Komenda DNS+ --:--
Enej SmoleOK Polaris MP+ --:--

B (2.7km / m / 7KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 14:49+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 14:57+00:08
3Urša ŠtanfelOK Azimut 16:04+01:15
4Jan CokanOK Komenda 16:10+01:21
5Saša ŽižekOK Azimut 16:23+01:34
6Silvo BabicOK Komenda 16:41+01:52
7Sandi Rajer 16:42+01:53
8Rok CigojPD Ajdovšcina 18:35+03:46
9Spela BogatajOK Komenda 18:51+04:02
10Marta MalusOK Komenda 19:11+04:22
11Tevž MiheljakOK SG 19:27+04:38
12Mojca KuncOK Tivoli 19:59+05:10
13Hana MamicPD Ajdovšcina 20:49+06:00
14Matej BratožPD Ajdovšcina 22:13+07:24
15Aljaž KerševanPD Ajdovšcina 22:36+07:47
16Zala LozarPD Ajdovšcina 22:55+08:06
17Darja VodlanOK Polaris 23:53+09:04
18Nejc DobravecOK Tivoli 27:11+12:22
19Jaka SeljakOK Komenda 27:12+12:23
20Alenka ŠkarabotOK Polaris 27:49+13:00
21Petra StojanOK Komenda 28:45+13:56
22Tanja MezgaOK SG 33:52+19:03
Maja UgrinOK Tivoli DNF+ --:--
Natalija Kunc RešekOK Tivoli DNF+ --:--
Nikolina UgrinOK Tivoli DNF+ --:--
Lucija KremžarOK Komenda DNS+ --:--

C (1.41km / m / 8KT)

1Ema Pika RajOK SG 09:28+00:00
2Florijan KremžarOK Komenda 09:36+00:08
3Andraž MiheljakOK SG 10:09+00:41
4Lili Ivana RajOK SG 11:20+01:52
5Enej ŠucOK Komenda 11:22+01:54
6Neža ŠtorPD Ajdovšcina 11:28+02:00
7Ajda JerajOK Komenda 11:51+02:23
8Mija JerajOK Komenda 13:22+03:54
9Marija KovacPD Ajdovšcina 18:14+08:46
Leila Ema PoženelOK Komenda DNS+ --:--
Agnes RemecPD Ajdovšcina DNS+ --:--
Oskar FoškiOK Polaris DNS+ --:--

Družinska (0.77km / m / 5KT)

1Lenart AndrejcOK SG 10:15+00:00
1Izabela Eržen PlavcakŠOK 10:15+00:00
3Laura AndrejcOK SG 10:19+00:04
4Tin ŠucOK Komenda 13:41+03:26
5Maja CadOK Tivoli 17:15+07:00
Jan Benjamin RemškarOK Komenda DNS+ --:--

M21 (3.07km / m / 9KT)

1Simon StanonikOK Azimut 10:50+00:00
2Matjaž ŠtanfelOK Azimut 11:12+00:22
3Jaka PiltaverOK Brežice 12:16+01:26
4Gregor HvalaOK Azimut 12:19+01:29
5Blaž KölnerOK Komenda 12:28+01:38
6Uroš CankarŠOK 14:19+03:29
7David AndrejcOK SG 16:14+05:24
8Miha KorenjakOK Komenda 16:18+05:28
Tilen Jagodic DNS+ --:--

M35 (3.07km / m / 9KT)

1Tomaž KremžarOK Komenda 13:30+00:00
2Franc MalusOK Komenda 13:39+00:09
3Marko DudicOK SG 13:57+00:27
4Tomaž PustOK Komenda 14:14+00:44
5Jožko JazbarOK Azimut 14:24+00:54
6Aleš PoljanšekOK Azimut 14:30+01:00
7Gregor ZupanOK Komenda 15:32+02:02
8Boris ErženŠOK 15:51+02:21
9Valter FoškiOK Polaris 16:17+02:47
10Gregor RajOK SG 16:45+03:15
11Blaž MiheljakOK SG 16:46+03:16
12Robert KuncOK Tivoli 16:47+03:17
13Davor PobegaOK Tivoli 19:28+05:58
Bojan JevševarOK Brežice DNS+ --:--

Ž21 (3.07km / m / 9KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 14:38+00:00
2Ana Pia PogacarOK Komenda 15:17+00:39
3Zala ZavrlOK Komenda 15:48+01:10
4Polona JezeršekOK Komenda 16:52+02:14
5Nika PoljanšekOK Azimut 17:17+02:39
6Anica HribarOK Brežice 19:18+04:40
7Barbara KmetecKamniški OK 22:22+07:44
Katja BabicOK Komenda DNS+ --:--