Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - 2 Orange O-Cup - SSOL 4 - sprint

Orientacijski klub Komenda, Kamnik, 12. 9. 2020

KIDS (0.87km / 5m / 11KT)

1Ida Antonija RajOK SG 08:22+00:00
2Inga MarkovičOK SG 10:32+02:10
3Klara Smrke 14:54+06:32
4Neža JarcOK Komenda 15:25+07:03
5Izabela Eržen PlavčakŠOK 18:51+10:29
6Robin Teo PoženelOK Komenda 19:45+11:23
7Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 23:03+14:41
8Žiga SedejOK Azimut 25:37+17:15
9Tin ŠucOK Komenda 25:40+17:18
10Börn ChudobaOLCU Viktring 32:14+23:52
11Zana JazbarOK Azimut 34:58+26:36
Julija Vončina +-9:38
Oskar Vončina +-9:38

M10 (0.87km / 5m / 11KT)

1Rok SedejOK Azimut 11:26+00:00
2Anze ObidOK Azimut 11:41+00:15
3Drejc MalusOK Komenda 14:58+03:32
4Tilen GolobinOK Komenda 19:39+08:13
5Val JarcOK Komenda 19:55+08:29
6Aljoša AndrejcOK SG 20:57+09:31
7Kevin KerčmarOK Azimut 21:00+09:34
Jure DobravecOK Tivoli DNS+ --:--

M12 (1.12km / 5m / 16KT)

1David SedejOK Azimut 09:11+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 09:43+00:32
3Ožbej MalusOK Komenda 11:27+02:16
4Jakob KurinčičOK Komenda 11:29+02:18
5Oskar FoškiOK Polaris 12:09+02:58
6Enej ŠucOK Komenda 12:49+03:38
7Matej FerlugaOK Komenda 15:25+06:14
8Florijan KremžarOK Komenda 15:51+06:40
9Rado KalcOK Komenda 17:33+08:22
10Nejc NovakOK Azimut 19:28+10:17
Martin FerencOK Tivoli MP+ --:--
Beno BizjakOK Azimut MP+ --:--

M16 (2.13km / 10m / 21KT)

1Nejc TurkOK Komenda 17:52+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 20:11+02:19
3Rok BogatajOK Azimut 21:18+03:26
4Tilen ZupanOK Komenda 23:48+05:56
5Jan CokanOK Komenda 29:37+11:45
6Božo BizjakOK Azimut 31:18+13:26
7Lev ŽižekOK Azimut 36:12+18:20
8Nejc DobravecOK Tivoli 42:04+24:12
Martin JevševarOK Brežice MP+ --:--
Luka AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Filip JesenšekOK Tivoli MP+ --:--
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--

M18 (2.36km / 25m / 23KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 23:48+00:00

M21 (2.62km / 30m / 27KT)

1Simon StanonikOK Azimut 19:53+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 20:04+00:11
3Matjaž ŠtanfelOK Azimut 20:48+00:55
4Peter TušarOK Azimut 21:51+01:58
5Gregor HvalaOK Azimut 22:09+02:16
6Stefan WernigHSV Spittal 24:28+04:35
7Uroš CankarŠOK 29:18+09:25
8Nicholas WilsonUDOC 29:27+09:34
9Maurizio FicurGAJA Orienteering 33:11+13:18
10Andraž DreščekOK Azimut 33:42+13:49
Arthur RaffleUDOC DNS+ --:--
Matic BlažOK Komenda MP+ --:--
David AndrejcOK SG MP+ --:--
Andrew StempPOOD MP+ --:--
Blaž Marot DNS+ --:--
Gregor ZupanOK Komenda MP+ --:--
Mark BogatajOK Azimut MP+ --:--
Boris2 OK Polaris MP+ --:--

M35 (2.36km / 25m / 23KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 19:02+00:00
2Igor GavrilovOK Komenda 20:26+01:24
3Valentin ErženOK Azimut 22:35+03:33
4Gregor AnderluhOK Polaris 23:01+03:59
5Marko DudicOK SG 23:21+04:19
6Klemen ZibelnikOK Polaris 24:13+05:11
7Matej SedejOK Azimut 25:47+06:45
8Boštjan BogatajOK Azimut 26:21+07:19
9Bojan JevševarOK Brežice 26:43+07:41
10Andrej JarcOK Komenda 26:50+07:48
11Aleš PoljanšekOK Azimut 27:02+08:00
12Oleksandr Ievstafiev 27:36+08:34
13Timotej ŠucOK Komenda 27:53+08:51
14Gregor RajOK SG 28:15+09:13
15Valter FoškiOK Polaris 28:48+09:46
16Jožko JazbarOK Azimut 31:17+12:15
17Primož PogorelčnikOK SG 46:45+27:43
Tomaž PustOK Komenda MP+ --:--
Boris BaumanMOK DNS+ --:--
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--

M50 (2.13km / 10m / 21KT)

1Herwig AllwingerLAC 19:32+00:00
2Miro ŠalamunOK Polaris 20:50+01:18
3Boris ErženŠOK 22:53+03:21
4Aleš ZupanOK Polaris 23:05+03:33
5Igor BončinaOK Slovenske Konjice 23:26+03:54
6Gregor ChudobaOLCU Viktring 23:57+04:25
7Bruno ScherrHSV Spittal 25:00+05:28
8Aleš BorštnikOK Tivoli 26:10+06:38
9Ales FerencOK Tivoli 26:20+06:48
10Silvo BabičOK Komenda 32:40+13:08
Jose PiresCPOC MP+ --:--
Roel SmoldersKOL DNS+ --:--
Andrej KorelcOK Komenda DNS+ --:--

M60 (2.1km / 10m / 19KT)

1Günther DobnikOLCU Viktring 25:46+00:00
2Vlado SedejOK Azimut 30:31+04:45
3Roman SladičŠOK 32:30+06:44

OPEN (2.13km / 10m / 21KT)

1Chiara SepinGAJA Orienteering 21:47+00:00
2Peter FerlugaGAJA Orienteering 23:05+01:18
3Tomaž Kupnik 24:34+02:47
4Andrej Žnidarič 28:41+06:54
5Denis MikužOK Azimut 30:18+08:31
6Erik MikužOK Azimut 31:02+09:15
7Boštjan EremitaOK Komenda 47:48+26:01
8Gregor LeskovšekOK Azimut 59:20+37:33
9Dragan KrivičićOKPT 67:06+45:19

W10 (0.87km / 5m / 11KT)

1Jerca KurinčičOK Komenda 09:58+00:00
2Nika ErženOK Azimut 10:05+00:07
3Lili Ivana RajOK SG 10:40+00:42
4Mija JerajOK Komenda 10:42+00:44
5Julija BizjakOK Azimut 12:16+02:18
6Miša AndrejcOK SG 12:22+02:24
7Frida MezgaOK SG 14:51+04:53
8Leila Ema PoženelOK Komenda 21:10+11:12
9Teja ŠucOK Komenda 31:52+21:54
10Manca PahorOK Komenda 40:02+30:04

W12 (1.12km / 5m / 16KT)

1Ajda JerajOK Komenda 11:52+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 12:21+00:29
3Ema Pika RajOK SG 16:32+04:40
4Ajda JarcOK Komenda 17:53+06:01
5Ema FerencOK Tivoli 37:08+25:16
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Zarja ŽižekOK Azimut DNS+ --:--

W16 (2.1km / 10m / 19KT)

1Nea ErženOK Azimut 19:01+00:00
2Manja LebanOK Azimut 19:39+00:38
3Neža ObidOK Azimut 21:14+02:13
4Vita MalusOK Komenda 21:58+02:57
5Tinka FerencOK Tivoli 22:45+03:44
6Tajda RazpetOK Azimut 25:29+06:28
7Jana MočnikOK Azimut 25:54+06:53
8Nika ŠkodičOK Tivoli 30:59+11:58
Špela MajdičOK Azimut MP+ --:--

W18 (2.13km / 10m / 21KT)

1Teja TušarOK Azimut 20:33+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 25:01+04:28
3Zala Serženta SeljakOK Azimut 25:58+05:25
4Karin PustOK Komenda 28:22+07:49
5Neža NemecOK Komenda 33:37+13:04
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

W21 (2.36km / 25m / 23KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 22:53+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 24:58+02:05
3Hannah GoldswainPOOD 25:55+03:02
4Nika PoljanšekOK Azimut 27:00+04:07
5Polona JezeršekOK Komenda 28:43+05:50
6Brina FoškiOK Polaris 29:02+06:09
7Ana ŠalamunOK Polaris 29:42+06:49
8Monika RavnikarOK Komenda 30:16+07:23
9Tajda FoškiOK Polaris 31:17+08:24
10Ajda LampeOK Komenda 32:06+09:13
11Barbara KmetecKamniški OK 33:10+10:17
12Urša ŠtanfelOK Azimut 33:44+10:51
13Lara ZupanOK Komenda 46:55+24:02
14Grace RanfordUDOC 58:00+35:07
Ana Pia PogačarOK Komenda MP+ --:--
Katja BabičOK Komenda MP+ --:--
Deja RazpetOK Azimut MP+ --:--

W35 (2.13km / 10m / 21KT)

1Petja BalažičOK SG 22:22+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 23:06+00:44
3Nastja RajOK SG 24:52+02:30
4Tina MočnikOK Komenda 25:01+02:39
5Anica HribarOK Brežice 25:04+02:42
6Saša ŽižekOK Azimut 25:42+03:20
7Mojca FoškiOK Polaris 26:28+04:06
8Ana PlavčakŠOK 29:46+07:24
9Marta MalusOK Komenda 30:37+08:15
10Petra ParadižOK Komenda 33:04+10:42
11Elena Gombač ŠucOK Komenda 34:17+11:55
12Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 34:33+12:11
13Darja Gorjup PoženelOK Komenda 37:51+15:29
14Tanja KmetecKamniški OK 39:17+16:55
15Maja IsteničOK Azimut 39:26+17:04
16Nataša BogatajOK Azimut 43:08+20:46
17Katarina SedejOK Azimut 46:02+23:40
18Anja Mihelič PogorelčnikOK SG 57:56+35:34
Maja ObidOK Azimut MP+ --:--
Spela BogatajOK Komenda MP+ --:--
Irena Hacin KölnerOK Komenda MP+ --:--

W45 (2.1km / 10m / 19KT)

1Romana ZupanOK Komenda 25:55+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 27:36+01:41
3Maja ProsenOK Komenda 27:54+01:59
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 36:07+10:12
5Tanja MezgaOK SG 49:10+23:15
Damjana JeršeOK Polaris MP+ --:--
Darja VodlanOK Polaris DNS+ --:--