Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - 1 Orange O-Cup - srednja

Orientacijski klub Komenda, Stiška vas, Cerklje na Gorenjskem, 12. 9. 2020

BEGINNERS (2.09km / 60m / 9KT)

1Gašper PančurOK Komenda 30:33+00:00
2Boštjan EremitaOK Komenda 43:33+13:00
3Nataša Tomič 45:43+15:10
4Maja UgrinOK Tivoli 45:51+15:18
5Lana Malič 51:21+20:48
Maša Doler MP+ --:--
Lea Golob DNS+ --:--

KIDS (1.49km / 50m / 7KT)

1Inga MarkovičOK SG 17:38+00:00
2Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 19:30+01:52
3Zana Jazbar 19:33+01:55
4Börn ChudobaOLCU Viktring 21:27+03:49
5Neža JarcOK Komenda 22:35+04:57
6Ida Antonija RajOK SG 23:40+06:02
7Žiga SedejOK Azimut 25:54+08:16
8Oskar Vončina 34:08+16:30
9Matias Tomič 38:07+20:29
10Jonas Tomič 83:04+65:26
Julija Vončina MP+ --:--
Tin ŠucOK Komenda MP+ --:--

M10 (1.49km / 50m / 7KT)

1Drejc MalusOK Komenda 12:33+00:00
2Aljoša AndrejcOK SG 12:47+00:14
3Val JarcOK Komenda 16:09+03:36
Anze ObidOK Azimut DNS+ --:--
Kevin KerčmarOK Azimut DNS+ --:--
Rok SedejOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-13:27
Vacant +-13:27

M12 (2.09km / 60m / 9KT)

1Enej ŠucOK Komenda 19:09+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 21:14+02:05
3Nejc NovakOK Azimut 22:03+02:54
4Florijan KremžarOK Komenda 23:03+03:54
5Martin FerencOK Tivoli 23:18+04:09
6Jakob KurinčičOK Komenda 23:41+04:32
7Matej FerlugaOK Komenda 28:29+09:20
Vacant +-20:51
Ožbej MalusOK Komenda MP+ --:--
Rado KalcOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-20:51

M14 (2.25km / 90m / 9KT)

1Luka SeljakOK Komenda 21:19+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 25:45+04:26
3Jan CokanOK Komenda 44:52+23:33
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-22:41
Vacant +-22:41

M16 (2.64km / 110m / 12KT)

1Martin JevševarOK Brežice 33:35+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 33:41+00:06
3Tilen ZupanOK Komenda 47:44+14:09
Vacant +-34:25
Vacant +-34:25

M18 (3.18km / 125m / 14KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 33:55+00:00
Vacant +-34:05
Vacant +-34:05

M21A (3.18km / 125m / 14KT)

1Valentin ErženOK Azimut 34:01+00:00
2Uroš CankarŠOK 47:21+13:20
3Maurizio FicurGAJA Orienteering 54:26+20:25
Martin SchellanderHSV OL Villach DNS+ --:--
Vacant +-35:59
Vacant +-35:59

M21B (2.64km / 110m / 12KT)

1Marko ObidOK Azimut 30:06+00:00
2Boštjan BogatajOK Azimut 43:12+13:06
3Erik MikužOK Azimut 46:08+16:02
4Timotej ŠucOK Komenda 46:30+16:24
5Klemen ZibelnikOK Polaris 50:49+20:43
6Andrej JarcOK Komenda 57:14+27:08
7Ales FerencOK Tivoli 59:39+29:33
8David AndrejcOK SG 64:45+34:39
Vacant +-31:54
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--
Denis MikužOK Azimut DNF+ --:--
Vacant +-31:54
Vacant +-31:54

M21E (4.58km / 175m / 21KT)

1Mark BogatajOK Azimut 37:26+00:00
2Peter TušarOK Azimut 38:28+01:02
3Jaka PiltaverOK Brežice 40:24+02:58
4Andraž HribarOK Brežice 41:08+03:42
5Matjaž ŠtanfelOK Azimut 41:14+03:48
6Žan RavnikarOK Komenda 44:15+06:49
7Jernej ZormanOK Komenda 45:42+08:16
8Stefan WernigHSV Spittal 60:58+23:32
9Andrew StempPOOD 63:42+26:16
10Nicholas WilsonUDOC 82:10+44:44
Vacant +-38:34
Vacant +-38:34
Arthur RaffleUDOC DNS+ --:--
Simon StanonikOK Azimut MP+ --:--

M35 (3.94km / 145m / 16KT)

1Boris BaumanMOK 39:29+00:00
2Igor GavrilovOK Komenda 45:07+05:38
3Hannes PacherOOG 45:13+05:44
4Blaž KölnerOK Komenda 46:56+07:27
5Bojan JevševarOK Brežice 47:17+07:48
6Oleksandr Ievstafiev 48:31+09:02
7Tomaž KremžarOK Komenda 55:31+16:02
8Matej SedejOK Azimut 59:00+19:31
Vacant +-40:31
Vacant +-40:31

M45 (3.11km / 130m / 14KT)

1Gregor ZupanOK Komenda 34:39+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut 37:31+02:52
3Herwig AllwingerLAC 38:12+03:33
4Miha ŠkarabotOK Polaris 38:54+04:15
5Gregor AnderluhOK Polaris 40:05+05:26
6Jožko JazbarOK Azimut 41:52+07:13
7Marko DudicOK SG 41:56+07:17
8Bruno ScherrHSV Spittal 41:57+07:18
9Gregor RajOK SG 49:55+15:16
10Valter FoškiOK Polaris 50:46+16:07
Vacant +-35:21
Igor BončinaOK Slovenske Konjice MP+ --:--
Roel SmoldersKOL DNS+ --:--
Gregor ChudobaOLCU Viktring MP+ --:--
Vacant +-35:21

M55 (2.39km / 105m / 10KT)

1Marijan LebanOK Azimut 46:30+00:00
2Silvo BabičOK Komenda 49:21+02:51
3Roman SladičŠOK 62:11+15:41
4Jose PiresCPOC 67:00+20:30
Vacant +-47:30
Vacant +-47:30
Ivan BoyadzhievMOK DNS+ --:--

M65 (1.84km / 75m / 10KT)

1Günther DobnikOLCU Viktring 26:44+00:00
2Vlado SedejOK Azimut 32:02+05:18
3Janko LapajneOK Azimut 42:24+15:40
Vacant +-27:16
Vacant +-27:16

OPEN (3.18km / 125m / 14KT)

1Gregor PavličGAJA Orienteering 40:59+00:00
2Chiara SepinGAJA Orienteering 49:29+08:30
3Tomaž Kupnik 57:04+16:05
4Peter FerlugaGAJA Orienteering 60:55+19:56
5Andrej Žnidarič 82:35+41:36
6Zdenko PavličGAJA Orienteering 116:38+75:39
Margareta PavličGAJA Orienteering DNS+ --:--
Dragan KrivičićOKPT +-41:01
Jan Leskovec DNS+ --:--

W10 (1.49km / 50m / 7KT)

1Lili Ivana RajOK SG 12:42+00:00
2Nika ErženOK Azimut 12:51+00:09
3Jerca KurinčičOK Komenda 14:03+01:21
4Mija JerajOK Komenda 14:43+02:01
5Miša AndrejcOK SG 18:38+05:56
6Teja ŠucOK Komenda 18:39+05:57
7Leila Ema PoženelOK Komenda 19:54+07:12
8Manca PahorOK Komenda 37:03+24:21
9Katarina KremžarOK Komenda 43:03+30:21
Vacant +-13:18
Vacant +-13:18

W12 (2.09km / 60m / 9KT)

1Brina KölnerOK Komenda 17:23+00:00
2Ema Pika RajOK SG 20:56+03:33
3Ajda JarcOK Komenda 22:14+04:51
4Ajda JerajOK Komenda 23:38+06:15
Vacant +-18:37
Vacant +-18:37

W14 (2.25km / 90m / 9KT)

1Nea ErženOK Azimut 23:54+00:00
2Neža ObidOK Azimut 26:56+03:02
3Tinka FerencOK Tivoli 29:23+05:29
4Nikolina UgrinOK Tivoli 43:19+19:25
5Lucija KremžarOK Komenda 46:15+22:21
Jana MočnikOK Azimut MP+ --:--
Vacant +-24:06

W16 (2.25km / 90m / 9KT)

1Manja LebanOK Azimut 28:57+00:00
2Vita MalusOK Komenda 31:17+02:20
3Karin PustOK Komenda 33:19+04:22
Vacant +-29:03
Vacant +-29:03

W18 (2.64km / 110m / 12KT)

1Teja TušarOK Azimut 33:49+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 35:11+01:22
3Nika RavnikarOK Komenda 40:11+06:22
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 43:18+09:29
5Neža NemecOK Komenda 69:55+36:06
Anja ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--
Vacant +-34:11
Vacant +-34:11

W21B (2.25km / 90m / 9KT)

1Julija FerencOK Tivoli 29:01+00:00
2Urša ŠtanfelOK Azimut 29:24+00:23
3Tina MočnikOK Komenda 33:00+03:59
4Elena Gombač ŠucOK Komenda 48:33+19:32
5Spela BogatajOK Komenda 51:36+22:35
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 53:00+23:59
7Maja IsteničOK Azimut 53:48+24:47
8Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 56:11+27:10
9Nataša BogatajOK Azimut 62:41+33:40
10Darja Gorjup PoženelOK Komenda 63:52+34:51
11Ajda LampeOK Komenda 81:00+51:59
12Tanja KmetecKamniški OK 89:38+60:37
13Lara ZupanOK Komenda 96:48+67:47
14Maja ObidOK Azimut 99:03+70:02
Marta MalusOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-30:59
Grace RanfordUDOC MP+ --:--

W21E (3.94km / 145m / 16KT)

1Katja BabičOK Komenda 38:11+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 43:15+05:04
3Polona JezeršekOK Komenda 55:37+17:26
4Zala ZavrlOK Komenda 57:17+19:06
5Monika RavnikarOK Komenda 74:22+36:11
6Barbara KmetecKamniški OK 81:32+43:21
7Hannah GoldswainPOOD 91:53+53:42
Vacant +-39:49

W35 (3.11km / 130m / 14KT)

1Anica HribarOK Brežice 53:27+00:00
2Ana PlavčakŠOK 56:56+03:29
3Mojca FoškiOK Polaris 63:05+09:38
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 76:20+22:53
5Petja BalažičOK SG 82:12+28:45
6Nastja RajOK SG 91:10+37:43
Petra ParadižOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-54:33
Vacant +-54:33

W45 (2.39km / 105m / 10KT)

1Romana ZupanOK Komenda 40:37+00:00
2Maja ProsenOK Komenda 50:12+09:35
Vacant +-41:23
Alenka ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--
Vacant +-41:23

W55 (1.84km / 75m / 10KT)

1Hildegard ScherrHSV Spittal 35:04+00:00
2Gerhild PacherOOG 41:29+06:25
Vacant +-36:56
Vacant +-36:56