Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - 3 Orange O-Cup - SOL3 - dolga

Orientacijski klub Komenda, Sračja dolina, Črnuče, Ljubljana, 13. 9. 2020

https://www.ok-komenda.si/orange-o-cup-slo


BEGINNERS (2.43km / 60m / 9KT)

1Julija BizjakOK Azimut 37:11+00:00
2Lara ZupanOK Komenda 40:56+03:45
3Boštjan EremitaOK Komenda 43:59+06:48
4Gašper PančurOK Komenda 56:32+19:21
Nataša Tomič DNS+ --:--

KIDS (2.04km / 20m / 9KT)

1Ida Antonija RajOK SG 22:17+00:00
2Inga MarkovičOK SG 22:20+00:03
3Tin ŠucOK Komenda 34:41+12:24
3Žiga SedejOK Azimut 34:41+12:24
5Neža JarcOK Komenda 35:20+13:03
6Julijan Kostadinov 42:07+19:50
7Monika Vodnik 42:14+19:57
8Tadej Ravnikar 46:35+24:18
9Izabela Eržen PlavčakŠOK 58:20+36:03
10Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 58:31+36:14
Börn ChudobaOLCU Viktring MP+ --:--

M10 (2.04km / 20m / 9KT)

1Drejc MalusOK Komenda 15:22+00:00
2Val JarcOK Komenda 18:40+03:18
3Aljoša AndrejcOK SG 20:42+05:20
4Anze ObidOK Azimut 24:59+09:37
5Rok SedejOK Azimut 27:37+12:15
Kevin KerčmarOK Azimut DNS+ --:--

M12 (2.43km / 60m / 9KT)

1Anže KölnerOK Komenda 20:18+00:00
2Rado KalcOK Komenda 23:00+02:42
3Matej FerlugaOK Komenda 26:10+05:52
4Florijan KremžarOK Komenda 28:32+08:14
5Enej ŠucOK Komenda 29:03+08:45
6Martin FerencOK Tivoli 29:26+09:08
7David SedejOK Azimut 31:00+10:42
8Nejc NovakOK Azimut 35:20+15:02
9Ožbej MalusOK Komenda 38:19+18:01
10Jakob KurinčičOK Komenda 57:02+36:44
Vacant +-21:42
Beno BizjakOK Azimut MP+ --:--
Vacant +-21:42

M14 (3.25km / 80m / 11KT)

1Luka SeljakOK Komenda 27:21+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 33:01+05:40
3Božo BizjakOK Azimut 45:05+17:44
3Jan CokanOK Komenda 45:05+17:44
5Borut GantarOK Azimut 58:47+31:26
6Jaka SeljakOK Komenda 71:56+44:35
7Patrik BeltramPD Ajdovščina 78:53+51:32
8Aljaž KerševanPD Ajdovščina 81:31+54:10
9Vid FaganelPD Ajdovščina 96:31+69:10
10Lev ŽižekOK Azimut 124:59+97:38
Vacant +-28:39

M16 (4.27km / 140m / 12KT)

1Nejc TurkOK Komenda 43:05+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 43:57+00:52
3Luka AnderluhOK Polaris 60:46+17:41
4Primož GantarOK Azimut 63:28+20:23
5Tilen ZupanOK Komenda 93:07+50:02
Vacant +-44:55

M18 (6.3km / 240m / 16KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 95:48+00:00
Vacant +-96:12
Vacant +-96:12

M21A (6.3km / 240m / 16KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 78:04+00:00
2Valentin ErženOK Azimut 85:13+07:09
3Tomaž PustOK Komenda 85:16+07:12
4Jure KavčičOK Komenda 85:33+07:29
5Nejc MočnikOK Azimut 94:47+16:43
6Uroš CankarŠOK 95:44+17:40
7Maurizio FicurGAJA Orienteering 97:49+19:45
8Jan ŠalamunOK Polaris 108:59+30:55
Vacant +-79:56
Vacant +-79:56

M21B (4.27km / 140m / 12KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 40:07+00:00
2Marko ObidOK Azimut 45:40+05:33
3Kristjan GantarOK Azimut 45:57+05:50
4Klemen ZibelnikOK Polaris 48:25+08:18
5Timotej ŠucOK Komenda 48:37+08:30
6Boštjan BogatajOK Azimut 52:49+12:42
7Ales FerencOK Tivoli 58:08+18:01
8Andrej JarcOK Komenda 59:40+19:33
9Andraž DreščekOK Azimut 61:49+21:42
10Matej VidičOK Azimut 67:58+27:51
11David AndrejcOK SG 71:40+31:33
12Andrej KorelcOK Komenda 74:28+34:21
Vacant +-41:53
Vacant +-41:53

M21E (7.96km / 320m / 22KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 65:20+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 66:44+01:24
3Jernej ZormanOK Komenda 75:54+10:34
4Jaka PiltaverOK Brežice 76:44+11:24
5Matic BlažOK Komenda 79:13+13:53
6Gregor HvalaOK Azimut 82:57+17:37
7Vid BogovičOK Brežice 86:25+21:05
8Nicholas WilsonUDOC 96:14+30:54
Vacant +-66:40
Peter TušarOK Azimut DNS+ --:--
Andrew StempPOOD MP+ --:--
Stefan WernigHSV Spittal DNF+ --:--
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-66:40
Andraž HribarOK Brežice MP+ --:--
Arthur RaffleUDOC DNS+ --:--

M35 (7.04km / 280m / 15KT)

1Bojan JevševarOK Brežice 75:05+00:00
2Tomaž KremžarOK Komenda 75:32+00:27
3Igor GavrilovOK Komenda 78:01+02:56
4Oleksandr Ievstafiev 82:13+07:08
5Dušan PetrovičOK Polaris 82:51+07:46
6Matej SedejOK Azimut 95:45+20:40
Vacant +-76:55
Boris BaumanMOK DNS+ --:--
Vacant +-76:55
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--

M45 (5.09km / 200m / 13KT)

1Gregor ZupanOK Komenda 57:11+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut 57:35+00:24
3Gregor AnderluhOK Polaris 58:56+01:45
4Miha ŠkarabotOK Polaris 63:16+06:05
5Bruno ScherrHSV Spittal 64:11+07:00
6Herwig AllwingerLAC 66:31+09:20
7Gregor RajOK SG 68:55+11:44
8Boris ErženŠOK 69:26+12:15
9Marko DudicOK SG 70:35+13:24
10Jožko JazbarOK Azimut 70:45+13:34
11Gregor ChudobaOLCU Viktring 71:20+14:09
12Valter FoškiOK Polaris 71:44+14:33
13Igor BončinaOK Slovenske Konjice 95:37+38:26
Aleš ZupanOK Polaris DNS+ --:--
Vacant +-58:49
Roel SmoldersKOL DNS+ --:--

M55 (4.33km / 140m / 11KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 51:06+00:00
2Miro ŠalamunOK Polaris 59:00+07:54
3Aleš ČerinOK Tivoli 67:26+16:20
4Silvo BabičOK Komenda 72:39+21:33
5Jose PiresCPOC 79:01+27:55
6Roman SladičŠOK 97:35+46:29
Ivan BoyadzhievMOK DNS+ --:--
Vacant +-52:54
Marijan LebanOK Azimut DNF+ --:--

M65 (3.85km / 130m / 11KT)

1Günther DobnikOLCU Viktring 63:49+00:00
2Vlado SedejOK Azimut 70:44+06:55
3Janko LapajneOK Azimut 76:36+12:47
Vacant +-64:11
Vacant +-64:11

OPEN (6.3km / 240m / 16KT)

1Andraž RavnikarOK Polaris 94:11+00:00
2Peter FerlugaGAJA Orienteering 94:56+00:45
3Jaka Pišljar 96:22+02:11
4Chiara SepinGAJA Orienteering 109:30+15:19
5Tomaž Kupnik 125:52+31:41
6Andrej Žnidarič 150:42+56:31
Frida & Tanja MezgaOK SG DNF+ --:--
Gregor LeskovšekOK Azimut DNF+ --:--
Dragan KrivičićOKPT DNF+ --:--

W10 (2.04km / 20m / 9KT)

1Mija JerajOK Komenda 16:36+00:00
2Klara KremžarOK Komenda 18:36+02:00
3Nika ErženOK Azimut 19:48+03:12
4Lili Ivana RajOK SG 20:29+03:53
5Jerca KurinčičOK Komenda 21:02+04:26
6Brina GantarOK Azimut 22:40+06:04
7Teja ŠucOK Komenda 22:48+06:12
8Manca PahorOK Komenda 23:24+06:48
9Miša AndrejcOK SG 24:00+07:24
10Leila Ema PoženelOK Komenda 30:08+13:32
11Katarina KremžarOK Komenda 31:46+15:10
Vacant +-17:24

W12 (2.43km / 60m / 9KT)

1Brina KölnerOK Komenda 20:34+00:00
2Ajda JerajOK Komenda 23:21+02:47
3Ajda JarcOK Komenda 26:39+06:05
4Ema Pika RajOK SG 46:42+26:08
5Ana Maja AnderluhOK Polaris 53:49+33:15
Zarja ŽižekOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-21:26
Vacant +-21:26

W14 (3.25km / 80m / 11KT)

1Nea ErženOK Azimut 33:44+00:00
2Tinka FerencOK Tivoli 45:36+11:52
3Neža ObidOK Azimut 45:41+11:57
4Špela MajdičOK Azimut 51:01+17:17
5Lucija KremžarOK Komenda 54:14+20:30
6Jana MočnikOK Azimut 59:44+26:00
7Hana MamičPD Ajdovščina 64:45+31:01
8Zala LozarPD Ajdovščina 78:07+44:23
Agnes RemecPD Ajdovščina DNS+ --:--
Neža ŠtorPD Ajdovščina DNS+ --:--

W16 (3.25km / 80m / 11KT)

1Vita MalusOK Komenda 34:32+00:00
2Manja LebanOK Azimut 41:09+06:37
3Karin PustOK Komenda 48:27+13:55
4Tajda RazpetOK Azimut 53:54+19:22
5Zala FerencOK Tivoli 56:56+22:24
Vacant +-35:28

W18 (4.27km / 140m / 12KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 42:17+00:00
2Neža NemecOK Komenda 52:36+10:19
3Nika RavnikarOK Komenda 59:01+16:44
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 68:51+26:34
Vacant +-43:43
Vacant +-43:43
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Tina KernOK Komenda DNS+ --:--

W21B (3.25km / 80m / 11KT)

1Tina MočnikOK Komenda 41:03+00:00
2Julija FerencOK Tivoli 41:29+00:26
3Urša ŠtanfelOK Azimut 43:36+02:33
4Maja IsteničOK Azimut 54:37+13:34
5Grace RanfordUDOC 58:55+17:52
6Marta MalusOK Komenda 59:16+18:13
7Alenka Vuga SeljakOK Komenda 60:57+19:54
8Ajda LampeOK Komenda 62:22+21:19
9Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 63:19+22:16
10Tanja KmetecKamniški OK 67:43+26:40
11Maja ObidOK Azimut 70:04+29:01
12Nataša BogatajOK Azimut 71:56+30:53
13Damjana GantarOK Azimut 72:31+31:28
14Elena Gombač ŠucOK Komenda 75:19+34:16
15Darja Gorjup PoženelOK Komenda 75:58+34:55
16Katarina SedejOK Azimut 90:52+49:49
Ana ŠalamunOK Polaris DNS+ --:--
Vacant +-42:57

W21E (7.04km / 280m / 15KT)

1Katja BabičOK Komenda 71:12+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 72:28+01:16
3Lara GantarOK Azimut 90:39+19:27
4Polona JezeršekOK Komenda 91:10+19:58
5Monika RavnikarOK Komenda 99:07+27:55
6Zala ZavrlOK Komenda 103:46+32:34
7Nika PoljanšekOK Azimut 107:42+36:30
8Hannah GoldswainPOOD 112:41+41:29
9Deja RazpetOK Azimut 118:05+46:53
10Barbara KmetecKamniški OK 131:41+60:29
Vacant +-72:48

W35 (5.09km / 200m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 68:02+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 73:03+05:01
3Ana PlavčakŠOK 73:49+05:47
4Petja BalažičOK SG 91:18+23:16
5Petra ParadižOK Komenda 91:28+23:26
6Nastja RajOK SG 100:18+32:16
7Saša ŽižekOK Azimut 103:43+35:41
8Irena Hacin KölnerOK Komenda 112:20+44:18
Vacant +-69:58
Vacant +-69:58

W45 (4.33km / 140m / 11KT)

1Romana ZupanOK Komenda 87:45+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 92:33+04:48
3Maja ProsenOK Komenda 95:59+08:14
4Irma PretnarKamniški OK 102:09+14:24
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 107:58+20:13
Vacant +-88:15
Vacant +-88:15
Marija AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

W55 (3.85km / 130m / 11KT)

1Hildegard ScherrHSV Spittal 69:16+00:00
Vacant +-70:44
Vacant +-70:44