Domov / Aktualno / Rezultati

Črni Vrh, KP OK Azimut (nedelja, 16. 6. 2002)

Organizator: Orientacijski klub Azimut
Kraj:
Tip: SOL
Razdalja: srednja

Rezultati: povezava

Razpis: povezava

Karta: Predgriže 2

Standard: ISOM
št. karte: 87
Lastnik: Orientacijski klub Azimut
Lokacija: Geopedia
Avtorji: Cesare Tarabocchia, Martin Lejsek, Zdeněk Švec, Zdeněk Sokolář, Jaroslav Opletal, Ondřej Kotecký, Martin Sajal, Lukáš Hýbl
Merilo: 1:10000
Stanje: VII. 1999
Površina: 6.89km2

Ekonomsko propagandno sporočilo OK Azimut, ki si ga vodja Komisije za karte  ne upa zbrisati ali povsem spremeniti... Biser med orientacijskimi kartami nasploh. Najbolj znana srednjeevropska revija o orientacijskem teku - Orienteering Today, je karto izbrala za karto meseca v drugi številki revije v letu 2006. Severni del karte je kraški in to "močno" kraški. Polja malih vrtač, detajlov prekinja cesta, ki teče po sredini karte. Južni del je kontinentalen in hiter. Severni del karte je bil obnovljen leta 2006. Na njej so trenirali trije svetovni prvaki - Chris Terkelsen, Emil Wingstedt in Jarkko Houvila!"I remember the terrain as being both very physically and technically demanding. It was very interesting and it was a challenge that I haven’t seen anywhere else in the world." Chris Terkelsen, DanskaSvetovni prvak v štafeti 1997, 2. mesto na srednji razdalji 2005 "Few terrains can match the challange of detailed karst found on the Predgrize map. With it's complicated contours and rough ground your technical ability is setting the limit when running on this well made map. If you master Predgrize in full speed you're unlikely to find any more orienteering challanges. Remembering my last visit to the map, I'm luckily not there yet ..." Emil Wingstedt, ŠvedskaSvetovni prvak v šprintu v letih 2005, 2006, svetovni prvak v štafeti 2003

Karta je bila doslej uporabljena:

Rezultati / 2017

ZL11 - knock out sprint - sprint
Orientacijski klub Komenda
WWWRezultatiVmesni časiSplitsBrowserRouteGadgetVeč informacij

Leto: 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999 | 1998 | 1993 | 1786 | 0

Izšel je nov e-priročnik za delo z mladimi: Igre orientacije. Priročnik je na voljo na tej povezavi, obsežno gradivo pa dobite tukaj. Avtor priročnika je Nejc Zorman.

Izdajo priročnika je omogočila Fundacija za šport v sodelovanju z Orientacijsko zvezo Slovenije.