Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - DAN 3 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Lome, 11. 8. 2019

BEGINNERS (2.05km / 65m / 10KT)

2Delania HölzerOLTL 22:49+00:00
3Anže ObidOK Azimut 31:08+08:19
4Giorgia SessiOrienteering Trieste 33:38+10:49
5Mark Rupnik 35:50+13:01
6Herwig HierzeggerWAT 36:04+13:15
7Luka PivkOK Azimut 36:48+13:59
8Oskar Rupnik 37:11+14:22
9Timeja PrezeljOK Azimut 38:05+15:16
10Astrid KomanicsHSV Klagenfurt 38:43+15:54
11Kolmanics KarlHSV Klagenfurt 42:55+20:06
12Jaime Redondo BarthelemyMalarruta 59:19+36:30
13Gregor LeskovšekOK Azimut 67:54+45:05
Monica KemenaterLessinia MP+ --:--
Elvira HerreriaEKO DNS+ --:--
Ute HierzeggerWAT MP+ --:--

KIDS (1.74km / 45m / 8KT)

Mia FuhrmannEKO DNS+ --:--
Roc Porta PoloXXO-O DNS+ --:--
Michele BenettiLessinia DNS+ --:--

M12 (2.05km / 65m / 10KT)

1Matej FerlugaGAJA 15:46+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 16:10+00:24
3Rado KalcGAJA 18:54+03:08
4Božo BizjakOK Azimut 19:45+03:59
5Borut GantarOK Azimut 22:49+07:03
6Jaka SeljakOK Komenda 24:09+08:23
7Jan CokanOK Komenda 31:30+15:44
8Odin GroeneveldTHOR 40:22+24:36
Ivan SkopinskiOMG RUS DNS+ --:--

M14 (1.99km / 60m / 9KT)

1Otto AllwingerLAC 22:00+00:00
2Eduard VojvodikMOV 28:49+06:49
3Luka SeljakOK Komenda 29:03+07:03
4Tamino HölzerOLTL 31:03+09:03
5Primož GantarOK Azimut 32:28+10:28

M16 (2.91km / 105m / 11KT)

1Goran PolojazGAJA 29:44+00:00
2Natan Maj PoženelOK Komenda 34:17+04:33
3Aljaž ČelikOK Azimut 37:34+07:50
4Marek SkorpilTJ Jiskra Horice 47:55+18:11
5Timotej HribarOK Brežice 56:08+26:24
6Aljaž ObidOK Azimut 63:58+34:14
Martin JevševarOK Brežice MP+ --:--

M18 (3.91km / 165m / 15KT)

1Adrián Tamarit RoyoValencia-O 57:38+00:00
2Marcos Bernabeu CarbonellCEAM-O Ibi 66:36+08:58
3David De Miguel ArmisenUniversidad Alicante 83:37+25:59

M21A (3.91km / 165m / 15KT)

1Valentin ErženOK Azimut 64:30+00:00
2Christoph WendnerSUSO 74:09+09:39
3Tomaž PustOK Komenda 79:28+14:58
4Marc Ballabriga CostaCAT-O 92:22+27:52
Crn Cup DNS+ --:--

M21B (2.91km / 105m / 11KT)

1Balazs DuhiLuxOC 41:48+00:00
2Kristjan GantarOK Azimut 42:05+00:17
3Borut SeljakOK Komenda 44:04+02:16
4Christopher ImmervollSUSO 54:16+12:28
5Carsten FinkSUSO 54:48+13:00
6Timotej ŠucOK Komenda 62:36+20:48
7Janez ŠumečkiOK Tivoli 83:55+42:07
Klemen KendaOK Azimut DISQ+ --:--
Boštjan BogatajOK Azimut DNS+ --:--

M21E (7.17km / 315m / 25KT)

1Filip WolfSAJ 73:32+00:00
2Christian PfeiferOLCG 74:10+00:38
3Vít KoštejnSAJ 77:07+03:35
4Pierre SchambergerC.O. Mulhouse 80:54+07:22
5Jaka PiltaverOK Brežice 81:27+07:55
6Jure ZmrzlikarOK Komenda 95:19+21:47
7Luigi GiulianiPolbes 108:05+34:33
8Daniel MoncktonNWOC 111:05+37:33
9Sergey SnigirevBW 124:12+50:40
Thibault KoeberleC.O. Mulhouse MP+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut DNS+ --:--
Alexey SnigirevBW DNS+ --:--
Kyongsa Ri DNS+ --:--

M35 (5.05km / 235m / 18KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 66:44+00:00
2Bojan JevševarOK Brežice 73:49+07:05
3Tommaso Civera 83:22+16:38
4Marko ObidOK Azimut 84:11+17:27
5Janko BačnarOK Azimut 86:29+19:45
6Antonio Carbonell MartinCEAM-O Ibi 89:27+22:43
7Sergio Aranda EscricheValencia-O 94:38+27:54
8Herfried TrummerOCFF 96:28+29:44
9Fabrizio BerniPolbes 99:18+32:34
10Guillaume GoinA C Beauchamp 109:54+43:10
11Roelof PosthouwerMINOR 110:30+43:46
12Tom BallikWAT.OL 125:49+59:05
13Emanuele Brugali 154:37+87:53
Raül Porta CalandreXXO-O DNS+ --:--
Igor GavrilovOK Komenda DNS+ --:--
Mickaël ParzychSMOG DNS+ --:--
Freddy GrimaultPoitiers CO DNS+ --:--
Erik FuhrmannEKO DNS+ --:--
Peter FerlugaGAJA MP+ --:--

M45 (3.51km / 150m / 14KT)

1Jean-laurent BODYECHO 73 42:37+00:00
2Janez PretnarKamniški OK 44:04+01:27
3Olaf BinschTHOR 51:15+08:38
4Herwig AllwingerLAC 51:22+08:45
5Martin VojvodikMOV 70:17+27:40
6Vladimir TrivunovićOK Sova 76:04+33:27
7Mareks StraussMotokurzeme 77:16+34:39
8György HorányiPaksi Sportegyesület 98:41+56:04
Xavier Torras BoldúALIGOTS DNS+ --:--
Sergey SkopinskiOMG RUS DNS+ --:--
Stefano BrambillaCO2 MP+ --:--
Thierry EynardConvergence DNS+ --:--

M55 (2.6km / 110m / 12KT)

1Martin SkorpilTJ Jiskra Horice 34:18+00:00
2Georg GittmaierHSV Ried 37:10+02:52
3Carles LoréCOC Catalunya 39:43+05:25
4Joachim FriessnigOCFF 40:08+05:50
5Paul AlleSCAPA NANCY 45:55+11:37
6Valerio LesoLessinia 48:36+14:18
7Silvij MočnikOK Azimut 53:22+19:04
7Mauro ClementeGAJA 53:22+19:04
9Marijan LebanOK Azimut 59:02+24:44
Christian GotthardtHSV Spittal DNS+ --:--

M65 (2.01km / 90m / 9KT)

1Jacques SilvestreC.O.Liege 34:16+00:00
2Libor Makovickaco colmar 35:37+01:21
3Janko LapajneOK Azimut 45:02+10:46
4Vlado SedejOK Azimut 45:17+11:01
5Franz KäferHSV Pinkafeld 45:56+11:40
6Gilles Baguereyco colmar 47:29+13:13
7Charles NelsonOK Azimut 49:30+15:14
8Ivano BeniniPolbes 49:56+15:40
9Günther PrommerNF Brückl 55:44+21:28
10Keijo RantalaKaRa 58:56+24:40
11Jean-Claude DupontC.O.Liege 76:14+41:58
Walter PeraroLessinia DNS+ --:--

MW10 (1.74km / 45m / 8KT)

1Enej ŠucOK Komenda 14:07+00:00
2Brina GantarOK Azimut 17:31+03:24
3Anže KölnerOK Komenda 17:38+03:31
4Mihej PrezeljOK Azimut 28:54+14:47
5Nika ErženOK Azimut 33:37+19:30
Oskar FuhrmannEKO DNS+ --:--

OPEN LONG (5.05km / 235m / 18KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 59:46+00:00
2Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 77:10+17:24
3Polona JezeršekOK Komenda 87:37+27:51
4Maurizio FicurGAJA 94:33+34:47
5Monika RavnikarOK Komenda 112:18+52:32
6Tamás AradiPaksi Sportegyesület 148:49+89:03
7Roberto LarotellaOrienteering Trieste 176:35+116:49
8Javier Redondo GonzalezMalarruta 179:00+119:14
Maud BarthelemyMalarruta DNF+ --:--

OPEN SHORT (1.99km / 60m / 9KT)

1Stella CigniniPunto K 34:10+00:00
2Albert JakabPaksi Sportegyesület 40:53+06:43
3Cristina RuiniPunto K 43:39+09:29
4Denise HölzerOLTL 72:21+38:11
5Franca ScardoniLessinia 87:31+53:21
6Mitja KalcGAJA 90:59+56:49
7Anna ScanferlaASD PADOVA ORIENTEERING 133:49+99:39
Benjamin Jamšek MP+ --:--

W12 (2.05km / 65m / 10KT)

1Nea ErženOK Azimut 15:25+00:00
2Neža ObidOK Azimut 15:35+00:10
3Brina KölnerOK Komenda 15:48+00:23
4Jana MočnikOK Azimut 24:40+09:15
5Špela MajdičOK Azimut 32:48+17:23
Maria Guma MartinezALIGOTS DNS+ --:--

W14 (1.99km / 60m / 9KT)

Júlia Bonilla TorrasALIGOTS DNS+ --:--

W16 (1.99km / 60m / 9KT)

1Nastja FerlugaGAJA 23:32+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 33:22+09:50
3Manja LebanOK Azimut 33:40+10:08
4Karin PustOK Komenda 33:59+10:27
5Tajda RazpetOK Azimut 39:19+15:47
6Alba Perez GarrigósCEAM-O Ibi 52:07+28:35

W18 (2.91km / 105m / 11KT)

1Teja TušarOK Azimut 37:39+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 39:00+01:21
3Karina KovácsPaksi Sportegyesület 48:32+10:53
4Zala ZavrlOK Komenda 49:38+11:59
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 55:10+17:31
6Karmen PivkOK Azimut 70:47+33:08
Deja RazpetOK Azimut DNS+ --:--

W21A (2.91km / 105m / 11KT)

1Viktoria KnauderSUSO 48:08+00:00
2Federica NegriPolbes 49:04+00:56
3Meritxell Freixas NoguéCAT-O 53:14+05:06
4Barbara KmetecKamniški OK 60:07+11:59
5Kathi KrailWAT.OL 69:04+20:56
6Lilli KrailWAT.OL 90:55+42:47

W21B (1.99km / 60m / 9KT)

1Elena Gombač ŠucOK Komenda 44:44+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 48:56+04:12
3Damjana GantarOK Azimut 52:19+07:35
4Nataša BogatajOK Azimut 54:57+10:13
5Maja ObidOK Azimut 55:10+10:26
6Maja IsteničOK Azimut 56:43+11:59
7Cindy Goin 62:59+18:15

W21E (5.05km / 235m / 18KT)

1Tereza OdehnalováSAJ 64:59+00:00
2Gabriela HiršováSAJ 65:25+00:26
3Leslie MercierC.O. Mulhouse 70:43+05:44
4Markéta FirešováSAJ 76:14+11:15
5Maria Chiara CrippaPolbes 88:11+23:12
6Tina ZagorcKamniški OK 117:38+52:39
Klára OdehnalováSAJ MP+ --:--

W35 (3.51km / 150m / 14KT)

1Chiara SepinGAJA 67:56+00:00
2Anica HribarOK Brežice 68:27+00:31
3Ana PlavčakŠOK 73:44+05:48
4Barbara GiuganinoCO2 80:50+12:54
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 102:09+34:13
6Petra StojanOK Komenda 103:03+35:07
Betlem Polo BardésXXO-O DNS+ --:--

W45 (2.6km / 110m / 12KT)

1Monica AguileraCOC Catalunya 45:18+00:00
2Sue BettSN 48:01+02:43
3Mietta GroeneveldTHOR 54:28+09:10
4Tünde AllwingerLAC 63:44+18:26
5Sarah Louise FrancisSN 64:57+19:39
6Nadia van BuurenOrienteering Trieste 67:57+22:39
7Véronique Makovickaco colmar 68:08+22:50
8Laurence GaudrillierECHO 73 68:23+23:05
9Mila Vila DescalsValencia-O 70:02+24:44
10Irma PretnarKamniški OK 81:18+36:00
11Vera KovácsPaksi Sportegyesület 101:23+56:05
12Éva JakabPaksi Sportegyesület 105:31+60:13
Anastasia SkopinskayaOMG RUS DNS+ --:--
Eva Guma MartinezALIGOTS DNS+ --:--

W55 (2.01km / 90m / 9KT)

1Doris GittmaierHSV Ried 37:45+00:00
2Anna RivaPolbes 47:07+09:22
3Lucia SacilottoUnione Lombarda 60:17+22:32
4Martha PrommerNF Brückl 60:50+23:05
5Gertrude SchandorVerein OC FF 64:50+27:05
5Daniela FrigerioPolbes 64:50+27:05
7Licia KalcichCO2 72:44+34:59
8Kate RantalaKaRa 73:46+36:01
9Maia CameriniVIV 87:58+50:13
Federica BrugnoliLessinia DNS+ --:--
Catherine Baguereyco colmar DNF+ --:--