Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - E5 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Črni Vrh nad Idrijo, 27. 8. 2018

BEGINNERS (1.16km / 25m / 5KT)

1Tiina KoivulaTurun Metsänkävijät 14:05+00:00
2Diana ConceiçoADFA 16:37+02:32
Simeon JordanovValdi Sofia DNS+ --:--

KIDS (1.16km / 25m / 5KT)

1Tamino HölzerX-OL 09:36+00:00
2Brina GantarOK Azimut 10:38+01:02
3Matyáš KomínDong Feng Team 10:39+01:03
4Delania HölzerX-OL 10:41+01:05
5Panna NovaiHungarian O-Fans 11:18+01:42
6Rok SedejOK Azimut 11:26+01:50
7Sonia StupuCSU Brasov 11:37+02:01
8Krystof KominDong Feng Team 11:38+02:02
9Zsuzsanna RádulyCSM VSK Csíkszereda Miercurea Ciuc 12:57+03:21
10Lukáš PastuszekUniversitni Sportovni Klub Praha 14:27+04:51
11Frantisek ZakourilSOK Turnov 20:29+10:53
12Teja ŠucOrientacijski klub Komenda 32:13+22:37
13Tin ŠucOrientacijski klub Komenda 32:58+23:22
Lena NovaiHungarian O-Fans DNS+ --:--
Timeja PrezeljIndividuals/No club DNS+ --:--
Yoana AtanasovaTrapezitsa DNS+ --:--
Izabela Eržen PlavčakŠkofjeloški orientacijski klub DNS+ --:--
Anže Obid DNS+ --:--

M10 (1.16km / 25m / 5KT)

1David SedejOK Azimut 08:39+00:00
2Moritz OechlerOLV Landshut 09:50+01:11
3Nathan JansenOmega 09:58+01:19
4Julian StijkelArgus 10:24+01:45
5Enej ŠucOrientacijski klub Komenda 10:45+02:06
6Jaka SeljakOrientacijski klub Komenda 10:56+02:17
7Lukas OechlerOLV Landshut 11:00+02:21
8Thomas JansenOmega 14:45+06:06
9Norbert NagyTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 14:46+06:07
10Anže KölnerOrientacijski klub Komenda 18:56+10:17
Ivan SkopinskiOMEGA RUSSIA MP+ --:--

M12 (1.16km / 25m / 5KT)

1Jakob OechlerOLV Landshut 06:37+00:00
2Bartłomiej MaciejewskiBKS Wataha Warszawa 07:04+00:27
3Rok BogatajOK Azimut 07:46+01:09
4Jan CokanOrientacijski klub Komenda 08:07+01:30
5Dimitar N. DimitrovBROWN TEAM BG 09:06+02:29
6Luka SeljakOrientacijski klub Komenda 10:15+03:38
7Borut GantarOK Azimut 10:40+04:03
8Florian BrodschneiderLeibnitzer AC -Orienteering 11:29+04:52
Aleksandar AtanasovIndividuals/No club DNS+ --:--
Ivan PetrovChumrena Tvardica DNS+ --:--
Anatolii StetchiiCOS Dinamo-OLD DNS+ --:--
Lucas TămasC.S. NORD Baia Mare DNS+ --:--
Svetlozar KolevChumrena Tvardica DNS+ --:--
Dani NikolovDIANA DNS+ --:--
Juraj VukelićOK Maksimir DNS+ --:--
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--

M14 (1.58km / 40m / 7KT)

1Tomáš DohnálekOK Slavia Hradec Kralove 16:30+00:00
2Adam KodytekOK Slavia Hradec Kralove 17:01+00:31
3Aljaž ĆelikOK Azimut 19:23+02:53
4Andrei GalateanuUNEFS Bucharest 20:30+04:00
5Rok KernOrientacijski klub Komenda 21:07+04:37
6Marco Anselmo Di StefanoPolisportiva Besanese 21:35+05:05
7Adam ČerníkOK Slavia Hradec Kralove 22:16+05:46
8Márk BujdosóTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 22:42+06:12
9Radu Mihai MireaUniversitatea Craiova 23:37+07:07
10Stefan DimitrovCompass-Cross 24:04+07:34
11Tervel DragoevDIANA 24:25+07:55
12Ivaylo DragoevDIANA 24:34+08:04
13Endre JancsikC.S. TranSilva Cluj 24:44+08:14
14Primož GantarOK Azimut 25:01+08:31
15Otto AllwingerLeibnitzer AC -Orienteering 25:04+08:34
16Andras-Ugor KovácsC.S. TranSilva Cluj 25:40+09:10
17Stoyan BachevDIANA 27:56+11:26
18Tilen ZupanOrientacijski klub Komenda 33:43+17:13
19Matio PetrovDIANA 34:48+18:18
20Nejc TurkOrientacijski klub Komenda 35:30+19:00
21Timotej HribarOK Brežice 42:43+26:13
Sergiu LazarCS Chimia Victoria DNS+ --:--
Tihon SalopekOK Azimut DNS+ --:--
Yordan SikorovChumrena Tvardica DNS+ --:--
Mihail VelikovOrlovo Gnezdo DNS+ --:--
Martin BalkanskiChumrena Tvardica DNS+ --:--
Velislav NejchevChumrena Tvardica DNS+ --:--

M16 (1.79km / 50m / 10KT)

1Oldřich KohoutekKOB Baník Sokolov 22:23+00:00
2David FáberaOK Slavia Hradec Kralove 23:43+01:20
3Peter BergerDer Berger-Clan 27:13+04:50
4Peter NagyTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 35:30+13:07
5Michał CzernickiBKS Wataha Warszawa 36:04+13:41
6Elias DobnikOLC Union Viktring 36:40+14:17
7Petr LillKOB Baník Sokolov 51:44+29:21
8Maciej NowakowskiBKS Wataha Warszawa 53:12+30:49
9Zdeněk HejdukKOB Baník Sokolov 58:26+36:03
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--
Jonas DeubelNaturfreunde Wien DNS+ --:--
Simeon IvanovChumrena Tvardica DNS+ --:--
Vojtech RusinUlita Orienteering Broumov DNS+ --:--
Lubomír TíchýOK Slavia Hradec Kralove DNS+ --:--

M18 (1.95km / 60m / 10KT)

1Tommaso BocchiettiORIENTEERING COMO 32:38+00:00
2Jan PorkertOK Slavia Hradec Kralove 34:04+01:26
3Joergen DeubelNaturfreunde Wien 35:44+03:06
4Jan TachezyOK Dobříš 50:34+17:56
5Jan HejdukKOB Baník Sokolov 61:59+29:21
6Csongor RádulyCSM VSK Csíkszereda Miercurea Ciuc 63:55+31:17
Jošt RovtarOK Azimut DNF+ --:--
Adam SolomkoKOB Baník Sokolov DNS+ --:--

M18 SEEOC (1.95km / 60m / 10KT)

Toma KotkovTeam Bulgaria DNS+ --:--

M20 (2.37km / 70m / 10KT)

1Jack LeitchEdinburgh University OC 32:28+00:00
2Matthew LeitchEdinburgh University OC 38:37+06:09
3Christian MichelsenDont Get Lost 40:09+07:41
4Michael StanwixEdinburgh University OC 46:38+14:10
5Lorenz BrandlOLG Regensburg 53:11+20:43

M21A (1.95km / 60m / 10KT)

1Tomas ZakourilSOK Turnov 25:46+00:00
2Juha SuntilaTurun Metsänkävijät 32:40+06:54
3Dobromir DobrevUzana Gabrovo 33:49+08:03
4Tihomir DespetovicOC München 35:50+10:04
5Lukáš KneprKOB Baník Sokolov 39:02+13:16
Vid BogovičOK Brežice DNS+ --:--

M21B (1.6km / 50m / 9KT)

1Herwig AllwingerLeibnitzer AC -Orienteering 24:02+00:00
2Kristjan GantarOK Azimut 33:09+09:07
3Marijan TurkaljOK Vihor 33:31+09:29
4Levi PagaimeADFA 37:29+13:27
5Dejan IlićOK Paracin 40:49+16:47
6Borut SeljakIndividuals/No club 40:51+16:49
7James RighettiIndividuals/No club 65:50+41:48
8Domagoj PavlinOK Vihor 65:57+41:55
9Mátyás PaskujMaccabi VAC - Hungary 70:47+46:45
10Henk StijkelArgus 112:15+88:13
Boštjan BogatajOK Azimut DNS+ --:--
Alberto SelandariOK Vihor DNS+ --:--
Heimo HartliebLeibnitzer AC -Orienteering MP+ --:--
Srdjan MarkovićPSK Pobeda DNS+ --:--

M21E (3.35km / 110m / 15KT)

1Tim RobertsonKoovee 30:29+00:00
2Jonathan CrickmoreEdinburgh University OC 32:09+01:40
3Matt OgdénNorth West OC 33:15+02:46
4Gene BeveridgeNorth West OC 34:06+03:37
5Leonas MockunasHellas orientering 35:00+04:31
6Toby ScottOLV Steinberg 36:15+05:46
7Alistair MassonEdinburgh University OC 36:51+06:22
8Thomas WilsonEdinburgh University OC 39:50+09:21
9Calum McleodEdinburgh University OC 40:13+09:44
10Gilles De NeyerBelgian Big Fat Guys 40:26+09:57
11Mark PurkisEdinburgh University OC 41:42+11:13
12Igor PosticaTeam Moldova 41:47+11:18
13Thibaut DerenneBelgian Big Fat Guys 41:48+11:19
14Maxim SimakovBRIGHTNET 42:07+11:38
15Sergiu FalaTeam Moldova 42:28+11:59
16Georg GröllOLC Graz 42:33+12:04
17Clemens WolframNaturfreunde Wien 42:36+12:07
18Kaspars ČerjaksOK Kapa 43:04+12:35
19Felix HartliebLeibnitzer AC -Orienteering 43:09+12:40
20Joris HochstetterUSV Jena 43:51+13:22
21Stefan KubelkaLeibnitzer AC -Orienteering 43:52+13:23
22Zdenek SabatkaOK Slavia Hradec Kralove 44:40+14:11
23Blaž PetrovičTeam Slovenia 44:45+14:16
24Mikko LaaksoHelsingin Suunnistajat 44:47+14:18
25Quentin De NeyerBelgian Big Fat Guys 45:36+15:07
26Andrew LindsayEdinburgh University OC 46:35+16:06
27Karol GaliczBKS Wataha Warszawa 47:20+16:51
28Lukas JanischowskyOLG Regensburg 47:37+17:08
29Nikolay DimitrovBROWN TEAM BG 48:58+18:29
30Richard PurkisEdinburgh University OC 49:09+18:40
31Rafael DobnikOLC Union Viktring 49:20+18:51
32Tomáš SamekOK Slavia Hradec Kralove 49:24+18:55
33Peter DivinTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 50:45+20:16
34Ionut PatrasTeam Romania 54:29+24:00
35Gheorghe FalaCOS Dinamo-OLD 56:53+26:24
36Fabian JanischowskyOLG Regensburg 64:22+33:53
37Julian NürnbergerOLG Regensburg 66:47+36:18
38Dirk DeubelNaturfreunde Wien 74:59+44:30
Andreas GroteOLC SKOG FRIBOURG DNS+ --:--
Luca FainiORIENTEERING COMO DNS+ --:--
Baptiste FuchsTeam Elite MTBO DNS+ --:--

M35 (2.7km / 90m / 11KT)

1Karel RambousekKOB Baník Sokolov 32:14+00:00
2Martin BambousekOK Dobříš 35:59+03:45
3Marc KerckhofsOmega 38:34+06:20
4Alexander SheinIndividuals/No club 41:05+08:51
5Roman RoshchinMoscow State University 47:08+14:54
6Ondra SvobodaOK Slavia Hradec Kralove 48:44+16:30
7Jindřich HouskaOK Dobříš 50:50+18:36
8Jakub ForstOK Dobříš 68:37+36:23
Marko ObidOK Azimut DNS+ --:--
Valentin ErženOK Azimut DNS+ --:--
Philippe Cote-JacquesRamblers DNS+ --:--
Jonathan ForcierRamblers DNS+ --:--

M35 SEEMOC (2.7km / 90m / 11KT)

Luka IvaniševićSK DMB DNS+ --:--

M40 (2.37km / 70m / 10KT)

1Mikhail MalishevNORD WEST 33:31+00:00
2Tihomir SalopekOK Azimut 35:39+02:08
3György NovaiHungarian O-Fans 37:36+04:05
4David KomínDong Feng Team 37:53+04:22
5Jakub PastuszekUniversitni Sportovni Klub Praha 42:46+09:15
6Igor GavrilovOrientacijski klub Komenda 44:50+11:19
7Miroslav SlovákOK Slavia Hradec Kralove 47:28+13:57
8Kim JansenOmega 57:11+23:40
9József NagyTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 68:17+34:46
Boyko RachevBROWN TEAM BG DNS+ --:--
Jan RusinUlita Orienteering Broumov DNS+ --:--

M40 SEEMOC (2.37km / 70m / 10KT)

1Predrag KrstićPSK Pobeda 53:52+00:00

M45 (2.16km / 70m / 10KT)

1Sergey SkopinskiOMEGA RUSSIA 39:24+00:00
2Uwe WeidOLV Landshut 45:10+05:46
3Oldřich KohoutekKOB Baník Sokolov 47:20+07:56
4Dalibor RadovanOrientacijski Klub Polaris 50:20+10:56
Vladimír SolomkoKOB Baník Sokolov DNS+ --:--
Martin ValiquetteRamblers DNS+ --:--

M50 (1.79km / 50m / 10KT)

1Joachim FribergIF Hagen 25:56+00:00
2Roland ReisenbergerOrienteering Klosterneuburg 34:48+08:52
3Petr BeranekOK JISKRA NOVÝ BOR 36:40+10:44
4Denis CucheCA Rosé 37:49+11:53
5Christian KoschOLV Steinberg 40:25+14:29
6István BujdosóTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 44:33+18:37
Wolfgang PietschNF Wien DNS+ --:--
John RobertsonOrienteering Hutt Valley DNS+ --:--

M55 (1.6km / 50m / 9KT)

1Jörgen MartenssonModum OL 25:28+00:00
2Gianluca Di StefanoPolisportiva Besanese 27:59+02:31
3Jens KastenssonValbonne Sophia Antipolis Orientation 29:51+04:23
4Herwig ProskeOC Fürstenfeld 39:42+14:14
5Phil ConwayGuildford Orienteers 48:57+23:29
6Luc WerkxBalise 10 64:32+39:04
Marijan LebanOK Azimut DNS+ --:--
Eric VeitBriançon Nature Course d'Orientation DNS+ --:--
Martin BagnessWARRIOR OC DNS+ --:--
Per-arne WahlgrenSjövalla FK DNS+ --:--
Alex BorTitan DNS+ --:--

M60 (1.6km / 50m / 9KT)

1Trond RonnebergAsker 22:08+00:00
2Ivar RefslandTyrving 33:09+11:01
3Peter AndresOLG Bonaduz 34:31+12:23
4Zbynek KrejcikWallachian Independent Team 37:32+15:24
5Werner KraemerPost SV Dresden 41:40+19:32
6Peter GierlachWOLF Haltern 45:33+23:25
7Richard GardnerOLG Brinorbel 51:19+29:11
8Steve KirkOLG Brinorbel 52:07+29:59
9Peter WaldronOLG Brinorbel 60:47+38:39
Svein JacobsenTyrving DNS+ --:--
Günther DobnikOLC Union Viktring DNF+ --:--
Sulejman ŠuškićSK DMB DNS+ --:--

M60 SEEMOC (1.6km / 50m / 9KT)

1Sandor FeyTransilva Cluj 45:24+00:00

M65 (1.39km / 25m / 9KT)

1Anders MalmbergKvarnsveden 21:45+00:00
2Karl-Göran WahlströmAlmby IK 23:47+02:02
3Franz HartingerLeibnitzer AC -Orienteering 25:20+03:35
4Sven-Olov WiklundArboga OK 27:58+06:13
5Charles NelsonOK Azimut 30:43+08:58
6Wolfgang GermNaturfreunde Kühnsdorf 31:27+09:42
7Dag KristensenSkeidi OK 31:53+10:08
8Bengt HanssonSäterbygdens OK 35:20+13:35
9Arnulf VillmoKorgen IL 40:57+19:12
10Anders BjorkaasAskvoll & Holmedal IL 49:10+27:25
11Bernard OudinIndividuals/No club 52:21+30:36
Lauri KarhumäkiPihkaniskat DNS+ --:--
Lars SilvervretOK Hedströmmen MP+ --:--

M65 SEEMOC (1.39km / 25m / 9KT)

1Andrei EnyediC.S. TranSilva Cluj 37:37+00:00

M70 (1.14km / 25m / 8KT)

1Bjorn SandelienHeming Orientering 34:47+00:00
2David ScottAuckland Orienteering Club 36:38+01:51
3Franz KäferHSV Pinkafeld 37:44+02:57
4Corrado MiniottiCRAL TRASPORTI TORINESI 46:54+12:07
4Roar BjordalOppsal orientering 46:54+12:07
6Odd FjordheimBUL Troms? 47:36+12:49
7Carl Ove BergSkeidi OK 49:22+14:35
Adolf KempfKTV Altdorf DNS+ --:--
Walter BieriOLV Zug-Immensee DNS+ --:--

OPEN LONG (1.53km / 50m / 7KT)

1Zoltán MihácziTipo Orienteering Club 24:45+00:00
2Luís Quinta-novaABC Ori 35:58+11:13
3Carl-christian KoepplIndividuals/No club 36:57+12:12
4Dora FerreiraABC Ori 42:45+18:00
5Timotej ŠucOrientacijski klub Komenda 49:49+25:04
Tamino HölzerX-OL DNS+ --:--
Antónia HolperTipo Orienteering Club DNS+ --:--

OPEN SHORT (1.16km / 25m / 5KT)

1Tina KernOrientacijski klub Komenda 07:29+00:00
2Ana ŠalamunOrientacijski Klub Polaris 09:06+01:37
3Elena Gombač ŠucOrientacijski klub Komenda 11:20+03:51
4Liubov SergeevaNORD WEST 11:40+04:11
5Lennart TägtströmDomnarvets GoIF 13:32+06:03
6Katarina HronovaUniversitni Sportovni Klub Praha 13:37+06:08
7Ognyan OgnyanovValdi Sofia 18:03+10:34
8Eva NordinGustavsberg OK 19:53+12:24
9Kamila ZakourilovaSOK Turnov 20:36+13:07
10Maria GierlachWOLF Haltern 22:18+14:49
Larisa PogorletcaiaMoldova DNS+ --:--
Ciprian PopCS Chimia Victoria DNS+ --:--
Daniela PopCS Chimia Victoria DNS+ --:--
Ildiko HentesTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület DNS+ --:--

W10 (1.16km / 25m / 5KT)

1Silvia Di StefanoPolisportiva Besanese 09:38+00:00
2Adéla HouskováOK Dobříš 10:55+01:17
3Emilija VeljovićSK MAGIC MAP 11:31+01:53
4Elin ZwikkerArgus 12:26+02:48
5Anna BrodschneiderLeibnitzer AC -Orienteering 13:54+04:16
6Nika ErženOK Azimut 16:25+06:47
7Katja BergerDer Berger-Clan 32:49+23:11

W12 (1.16km / 25m / 5KT)

1Julie BambouskováOK Dobříš 07:16+00:00
2Neža ObidOK Azimut 07:41+00:25
3Brina KölnerOrientacijski klub Komenda 08:29+01:13
4Diana KabadjovaBegun 09:00+01:44
5Barbora HouskováOK Dobříš 09:31+02:15
6Nea ErženOK Azimut 09:34+02:18
7Diana Maria PopCS Chimia Victoria 09:40+02:24
8Anđela VeljovićSK MAGIC MAP 10:20+03:04
9Raia DianovaIndividuals/No club 12:37+05:21
10Jana MočnikOK Azimut 13:02+05:46
11Špela MajdičOK Azimut 14:45+07:29
12Marit ZwikkerArgus 14:50+07:34
13Laura PastuszkovaUniversitni Sportovni Klub Praha 14:59+07:43
14Klárka KohoutkováKOB Baník Sokolov 15:48+08:32
Rayana StefanovaChumrena Tvardica DNS+ --:--
Danaya KurtevaChumrena Tvardica DNS+ --:--
Venera DimitrovaChumrena Tvardica DNS+ --:--
Dorja SalopekOK Azimut DNS+ --:--

W14 (1.58km / 40m / 7KT)

1Manja LebanOK Azimut 26:04+00:00
2Dunja TaticOK DIF 35:09+09:05
3Iulia StupuCSU Brasov 36:07+10:03
4Feike KerckhofsOmega 38:01+11:57
5Codruta LodorCS Chimia Victoria 44:29+18:25
Tsvetelina MateevaSKO Hemus - Troyan DNS+ --:--
Dora VukelićOK Maksimir DNS+ --:--
Zlatina GenchevaChumrena Tvardica DNS+ --:--
Violina HristovaChumrena Tvardica DNS+ --:--

W16 (1.55km / 50m / 8KT)

1Karin PustOrientacijski klub Komenda 34:05+00:00
2Zala Serženta SeljakOK Azimut 39:36+05:31
3Zsófia NagyTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 41:35+07:30
4Nadezhda RoshchinaMoscow State University 42:09+08:04
Irina IsacovaTeam.Moldova DNF+ --:--
Mira GatevaUzana Gabrovo DNS+ --:--
Desislava YordanovaValdi Sofia DNS+ --:--

W18 (1.88km / 60m / 8KT)

1Štěpánka KronikováOK Slavia Hradec Kralove 32:21+00:00
2Polina ZaitsevaNORD WEST 32:35+00:14
3Tatiana BaklanovaOrienta-MosCompass 35:49+03:28
4Guenda ZaffanellaORIENTEERING COMO 37:57+05:36
Tzvetoslava MarinovaSKO Hemus - Troyan DNS+ --:--
Barbara ČibejOK Azimut DNF+ --:--
Bilyana DonevskaSKO Hemus - Troyan DNS+ --:--

W20 (2.16km / 70m / 10KT)

1Laura KingEdinburgh University OC 30:55+00:00
2Anni BergerDer Berger-Clan 35:35+04:40
3Emma WilsonEdinburgh University OC 39:13+08:18
4Lindsay RobertsonEdinburgh University OC 45:46+14:51
5Louise AdamsEdinburgh University OC 47:58+17:03
Denisa TamasC. S. SPRIA Baia DNS+ --:--
Lucy HainesEdinburgh University OC MP+ --:--
Erica CeresaORIENTEERING COMO MP+ --:--
Mineja LebanOK Azimut DNS+ --:--

W20 SEEOC (2.16km / 70m / 10KT)

Denise MijaTeam Romania DNS+ --:--

W21A (1.88km / 60m / 8KT)

1Marlene BergerDer Berger-Clan 28:36+00:00
2Klara NovotnaEdinburgh University OC 35:48+07:12
3Stefaniya DimitrovaBROWN TEAM BG 36:46+08:10
4Anastasiia PesegovaNORD WEST 37:29+08:53
5Anna GrayOrienteering Bay of Plenty 38:08+09:32
6Sabeth KoschOLV Steinberg 58:27+29:51
7Barbara KmetecKamniški orientacijski klub 58:43+30:07
8Monika Martina Sipina HalperOK Jelen 65:38+37:02
Siliya GinchevaValdi Sofia DNS+ --:--
Virág NagySzegedi Vasutas SE DNS+ --:--
Helayna OgdenNorth West OC DNS+ --:--

W21B (1.58km / 40m / 7KT)

1Malena HespingLeibnitzer AC -Orienteering 21:43+00:00
2Damjana GantarOK Azimut 28:06+06:23
3Abigael BončinaOK Azimut 28:10+06:27
4Helena DukićOK Vihor 34:17+12:34
5Petra StojanOrientacijski klub Komenda 36:15+14:32
6Mirjana VeljovićSK MAGIC MAP 42:00+20:17
7Jasmine AuerLeibnitzer AC -Orienteering 46:58+25:15
8Sanja PencOK Vihor 49:42+27:59
9Vedrana RadićOK Vihor 87:48+66:05
Fiina NarhiEdinburgh University OC DNS+ --:--
Nataša BogatajOK Azimut DNS+ --:--
Aleksandra MiličevićOK Vihor MP+ --:--
Ana KovačićOK Vihor DNF+ --:--
Nataša MlakarOK Azimut DNS+ --:--
Maja IsteničOK Azimut DNS+ --:--
Marija HercegOK Vihor DNS+ --:--
Maja ObidOK Azimut DNS+ --:--

W21E (2.7km / 90m / 11KT)

1Laura RobertsonRajamäen Rykmentti 32:22+00:00
2Zlata MalyshevaNORD WEST 35:01+02:39
3Ildikó SzerencsiSzegedi Vasutas SE 38:39+06:17
4Liesbeth Van De VeldeOmega 39:52+07:30
5Tessa RamsdenRed Kiwi Orienteering Club 40:39+08:17
5Imogene ScottAuckland Orienteering Club 40:39+08:17
7Greta KnarstonCounties Manukau 40:54+08:32
8Eszter MantuanoTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 42:32+10:10
9Aada ForsmanOK 77 45:40+13:18
10Sarah RighettiDrongO 58:04+25:42
11Alicia FribergIF Hagen 59:15+26:53
Gaëlle BarletTeam Elite MTBO DNS+ --:--
Jula McMillanNorth West Orienteering Club DNS+ --:--

W35 (1.88km / 60m / 8KT)

1Éva NovaiHungarian O-Fans 27:45+00:00
2Niina LaaksoHiidenkiertäjät 31:56+04:11
3Barbara HugelshoferCA Rosé 50:16+22:31
4Jana ForstereviczováOK Dobříš 63:04+35:19
5Ianina RoshchinaMoscow State University 63:41+35:56
6Vlatka StupaloOK Vihor 74:37+46:52
7Bernardica StipićOK Vihor 78:00+50:15
8Maja KuštOK Vihor 110:12+82:27
Vacant +-28:15

W35 SEEMOC (1.88km / 60m / 8KT)

1Barbara GiuganinoCO2 48:30+00:00

W40 (1.55km / 50m / 8KT)

1Silvia Irastorza AsensioCOBi - Club Orientación Bidea 33:39+00:00
2Mátyásné PaskujMaccabi VAC - Hungary 37:34+03:55
3Olga ZwikkerArgus 37:39+04:00

W45 (1.53km / 50m / 7KT)

1Tünde AllwingerLeibnitzer AC -Orienteering 35:07+00:00
2Nastya SkopinskayaOMEGA RUSSIA 38:35+03:28
3Angelique De GrandeOmega 40:17+05:10
4Jana HejdukováKOB Baník Sokolov 52:03+16:56
5Ágnes Nagyné SimonTabáni Spartacus Sport és Környezetvédő Egyesület 84:02+48:55
Natalia KunitskayaTitan DNS+ --:--
Alena RusinovaUlita Orienteering Broumov DNS+ --:--
Jane ExleyWARRIOR OC DNS+ --:--

W50 (1.53km / 50m / 7KT)

1Hedi BergerDer Berger-Clan 23:50+00:00
2Guni PalmeOrienteering Klosterneuburg 24:25+00:35
3Anna RobertsonOrienteering Hutt Valley 35:46+11:56
4Ingrid HufnagelOLA TSV Deggendorf 47:02+23:12
5Ruth TachezyOK Dobříš 50:15+26:25

W55 (1.39km / 25m / 9KT)

1Monika KrejcikovaWallachian Independent Team 33:33+00:00
2Maija ČerjakaOK Kapa 43:54+10:21
3Lotta KastenssonValbonne Sophia Antipolis Orientation 49:35+16:02
4May Jorunn RognlienModum OL 59:02+25:29
Elisabeth SteinlechnerOC Fürstenfeld DNS+ --:--

W55 SEEMOC (1.39km / 25m / 9KT)

1Ayse Petek BingolODTÜ Orienteering 80:49+00:00

W60 (1.39km / 25m / 9KT)

1Bronwyn HolcombeAuckland Orienteering Club 39:49+00:00
2Marie MalmbergKvarnsveden 42:22+02:33
3Iris AndresOLG Bonaduz 44:22+04:33
4Anna Lena MartenssonSMOL 44:27+04:38
5Inge BosinaAlbanian Orienteering Club Shkodra 51:00+11:11
6Lise HavikAsker 74:10+34:21
Chiara RajgeljSSD-AŠZ GAJA MP+ --:--

W65 (1.14km / 25m / 8KT)

1Marie Reine OudinIndividuals/No club 64:29+00:00
2Gertrude SchandorHSV Pinkafeld 86:48+22:19

W70 (1.14km / 25m / 8KT)

1Torill Nebell MikkelsenBOS OL 43:51+00:00
2Angelika WeidTV Coburg-Neuses 77:13+33:22
3Inger Lise BjordalOppsal orientering 101:16+57:25
Ruth BieriOLV Zug-Immensee DNS+ --:--

W70 SEEMOC (1.14km / 25m / 8KT)

1Clara FeyTransilva Cluj 56:16+00:00